Astro prognoze 2024. gada februārim: veiksme stāvēs klāt, ja pārstāsiet domāt negatīvi!

Sākas 2024. gada ziemas pēdējais mēnesis. Šis laiks būs neskaidrs un dažiem var būt diezgan grūts. Zvaigžņu eksperti sniedza savus padomus, kā pareizi dzīvot šo laiku, lai neizgāztos.

Pirmā lieta, kas mums visiem bez izņēmuma jādara, ir uzreiz divu iemeslu dēļ atbrīvot savu galvu no garīgajiem netīrumiem. Pirmkārt, tāpēc, ka planētu pakāpeniskas nolietošanās dēļ ir nepieciešams palielināt savu produktivitāti biznesā un darbā. Svarīgi, lai būtu laiks visu svarīgāko paveikt līdz 13. februārim – kad Marss vājinās. Otrkārt, ir svarīgi kļūt garīgi izturīgākam, jo ​​februāra otrā puse var sagādāt daudz pārsteigumu, turklāt ne tos patīkamākos.

Auns

Auns pamazām kļūs arvien uzņēmīgāks pret problēmām un nepatikšanām, tāpēc ir svarīgi nopietnus projektus un lietas nenolikt otrajā plānā. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs Zīmes cilvēkiem palielināt atbildību un nekādā gadījumā nemeklēt attaisnojumus savam slinkumam. Februāra pirmā puse būs izšķiroša visam mēnesim.

Vērsis

Vērsim vairāk uzmanības jāpievērš informācijas pārbaudei mēneša otrajā pusē. Īpaši svarīgi ir pārbaudīt visu, ko dzirdat no 23. februāra, kad Merkurs kļūst ļoti negatīvs. Pastāv iespēja, ka ziemas beigās vecās problēmas atgriezīsies un ievilks Vērsi sev līdzi dziļos ūdeņos, taču, ja šie cilvēki ticēs sev un neklausīs tikai nevienā, viņi paliks virs ūdens.

Lasi arī: Mēness matu krāsošanas kalendārs 2024. gada februārim: piešķiriet jaunu izskatu, lai gūtu panākumus!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2024. gada februārī: nepalaidiet garām veiksmes iespējas!

Dvīņi

Mēneša pirmā puse Dvīņiem būs brīnišķīga, laiks no 15.-16.februārim līdz 22.februārim ieskaitot arī būs labs, taču ar mazāku enerģiju un motivāciju. Februāra beigās svarīgi atrast pareizos saskarsmes punktus ar cilvēkiem un nekādā gadījumā nemētāt nevienam putekļus acīs, neizrādīt savu pārākumu un neprovocēt skandālus.

Vēzis

Vēžiem februārī situācija ir ļoti smaga. Līdz 12. datumam, ieskaitot, viss būs mierīgi un labvēlīgi, bet tad Vēži var pēkšņi zaudēt motivāciju un gribasspēku. Mēneša beigās iespējamas skaudības motivētas nodevības no paziņu un kolēģu puses. Šāda rīcība var stipri iedragāt attiecības ar noteiktiem cilvēkiem, tāpēc labāk par saviem plāniem pastāstīt tikai tuvākajiem.

Turpinājums nākošajā lapa…

Leave a Comment