Astrologa Pāvela Globas horoskops 2018. gada decembrim – būs iespēja mainīt dzīvi uz labo pusi!

Vēzis

Decembrī izmaiņas var ietekmēt personīgo dzīves jomu, un tas viss notiek tāpēc, ka Venēra būs vājināta Skorpiona zvaigznājā. Kopīgums var būt par daudz apnicīgs, jo var rasties vēlme pēc jaunām sajūtām, un, iespējams, jaunas mīlestības. Tas radīs pretrunas ar otro pusi, kam seko šķiršnās. Ir iespējams saglabāt pašreizējās attiecības, bet lai to izdarītu, Vēžiem ir jāapzinās pašiem sevi un jāizprot, cik laimīgi viņi ir kopā ar savu mīļoto.

No 13. decembra līdz mēneša beigām ir iespējamas finansiālas grūtības, taču to var novērst tagad. Lai to paveiktu, ir nepieciešams sadalīt visus parādus un samaksāt rēķinus līdz 31. decembrim, pretējā gadījumā pret Jauno gadu, Vēži slēpjas naudas problēmas.

Lasi arī: Horoskops 2018. gada decembrim – būs nepieciešama diplomātija, lai atrisinātu problēmas!

Lauva

Līdz 21. decembrim Lauvas var paļauties uz Saules atbalstu. Šajā laikā jebkāds darbs tiks veikts pārsteidzoši ātri un viegli, un problēmas atrisināsies pašas par sevi. Bet jums nevajadzētu atpūsties, jo tuvojas brīvdienu periods, kas nozīmē, ka var tikt pievienotas nepatikšanas. Lai pabeigtu visas lietas pirms 31. decembra, Lauvām ir jāstrādā vairāk. Neatlaidība un pūles paliks bez atlīdzības un var būt iemesls algas pieaugumam.

Mēneša otra puse ir piemērota iepirkšanās veikšanai. Antagonists Merkurs, kas rada problēmas Lauvām finanšu jomā, šajā laikā vājināsies, tāpēc labāk ir atlikt visas svarīgās un dārgas iegādes uz periodu pēc 12. decembra.

Jaunava

Mēneša pirmā puse nenesīs nevajadzīgas problēmas un pieredzi. Šajā laikā Merkurs kļūs par galveno palīgu darba jautājumu risināšanā, tāpēc Jaunavas varēs pabeigt jau uzsākto uzņēmējdarbību līdz decembra vidum. Vissvarīgākais ir koncentrēties uz svarīgākajiem, jo ​​domas par gaidāmajām brīvdienām var būt ļoti satraucošas, kas papildinās grūtības mēneša otrajā pusē.

13. decembrī Merkurs kļūs vājāks, tāpēc atlikušās mēneša dienas var tikt aizpildītas ar finansiālām un darba problēmām. Šajā laikā nav ieteicams noslēgt nozīmīgus līgumus, parakstīt dokumentus, kā arī veikt finanšu darījumus, jo šādi riski var radīt problēmas. Arī horoskops iesaka Jaunavām atteikties no dārgiem pirkumiem mēneša beigās: visi lielie izdevumi būtu jāplāno laika posmā līdz 13. decembrim.

Svari

Tuvākajā mēnesī Svariem vajadzētu pievērsties personīgām problēmām, jo ​​Venēras vājās ietekmes dēļ var rasties grūtības sazināties ar tuviem cilvēkiem. 14., 16., un 31. decembrī patrons aktīvi darbosies ar citām planētām, tāpēc strīdi ar mīļajiem un tuviniekiem var rasties jebkurā laikā. Iespējams, Svariem vajadzētu piešķirt vairāk laika savai ģimenei, jo konfliktu cēlonis var būt uzmanības trūkums. Šis ir labākais laiks, lai jūsu ģimene izbaudītu siltus vārdus un  negaidītas dāvanas.

Saturns palīdzēs Svariem kļūt pārliecinātākam, tādēļ ir laiks pastāstīt priekšniekam par saviem sasniegumiem, nodomiem un, iespējams, viņš iedos jauku jaungada dāvanu paaugstinājuma veidā. Šajā gadījumā Svari var kļūt bagātāki un veiksmīgāki 2019. gadā.

Lasi arī: Numeroloģiskais horoskops 2018. gada decembrim

Skorpions

Decembrī Skorpionam ir jākoncentrējas uz savu veselību, jo pastiprinās Venēra, dažas Sli**bas var rasties pēkšņi. Šajā laikā ir ļoti svarīgi saglabāt pozitīvu attieksmi un uzturēt enerģijas līdzsvaru, lai atvadītos no sliktiem ieradumiem un pabeigt iesāktās lietas. Ja Skorpions sāks neņemt vērā savu veselību, tad Vese***as stāvokļa pasliktināšanās ir neizbēgama. Nespēja veikt darbu un uzņēmējdarbību novedīs pie tā, ka Jaunajā gadā Skorpioniem būs jāatrisina vecās problēmas.

Pateicoties Jupitera atbalstam, Skorpions varēs tuvināties saviem mērķiem un kļūt veiksmīgāki, taču tam būs vajadzīgs liels spēks. Tagad atrodiet labākus enerģijas avotus.

Strēlnieks

Pozitīvā Saules ietekme palielinās Strēlnieka enerģiju, tādēļ mēneša sākumā ir nepieciešams strādāt pie pilnas jaudas. Tomēr neaizmirstiet par privātumu. Nākamajā mēnesī Venēra vājināsies, tāpēc vientuļajam Strēlniekam būs iespēja atrast dvēseles draugu. Šīs zīmes ģimenes pārstāvjiem, lai stiprinātu attiecības, vajag atgādināt par savām jūtām mīļotajam.

Saturns radīs nevajadzīgas problēmas darba vietā, bet, ja Strēlnieks būs uzmanīgs, antagonista ietekme neietekmēs darba ražīgumu un kvalitāti. Veicot svarīgus lēmumus, ir svarīgi paļauties ne tikai uz savu spēku un pieredzējušāku cilvēku palīdzību, bet arī uz  jūsu iekšējās balss norādēm.

Mežāzis

Astrologs prognozē problēmas Mežāžu personiskajā jomā. Venēra vienmēr palīdz Mežāzim atrast risinājumu personiskām problēmām, taču tuvākajā mēnesī nav jēgas paļauties uz novājināta patrona atbalstu. Šajā laikā Mežāžu zīmes pārstāvjiem būs jāpieņem svarīgi lēmumi, no kuriem atkarīga viņu attiecību nākotne, un jebkura kļūda var izraisīt mīlas savienības sabrukumu. Meklējot mīlestību, ir maz ticams, ka tas radīs pozitīvu rezultātu, bet joprojām ir tā vērts mēģināt. Jūs varat izveidot jaunas paziņas vai mēģināt atjaunot attiecības ar bijušo partneri.

Saturns sekmēs karjeras izaugsmi, bet vai Mežāzis var gūt panākumus, ir atkarīgs tikai no tiem. Decembrī ir jānovirza visi spēki, lai izpildītu darba pienākumus, tā, ka mēneša beigās centieni tiks plaši atalgoti.

Lasi arī: Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa horoskops

Ūdensvīrs

Saules ietekme var negatīvi ietekmēt Ūdensvīra enerģiju, jo nākamais mēnesis kļūs neproduktīvs un, iespējams, radīs neparedzētas finansiālas grūtības. Šī zvaigznāja pārstāvjiem rodas kritika, kas var ievērojami ietekmēt viņu pašcieņu. Nevajag lielu nozīmi piešķirt citu cilvēku uzskatiem: daži no viņu apgalvojumiem var izrietēt no Ūdensvīra personīgo sasniegumu skaudības.

Saturns palīdzēs Ūdensvīram kļūt veiksmīgs darbā, taču jums ir pienācīgi jāsadala savs laiks, lai tiktu galā ar visiem gadījumiem pirms mēneša beigām. Neaizmirstiet par mājsaimniecības pienākumiem, tāpat kā atvaļinājumu laikā, var rasties arī iekšējas problēmas. Tagad nākamajā mēnesī ir jāizstrādā rīcības plāns, un pēc tam mājsaimniecības un darba pienākumi nepasliktinās Ūdensvīru.

Zivis

Problēmas jūsu personīgajā dzīvē var sabojāt nākamā mēneša iespaidu. Venēra zaudēs savu spēku, kas var ietekmēt pašreizējās Zivju attiecības. Iespējamās nepamatotās aizdomas un konflikti. Horoskops iesaka Zivīm atvērties savam partnerim un dalīties pieredzē. Iespējams, ka otrajā pusē varētu būt šaubas par jūtām un uzticēšanos, un tagad ir laiks viss kārtot.

14., 15., 19. un 20. decembris ir šī mēneša visveiksmīgākās dienas. Šajā laikā Mēneša patrona enerģija palielināsies, kas nozīmē, ka Zivis varēs pārtraukt darba un personīgās problēmas un darīt to, kas viņiem patīk. Radoša potenciāla palielināšana ļaus Zivīm paust sevi, tādēļ šis laiks ir labvēlīgs pašrealizācijai un talantu attīstībai.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment