Astrologa Pāvela Globas horoskops 2018. gada decembrim – būs iespēja mainīt dzīvi uz labo pusi!

Nākamajā mēnesī jūs varat sagaidīt pārmaiņas, kurām jums ir jāsagatavojas tagad. Pateicoties astrologa Pāvela Globas ieteikumiem, jūs varat uzlabot savas dzīves kvalitāti decembrī.

Aizejošā gada pēdējais mēnesis ir jāizmanto ar labumu, jo daudzām Zodiaka zīmēm būs iespēja mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Decembrī horoskops sola daudziem Zodiaka apļa pārstāvjiem pozitīvas pārmaiņas, bet kādam būs jārisina grūtības. Eksperti piedāvā izmantot astrologa Pavēla Globas ieteikumus, kas palīdzēs sasniegt jūsu mērķus un izvairīties no nepatikšanām.

Auns

Auna zīmes pārstāvjus sagaida ļoti aizņemts mēnesis. Līdz 22. decembrim Saule tiks nostiprināta zvaigznājā Strēlnieks, tāpēc Auns varēs piedzīvot piedzīvojumus. 6. decembris ir laba diena, kad jūs cītīgi strādājat un pabeidzat savu veco biznesu. Patrona ar planētām aspekts palīdzēs tikt galā ar jebkādām problēmām, tāpēc jau šajā dienā jūs varat droši sākt jaunu sākumu.

Neaizmirstiet, ka Saturns joprojām ir aktīvs. Šī iemesla dēļ Auni var būt pretrunā ar citiem cilvēkiem. Lai izvairītos no nepatikšanām, jums jāpārvar savas emocijas un, ja iespējams, nepiedalieties strīdos un diskusijās.

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada decembrim – mēnesis paies optimistiski, bet sīkas problēmas iespējamas!

Vērsis

Emocionālā nestabilitāte var izsist Vēršus no sliedēm, un šim iemesls ir mainīgs Mēness noskaņojums. No 1. decembra līdz 13. decembrim patrons būs ļoti vājš, tādēļ šajā periodā nav ieteicams pieņemt svarīgus lēmumus, no kuriem atkarīga nākotne.

Bet mēneša otrajā pusē Vērsi sagaida pozitīvas pārmaiņas. Saskaņā ar astrologu, šis ir labākais laiks, lai mainītu savu dzīvi. Jūs varat pārtraukt nevajadzīgos kontaktus, atrast jaunu darbu vai uz kādu brīdi aizmirst par visām problēmām un doties atvaļinājumā. Vērsim būtu jāņem vērā ne tikai citu intereses, bet arī viņu vēlmes, un nākamais mēnesis būs neaizmirstams.

Dvīņi

Saskaņā ar horoskopu, decembris būs reāls tests Dvīņiem. Protams, tas nenotiks bez pozitīviem brīžiem, taču visai uzmanībai jābūt vērstai uz problēmu risināšanu. Vājināta Venēra pārtrauks harmoniju ģimenē, tāpēc Dvīņiem var būt grūti atrast kopīgu valodu ar tuviem cilvēkiem. Tas radīs ģimenes konfliktus.

No 13. decembra Merkurs vājināsies Strēlnieka zvaigznājā, tāpēc Dvīņiem būtu jāuzmanās ar naudu. Gatavojoties svētkiem, būs vajadzīgi lieli izdevumi, bet galvenais ir apstāties laikā. Pirms ejiet uz veikalu, jums ir jāizveido pirkumu saraksts. Šajā gadījumā pirkumi būs veiksmīgi, un Dvīņiem nebūs žēl par iztērēto naudu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment