Astroloģe ir izpētījusi un atbild uz jautājumu, kuri ir spēcīgākie vīrieši pēc zodiaka zīmes

Zeltene žurnālisti izpētīja, kurās zodiaka zīmēs ir dzimuši spēcīgākie vīriešu kārtas pārstāvji, atsaucoties uz astroloģes Jeļenas Elistratovas apgalvojumiem.

Skorpions

Īsta vīrieša piemērs ir Skorpions. Viņš vienmēr ir vērsts uz priekšu un nepazīst vārdu “atkāpties”, neatkarīgi no tā, vai saskaras ar grūtībām, šķēršļiem vai apstākļiem. Šīs zīmes vīrietim parasti ir pievilcīgs izskats un viņš spēj iekarot dāmas sirdi jau no pirmajām saskarsmes minūtēm. Skorpioni ir ārkārtīgi paškritiski un tiecas pēc pilnības, nekad nav apmierināti ar pašreizējiem sasniegumiem.

Skorpions vīrietis ir kā mistērijas savienojums – noslēpumains, intensīvs, un vienmēr piesardzīgs. Viņa dziļās domas un spēcīgās emocijas ir kā strauja upe, kas slēpj savu patieso dzelmi.

Spēcīgs un neatlaidīgs, viņš iegrimst savos mērķos ar bezbailīgu intensitāti, nešauboties. Bet viņa iekšējā pasaule bieži ir kā slēptā oāze – nesaprasta, un pat ļoti emocionāla. Sasniegt viņa uzticību un atvērtību prasa laiku un pacietību, bet kad tas notiek, viņš ir uzticams kā aizsargs un draugs, kas cīnās līdz galam.

Lauva

Runājot par Lauvām, tās parasti nozīmē organizētus un atbildīgus vīriešus. Lauvām patīk izrādīties un baudīt uzmanību, tās ir pārliecinātas par savu pārākumu. Tomēr viņi vienmēr turas pie saviem vārdiem un ir atbildīgi par savu rīcību. Šīs zīmes vīrietis ir uzticams sabiedrotais, taču jāatceras, ka līdzās viņam jūs varat atrasties otrajā plānā, jo Lauva mēdz ieņemt pirmās lomas.

Ar lepnumu un drosmi viņš ieņem centrālo vietu un piesaista uzmanību ar savu magnētisko personību. Viņa gaita ir apsēsta ar lielām idejām un godīgu pārliecību, un viņš iet uz priekšu ar apņēmību un izteiksmību.

Bet zem šī glītā fasādes slēpjas arī vēlme pēc atzinības un apbrīnas. Lauva vīrietis mīl būt uzmanības centrā un var būt ļoti uzmācīgs, kad jūtas nepietiekami novērtēts. Viņa ugunīgais raksturs un dzīvesprieks ir lipīgs, un viņš bieži kļūst par grupas dzīvības gaisotni. Tomēr viņam ir arī iekšējs ciltsprieks, kas prasa pacietību un sapratni no apkārtējiem. Kad viņš saņem atbalstu un atzinību, viņš spēj izcelties kā patiesi liels un gādīgs vadonis.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu top3 

Leave a Comment