Atceries Džoiju no seriāla “Draugi”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

joey-friends

Vai spēj atsaukt atmiņā seriālu “Draugi” (Friends), kas plašu popularitāti ieguva 90. gadu sākumā? Tad Tu noteikti atceries arī izskatīgā itāļu brunču mednieka Džoija Tribiāni  lomas atveidotāju – Metu Leblānu un vēlies redzēt, kā viņš pa šiem gadiem ir mainījusies! 

Leblāns savu karjeru sāka tālajā 1987. gadā, piedaloties kečupa “Heinz” reklāmā. Pēc tam viņš ieguva lomas dažādos televīzijas seriālos un arī mūzikas video, piemēram, Bon Jovi “Miracle”. Panākumus viņš, protams, guva ar Džoija Tribiāni lomu seriālā “Draugi”, kurā viņš piedalījās 12 gadu garumā. Seriāls ātri vien ieguva pasaules slavu, līdz ar to atnesot panākumus arī tā aktieriem. Filmējoties seriālā, viņš paralēli ir ieguvis lomas arī dažādās filmās, piemēram, “Čārlija enģeļi.”

Šogad BBC viņu prezentēja kā vienu no jaunajiem “Top Gear” vadītājiem. Viņš ir bijis precējies, taču 2006. gadā viņš no savas sievas izšķīrās, lai būtu kopā ar aktrisi Andrea Andersu. Viņam ir viena meita no pirmās laulības un, ko tur liegties, viņš vēl joprojām savos 48 gados izskatās satriecoši labi un noteikti spēj savaldzināt ne vienu vien sievieti ar savu itāļu šarmu un temperamentīgo acu skatienu!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā Džoija lomas atveidotājs izskatās tagad

Leave a Comment