Padomi, kā izvēlies savam augumam piemerotāko peldkostīmu

 

#1 Izteiktas formas

KimK-In-White-Bikini

Ja arī tev ir izteiktas formas, kā, piemēram, Kimai, tad izvēlies peldkostīmu ar hipsteru vai augstā griezuma bikini, tas šķietami samazinās gurnu platumu. Augšiņai izvēlies platākas lences, lai stingrāk viss turētos vietās, jo tu taču negribi, lai gadītos neveikli brīži!

newlook_10935955759609271

Lūk, vēl viens piemērs.

 

#2 Īss augums

Kourtney-Kardashian-enjoys-another-day-of-fun-during-her-family-vacation-in-St-Barts

Ja esi maza auguma un ar izteiktām fromām, tad tev ir jāizvēlās šāda veida peldkostīmu. Tas radīs efektu, kas padarīs tevi šķietami garāku. Arī krāsu maiņa vizuāli pagarinās tavu agumu.

BUNDLE_03L10JGRN03L11JGRN_Zoom_M_1

Piemērām, kā šajā attēlā.

 

#3 Garš augums

Taylor-Swift-and-Calvin-Harris-holiday-instagram

Ja tev ir garas kājas tāpat kā Teilorei Sviftai, tad tev noteikti ir jāizvēlās tiešī tāda veida peldkostīms( tāds kurš malā tiek sasiets), kas liks lieliski izskatīties tavām kājām un augumam.

l9222334_bruna_060516_mc_831742_a

 

#4 Mazi gurni

Emily-Ratajkowski

Ja tev ir mazi gurni, tad tev jāizvēlas “high-wasted” tipa peldkostīms, kas pievērsīs acis tavam tievajam viduklim un liks lieliski izskatīties arī tavām kājām.

Screen-Shot-2016-06-02-at-085636

 

#5 Lielas krūtis

bp-sw243whta-medium

Ja tev ir lielas krūtis, tad tev noteikti jāizvēlas peldkostīms, kura augšiņas lences ir platākas, lai viss turētos un atrastos savās vietās, jāizvairās no pārāk daudz dekoriem, jo tie padarīs tavas krūtis vizuāli vēl lielākas.

 

#6  Grūtnieces

Pregnant-Mums-in-bikinis

Grūtniecēm nevajadzētu baidīties no sava vēdera, turklāt ar divdaļīgo peldkostīmu būs vēsāk un ērtāk, bet, ja nu tomēr nav sajūta, ka tas būtu pareizi vai nejūties ērti, tad var izvēlēties speciāli grūtniecēm veidotu peldkostīmu, kurā izskatīsies tik pat lieliski.

374-670s

 

 

#7 Mazas krūtis

Millie-Mackintosh-Main

Ja tev ir mazas krūtis, tad tev būtu jāizvēlās peldkostīms ar klasisko trīstura formu. Ja peldkostīms ir dažādās krāsas un tam ir kādi dekori, pimēram, bārkstis, tās pat var padarīt tavas krūtis šķietami lielākas.

BUNDLE_03E10JBLK03E09JBLK_Zoom_M_1

 

#8 Pluss izmērs

Ashley-Graham

Attēlā redzamā pluss izmēra modele pierāda, ka arī lielāku izmēru cilvēki var izskatīties satriecoši peldkostīmā. Ja tavs auguma tips atbilst šim, tad tev vajadzētu izvēlēties augšiņu ar platām lencēm, lai tās visu saturētu. Svarīgākais ir turēties pie tumšākām krāsām, kas augumu slaidina, izvēloties peldkostīmu, skatīties, lai tam ir pēc iespējas mazāk tādu dekoru kā bārkstis, bantītes un spīguļi.

SD_02_T52_2880_Y4_X_EC_0

Vienmēr lielisks variants ir  viendaļīgais peldkostīms, kurā arī var izskatīties apburoši.

Leave a Comment