Kāpēc sievietei pēc 30 ir labāk, ja viņai nav draudzenes: galvenie iemesli

Sievietes dalās savā pieredzē un uzskaita iemeslus, kāpēc  no savām draudzenēm “izšķirties” līdz 30 gadu vecumam.

Skaudība, greizsirdība, muļķīgi strīdi… tie ir vieni no galvenajiem iemesliem, kas redzami šajos piemēros.

Irina, 38 gadi:

“Es nekad neesmu stāstījusi draudzenei, cik daudz pelnu. Viņa bija pārliecināta, ka tas nav daudz. Viņa vienmēr mani kritizēja, nosodīja. Viņa teica, ka man jāmaina darbs, jāņem hipotekārais kredīts. Mūsu draudzība neizturēja brīdī, kad Ļena uzzināja, ka dzīvoklis, kurā es dzīvoju jau sen, ir mans, hipotekārais kredīts ir nomaksāts un es sāku celt māju.

Ļena teica, ka mani uzskati par dzīvi ir ļoti konservatīvi, viņai esot garlaicīgi ar mani un mēs nevarēšot tālāk komunicēt”.

Lasi arī: Kāpēc japāņi pie savām mājām izvieto ūdens pudeles: ļoti gudra rīcība

 

Laura, 56 gadi:

“Mēs ar draudzeni iepazināmies jau skolas laikā. Mēs draudzējāmies daudzus gadus, pat nosaucām savas meitas viena otras vārdā. Man 50 gadu vecumā radās doma paņemt autovadītāja apliecību un braukt. Tas nozīmēja, ka vairs nevarēju “tusēt” kā viņa gribēja. Draudzene nosauca manu lēmumu par nodevību.

To, kas notika tālāk, bija grūti iedomāties. Mūsu komunikācija praktiski apstājās no viņas puses un draudzība izira. Izrādās, ka visa draudzība balstījās uz pamatiem, kas nebija nemaz tik stabili…”

 

Inna, 35 gadi:

“Viss bija labi, līdz mūsu bērni sāka iet uz skolu, uz vienu klasi. Mana dēla mācības kliboja, mana draudzene teica, ka arī viņiem ir grūtības. Viņi mācoties katru vakaru 3 stundas, ar histēriju, viņi nevar iemācīties ne vārda angļu valodā. Es ticēju, es devu padomu. Un 2. klasē, 2. ceturksnī, skolotāja rīkoja vecāku sapulci. Manas draudzenes dēlu nosauca par klases zvaigzni, uzslavēja kā labāko skolēnu. Kāpēc vajadzēja melot?”

 

Liene, 40 gadi:

“Mana draudzene ieteica lidot ar viņu uz Gruziju. Mūsu ceļojums noritēja labi, mums bija daudz iespaidu. Viņa plānoja braucienus uz citām valstīm, bet es atteicos, sakot, ka braukšu ar vīru un bērniem. Mana draudzene apvainojās un lūdza mani vairs viņu neapgrūtināt. Bet cik gadu pēc kārtas mēs brīvdienās devāmies kopā… Mēs neesam sazinājušās vairāk nekā 5 gadus.

 

 

Šķir otru lapu, lai izlasītu trakākos pieredzes stāstus

Leave a Comment