Astro prognoze 2024. gada janvārim: bez piesardzības neiztikt, bet kopumā mēnesis būs veiksmīgs!

Lauva

Strīdi un skandāli ģimenē un darbā var kļūt par ikdienu janvāra pirmajā dienā. Tuvāk 2. vai 3. zvaigžņu noskaņojums un enerģija atjaunosies līdz ar Merkura nostiprināšanos. Tajā pašā laikā Ļvovas veiksme pieaugs visās dzīves jomās un parādīsies entuziasms par darbu. Janvārī ārkārtīgi lietderīgi ir veltīt laiku ģimenei, mājai un biznesam. Sarežģītās situācijās uzlabota intuīcija palīdzēs Lauvām pieņemt lēmumus.

Jaunava

Zvaigznes un planētas pasargās šīs Zīmes cilvēkus no slinkuma un apātijas, un dos viņiem lielāku pārliecību par sevi. Nesēdiet dīkā 2024. gada sākumā. Šomēnes Jaunavas spēs atbrīvoties no raizēm un dažiem sāpīgiem kompleksiem. Sazinoties ar cilvēkiem, zvaigžņu eksperti iesaka izrādīt mazāk augstprātības, iedomības un nepamatotas neuzticības. Arī zvaigžņu eksperti ieteiktu nedomāt par pagātni, neiedziļināties atmiņās.

Svari

Janvārī Svariem visam vajadzētu pieiet vienkāršāk un pat ar humoru. Tas ļaus jums iegūt jaunas tieksmes, pašpārliecinātību, veiksmi un atvērt savu zemapziņu jaunām idejām. Optimistiska attieksme iedarbinās Svaru prātā īpašus mehānismus, kas savukārt palīdzēs viņiem kļūt veiksmīgākiem. Nav nepieciešams iedvest apkārtējos sentimentālas domas. Tas var novest Svarus līdz vientulībai. Cilvēki vēlas pozitīvismu un vieglumu.

Skorpions

Skorpioniem vajadzētu izrādīt lielāku dāsnumu pret cilvēkiem un neatteikt viņiem palīdzību un atbalstu. Šī laipnība pie viņiem atgriezīsies ne reizi vien janvārī. Mēnesis ir ideāls arī jaunu projektu uzsākšanai, darba meklēšanai, ceļošanai, atpūtai un kustībai. Jūs varat mēģināt sākt jaunu dzīvi. 2024. gada pirmais mēnesis ir lielisks laiks pašrealizācijai un radošiem panākumiem, un jaunu zināšanu apgūšanai.

Strēlnieks

Strēlnieks var droši doties komandējumos vai garos personīga rakstura ceļojumos. Šis ir piemērots laiks lieliem pirkumiem un mājas remontdarbiem. Šis periods ir piemērots arī jaunu cilvēku satikšanai un darba maiņai. Mēneša sākumā jāizvairās no vientulības. Jums jācenšas ar visu savu spēku sasniegt savus plānus. Zvaigžņu eksperti neiesaka neko nedarīt. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji varēs saprast, ko vēlas no dzīves.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 1. līdz 7. janvārim: jaunas iespējas dažādās dzīves sfērās!

Lasi arī: Vienkārša ēdienkarte Jaunajam gadam, kas priecēs viesus un palīdzēs saimniecei ietaupīt enerģiju svinībām

Mežāzis

Zvaigznes un planētas palielinās Mežāžu veiksmi, sniedzot tiem spēcīgu atbalstu visās dzīves jomās. Janvāris būs jaunu emociju, prieka un esošo problēmu risinājumu laiks. Viņi saka par šādiem periodiem “it kā akmens būtu nokritis no dvēseles”. Tie, kas dzimuši zem Mežāža zīmes, varēs atbrīvot prātu no bailēm, pārstāt uztraukties, kā arī atrisināt problēmas, kas ir diezgan sagrauzušas viņu nervus. Tā ir pašrealizācija un radošs progress.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram šobrīd svarīgākais ir sākums: dienas, nedēļas, mēneša sākums. Zvaigznes viņus apveltīs ar jaudīgu intuīciju jau no janvāra pirmajām dienām, lai sarežģītās situācijās spētu atrauties, bet dilemmas situācijās – daudz biežāk izdarīt pareizo izvēli. Zvaigznes atņems Ūdensvīram bailes un liks domāt brīvāk. Šo cilvēku svarīgākā dzīves joma būs darbs, taču arī mīlestībā viņi var gūt nopietnus panākumus.

Zivis

2024. gada pirmā mēneša enerģija nav piemērota šķiršanās gadījumiem un nepārdomātu lēmumu pieņemšanai mīlas sfērā. Labāk dodiet saviem mīļajiem iespēju labot situāciju bez aizķeršanās. Biznesa jomā situācija ir līdzīga. Steiga nepalīdzēs Zivīm kļūt bagātākām, bet apzināti lēmumi, gluži pretēji, var padarīt tās bagātākas, veiksmīgākas un efektīvākas. Gads jāsāk ar paaugstinātu atbildības sajūtu par savu dzīvi.

Lai jaunais 2024. gads jums sākas pozitīvi, bez problēmām, uz optimisma un labestības nots. Mēģiniet atcerēties vārdus un domas, kas piesaista veiksmi. Koncentrējieties uz pozitīvo, labo, patīkamo, lai cilvēki sāktu piesaistīt jums.

Leave a Comment