Astro prognoze 2023. gada jūnijam – esiet gatavi cīnīties, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli

Lauva

Lauvām pēc iespējas mazāk laika jāpavada ar cilvēkiem, kuri ir garlaicīgi un pastāvīgi izrāda garlaicību. Ir arī svarīgi atcerēties, ka tas ne vienmēr notiek, un noteikumam ir izņēmumi. Arī pašiem Lauvām ir svarīgi, lai nebūtu garlaicīgi, citādi cilvēki no viņiem novērsīsies. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka panākumus jūnijā pavadīs nevis mērenība, bet gan pārmērība. Tas nozīmē, ka ir jāmīl no visas sirds, jāstrādā līdz galam, jāatpūšas, kā dvēsele lūdz.

Jaunava

Jaunavām šomēnes ir stingri aizliegts izrādīt altruismu. Palīdzēt radiem un draugiem ir labi, taču ir pienācis laiks atcerēties savu personīgo “gribu” un vēlmju nozīmi. Jūs nevarat dzīvot darbam, biznesam, kaut kam, ko nevar saukt par patīkamu izklaidi. Spēcīgus veiksmes rituālus palīdzēs pārvarēt Saturna sūtītās grūtības mēneša otrajā pusē. Merkurs pacels Jaunavas harizmu un šarmu jaunā līmenī, tāpēc šajā laikā jums ir drosmīgāk jāsazinās ar pretējo dzimumu, kā arī nav jābaidās no pārmaiņām. Liktenis ir jāņem savās rokās.

Svari

Svariem labāk ir biežāk izmantot amuletus pret manipulatoriem, jo jūnijā šādus cilvēkus savā ceļā satiks daudz biežāk nekā parasti. Visticamāk, tas ir saistīts ar Saturna retrofāzi, kā arī kopumā ar planētu stāvokli. Cilvēkiem būs daudz spēka, bet viņi vēlēsies visu vēl vairāk: vairāk veiksmes, vairāk brīva laika utt. Tas izskaidro daudzu toksisku personu darbības. Arī tajā svarīgajā un labvēlīgajā laikā Svariem ir jāatceras, ka jūnijā sēdēt uz diviem krēsliem neizdosies. Jums ir jāizvēlas prioritārā dzīves joma.

Skorpions

Ir pilnīgi iespējams, ka Skorpioniem jūnijā ir neliela melanholijas sajūta, kas var padarīt viņus ārkārtīgi melanholiskus. Ir svarīgi piedzīvot šīs emocijas, bet nevis tās noraidīt. Visticamāk, tā ir Visuma palīdzība. Pēc tam, kad Skorpioni piedzīvos skumjas, viņi varēs attīrīties no domām par pagātni un realizēt savas jaunās prioritātes, domas, vēlmes, sapņus. Jūnijs šiem cilvēkiem pavērs jaunas durvis. Zvaigžņu eksperti arī iesaka pārdomāt dažus konservatīvus uzskatus par pasauli. Skorpioniem ir jāsaprot, ka laika gaitā viss mainās – cilvēki, viņu domas, mode, prioritātes, skaistuma jēdzieni utt.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir svarīgi atcerēties, ka šajā labvēlīgajā laikā Visums piepildīs daudzas viņu vēlmes. Ir vērts būt uzmanīgākam ar vēlmēm, nest pasaulē gaismu un labestību. Savtīgumu jūnijā neatbalstīs arī Visums, tāpēc Strēlniekiem ir svarīgi biežāk domāt par saviem mīļajiem. Nekādā gadījumā nedrīkst viņiem izvirzīt ultimātus un manipulēt ar viņu apziņu. Mums ir jāsniedz viņiem lielāka brīvība, morāls atbalsts, jāpiedod.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lasi arī: Slāvu prognoze 2023. gada vasarai – izmantojiet šo vasaru lietderīgi, būs iespēja sasniget savus mērķus

Mežāzis

Mežāžiem ir daudz tikumu: produktivitāte, atbildība, uzmanība utt. Jūnijā ir svarīgi parādīt cilvēkiem savu laipnību, nevis spēju pelnīt naudu. Tas palīdzēs saglabāt un vairot laimi tagad un nākotnē. Ja pēkšņi mēneša otrajā pusē Mežāži sajūt veiksmes aizplūšanu, zvaigžņu eksperti viņiem iesaka izmantot trīs veidus, kā ātri piesaistīt veiksmi. Visbriesmīgākais ierocis cīņā par vietu saulē šiem cilvēkiem būs metodiskums, pārdomātība, bet neplūde aizdomīgumā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs jūnijā, vari droši palielināt darbā pavadīto laiku, vai arī vari paņemt atvaļinājumu. Šīs zīmes cilvēkiem svarīgākais ir atcerēties, kāda atpūta būs visefektīvākā. Numeroloģija viņiem palīdzēs to noteikt . Zvaigžņu eksperti stingri iesaka nekādā gadījumā nenovelt atbildību uz citiem cilvēkiem, nedeleģēt pienākumus, kas ir tikai viņu prerogatīva. Zvaigžņu eksperti iesaka problēmas un nepatikšanas izturēties filozofiski. Ir svarīgi domāt nevis par cēloņiem, bet gan par tā vai cita notikuma sekām viņu dzīvē.

Zivis

Šis ir brīnišķīgs laiks, lai stiprinātu ģimenes saites, strādātu pie sevis. Jūnijs Zivīm būs iedvesmas, labestības, gaismas un mīlestības periods. Ja ir grūtības un izmisuma brīži, Zivīm ar to visu tikt galā palīdzēs īpašas afirmācijas. Speciālisti viņiem stingri iesaka būt uzmanīgākiem saziņā ar citiem. Visvairāk veiksies vientuļajām Zivīm un Zivīm, kuras ļoti labi zina, ko vēlas no dzīves, var ļoti viegli iesaistīties darbos un paaugstināt savu motivāciju. Arī jūnijā ir lietderīgi mainīt situāciju un doties izbraucienos. Šos cilvēkus gaida daudzi interesanti piedzīvojumi.

Jūnijā daudzi no mums, pēc ekspertu domām, varēs atklāt savu miega potenciālu. Ja vēlies kaut ko sasniegt, tu noteikti to sasniegsi, taču labāk par sevi pa ceļam nešaubīties.

COMMENTS

Leave a Comment