Astro prognoze 2024. gada februārim: veiksme stāvēs klāt, ja pārstāsiet domāt negatīvi!

Lauva

Svarīgākais, kas Lauvām februārī jāpaveic, ir parūpēties par saviem nerviem, jo ​​būs daudz cilvēku, kas vēlēsies neļaut viņiem sasniegt jaunas virsotnes finanšu sektorā. Grūtības iespējamas arī mīlas lietās februāra otrajā pusē. Šobrīd neviens nav pasargāts no nepareiza soļa, taču Lauvas var sevi izglābt. Lai to izdarītu, jums vienkārši jābūt nedaudz mazāk karstam.

Jaunava

Februārī Jaunavām apdomība vajadzīga kā gaiss. Tieši viņa viņus izglābs no fiasko mīlas un finanšu lietās. Darbā un biznesā vairāk būs jādomā ar galvu, nevis jāieklausās savā sirdī. Tomēr Jaunavas zina, kā to izdarīt. Zvaigžņu eksperti iesaka rūpēties par savu enerģiju, uzturēt to augstā līmenī. To viņiem palīdzēs valkāt apģērbu, kas atbilst viņu acu krāsai, kā arī pareizu uzturu un vingrošanu.

Svari

Svariem grūtības sāksies 16. datumā, kad Venera ieies Ūdensvīra zīmē. Līdz mēneša beigām tumsa neizklīdīs, bet kļūs vēl necaurredzamāka Merkura stāvokļa pasliktināšanās dēļ. Tomēr tas nenozīmē, ka Svariem vajadzētu būt maziem un gaidīt problēmas. Piesardzība apvienojumā ar pārdomātu rīcību un spēju plānot lietas palīdzēs šiem cilvēkiem noturēties virs ūdens un nenolaisties uz grunti.

Skorpions

Skorpionus gaida ļoti veiksmīgs mēnesis, taču katrai medaļai ir mīnuss. Februāra panākumi Skorpioniem var izspēlēt nežēlīgu joku, jo jaunu uzvaru un sasniegumu mīlestībā un darbā dēļ viņiem būs jauni ienaidnieki. Ir svarīgi uzraudzīt citu vārdus un darbības, iepriekš identificējot naidīgos. Tāpat Skorpioniem ir svarīgi pareizi noteikt prioritātes, iepriekš nosakot attīstības vektoru.

Strēlnieks

Sākot ar februāra vidu, Strēlnieki var sagaidīt spēcīgu iekšējo disharmoniju, ko rada Marsa un Veneras negatīvisma. Svarīgas biznesa tikšanās un datumus labāk ieplānot sev ērtākajā laikā. Ir svarīgi sazināties ar cilvēkiem labā garastāvoklī, lai no nekurienes neradītu jaunus ienaidniekus. Nepieciešams arī atpūsties no darba. Darbaholisms Strēlnieku noteikti nenesīs ne pie kā laba.

Lasi arī: Mēness matu krāsošanas kalendārs 2024. gada februārim: piešķiriet jaunu izskatu, lai gūtu panākumus!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2024. gada februārī: nepalaidiet garām veiksmes iespējas!

Mežāzis

Mežāžiem, tāpat kā citiem cilvēkiem, mēneša otrajā pusē var rasties grūtības. Viņiem vienkārši jānogaida vētra, neriskējot un neizdarot pārsteidzīgus secinājumus par cilvēkiem un pašreizējo situāciju kopumā. Jā, ceļš atrodas zem kājāmgājēja kājām, taču dažreiz ir svarīgi apstāties un ieturēt pauzi, lai paskatītos uz visu situāciju no malas un analizētu savas tālākās un jau pabeigtās darbības.

Ūdensvīrs

Lai uzlabotu savu dzīvi, Ūdensvīriem jāsāk aizsargāt savus īpašumus un jāiemācās novērtēt savu laiku. Februārī, īpaši pēc 12. datuma, iespējami uzbrukumi no ārpuses. Darbā būs jābūt uzmanīgam un jāpārtrauc nepārdomāti tērēt naudu. Mēneša pirmajā pusē gāzi var nospiest līdz galam, bet tad labāk sākt būt uzmanīgākam.

Zivis

Attiecībās ar cilvēkiem Zivīm vēlams izrādīt lielāku sapratni. Nedaudz mazāk skarbuma, nepatiesības un melu palīdzēs būtiski stabilizēt situāciju darba vietā. Mēneša sākums Zivīm būs neticami veiksmīgs, tāpēc ir ļoti svarīgi nevienam neatklāt savas kārtis. Šīs zīmes pārstāvjiem vispirms kaut kas jāmaina sevī, lai mainītos visa viņu dzīve. Tas būs galvenais nosacījums laimei ziemas beigās.

Šis būs ārkārtīgi labs laiks sirsnīgākajiem cilvēkiem atbilstoši viņu Zvaigžņu zīmei. Pievienojieties viņiem un esiet godīgi pret sevi, saviem mīļajiem un draugiem. Lai februāris tev kļūst par laimes, nevis problēmu laiku.

Leave a Comment