Finanšu horoskops 2018. gada decembrim – mēnesis paies optimistiski, bet sīkas problēmas iespējamas!

Finanšu horoskops 2018. gada decembrim paver lielu darbu. Saskaņā ar astroloģiskajām prognozēm, naudas ieņēmumi bieži būs atkarīgi no apņēmības un centības, tāpēc šomēnes var sasniegt panākumus.

Decembris sola iet viegli, bez šokējošām pārmaiņām un skaļiem astroloģiskajiem fenomeniem. Lai to veiksmīgi veiktu, jums ir jākoncentrējas uz galvenajiem mērķiem un to prioritātēm. Bez tam, kosmosa objektu uzkrāšanās Strēlnieka zīmē (Saule, Merkurs, Jupiters) sniegs motivāciju, un visi darba mirkļi paies pozitīvi. Tas, iespējams, ir vienīgais svarīgais astroloģiskais notikums decembrī. Mēneša beigās būs iespējams iegremdēties optimisma atmosfērā, ko mums piedāvās Jaunais gads. Speciālisti atgādina, ka Jupiters, planēta, kas zina veiksmi, atrodas labvēlīgā situācijā, tāpēc ir svarīgi noķert tā enerģiju, kamēr tā ir īpaši spēcīga.

Auns

Decembris var būt problemātisks Auniem materiālajai sfērā. Mēneša pirmajā nedēļā zvaigznes var traucēt. Pārbaudes, kļūdas un pārskatīšanās varbūtība palielināsies. Ja ir aizkavējusies liela aizdevuma vai soda nauda, ​​tiesvedība var tikt uzsākta.

Mēneša otrā nedēļa ir saistīta ar noslēgto darījumu līgumu pārkāpumiem. Tajā pašā laikā pozitīvā Saules ietekme Strēlniekā līdz 21. decembrim nodrošinās Aunus ar finansiālām un organizatoriskām iespējām realizēt savus  slēptos talantus un ambīcijas. Astrologi piedāvā vadīt savas prasmes un spējas, lai atklātu un attīstītu savu biznesu, jo mērķtiecība un neatlaidība ir vissvarīgākās raksturīgās iezīmes, kuras atbalsta Saule.

Mēnesis, it īpaši otrā puse, prasa uzņēmējdarbības aktivitāti. Galvenais nosacījums ir koncentrēties uz galīgo rezultātu un nosvērt visus riskus pirms liktenīgu lēmumu pieņemšanas saistībā ar naudu. Ja rodas šaubas, svarīgākos projektus vislabāk atlikt.

Lasi arī: 5 lietas, kuras vajadzīgas vīrietim no tevis, lai iemīlētos

Vērsis

Vēršu finanšu horoskopa zīme 2018.gada decembrim sola  uzlabot dzīvi finanšu nozarē. Tas ir lielisks mēnesis, lai atklātu viņu talantus un spējas. Tas viss palīdzēs palielināt finanšu plūsmu un palielināt peļņu. Ja jūs vēlaties sākt savu biznesu, astrologi iesaka izstrādāt stratēģiju un ieguldīt jūsu biznesa attīstībā.

Aktīvais Saturns Mežāzī palīdzēs tiem, kas nolemj nemainīt neko savā finansiālajā dzīvē un darba metodēs. No 14. līdz 27. decembrim karjerā parādīsies nestabilitāte, ko izraisa patrona aspekts. Var būt neparedzētas problēmas, darbības traucējumi, nelieli zaudējumi. Ieteicams atturēties no apšaubāmiem piedzīvojumiem un riskiem un rūpēties par savu naudas un īpašuma drošību. Šajā periodā ir labāk plānot.

Dvīņi

Mēneša sākumā pastāv lielas izredzes kāpt pa karjeras kāpnēm vai ievērojami palielināt algu. Tomēr, lai to izmantotu, ir svarīgi veikt pašreklāmu un pievērst uzmanību savām spēcīgajām uzņēmējdarbības prasmēm. Ir ieteicams strādāt pie sevis, noskaidrojot iemeslus, kuru dēļ šī punkta palielināšana nebija iespējama. Pašsanalīze ar turpmāko darbu un kļūdām palīdzēs Dvīņiem atbrīvoties no visa, kas ir novecojis un neefektīvs. Mēneša vidū varat ieplānot personāla izmaiņas un nekustamā īpašuma iegādi.

Decembrī var būt nepieciešami papildu fiziskie un intelektuālie pasākumi no Dvīņiem, jo īpaši no 13. līdz 31. decembrim. Šajā laikā Merkurs atstās Skorpiona zīmi un ieies Strēlnieka zīmē, kas norāda uz sarežģījumiem materiālā jomā. Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem būs jāpieliek pūles, lai saglabātu savu dzīvi. Bet Jaunajā gadā šīs izmaksas tiks pilnībā kompensētas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment