Atceries Stīvu Sandersu no seriāla “Beverlihilza 90210”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

90210-Original-Steve-Sanders-Ian-Ziering-Promo-Shoot

Ja arī Tu biji aizrāvies ar seriāla “Beverlihilza 90210” skatīšanos 90. gadu sākumā, tad Tu noteikti atceries platā smaida īpašnieku – Stīvu Sandersu (Steve Sanders), kas bija viens no galvenā varoņa Brendona Volša labākajiem draugiem, un Tevi noteikti interesē, kā viņš izskatās tagad!

Īstajā vārdā Īans Zīrings 1990. gadā tika izvēlēts kā Stīva Sandersa lomas atveidotājs seriālā “Beverlihilza 90210″, kas nekavējoties strauji guva panākumus, padarot tikpat panākumiem bagātus tā aktierus. Seriālā viņš savu tēlu atveidoja līdz pat 2000. gadam, citos seriālos un filmās viņš pārsvarā ir piedalījies tikai epizodiski. Kā jau lielākā daļa populāru seriālu zvaigžņu, piedalījies ceturtajā ” Dejo ar zvaigzni” sezonā un citos populāros šovos, kā arī Lasvegasā uzstājies kopā ar čipendeiļiem!

Lasi vēl: Atceries Kelliju Teilori no seriāla “Beverlihilza 90210”? Paskaties, kā viņa izskatās tagad!

Zīrings ir bijis precējies ar Playboy modeli Nikiju Šīleri , taču pēc piecu gadu kopdzīves laulība tika šķirta. Tas gan nenozīmē, ka pievilcīgā smaida īpašnieks ir brīvs, jo 2010. gadā viņš apprecēja Airīnu Kristīnu Ludvigu, no kuras viņam ir divi bērni, un viņi visi kopā izskatās ļoti laimīgi! Stīva atveidotājs marta beigās atzīmēs savu 52. dzimšanas dienu – novēlam viņam saglabāt šo īpašo smaidu arī turpmāk!

 

Šķir nākamo lapu, lai apskatītos, kāds Stīva Sandersa atveidotājs izskatās tagad

Leave a Comment