Atceries leitnantu Templtonu jeb “Smukulīti” no seriāla “A – komanda”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

The A-Team's Dirk Benedict, 1984.

Ja arī Tu esi no tiem, kurš centās nepalaist garām nevienu astoņdesmito gadu kulta seriāla “A – komanda” (“The A – Team”) sēriju, tad Tu noteikti atceries leitnanta Templtona ar iesauku “Smukulītis” lomas atveidotāju un vēlies noskaidrot, kā tad viņš pa šo laiku ir mainījies!

Īstajā vārdā Dirks Bendedikts savas aktiera gaitas sāka jau tālajā 1972. gadā, kad pirmo reizi debitēja uz kino ekrāniem, taču salīdzinoši lielu popularitāti viņš ieguva tieši ar leitnanta Templtona lomu tajā laikā tik populārajā seriālā “A – komanda”, kurš vēl joprojām nav zaudējis savu kulta seriāla statusu, jo tā taču ir klasika!

Pēc tam viņš ir filmējies dažādās filmās, uzrakstījis un režisējis savu pirmo scenāriju, kā arī piedalījies šovos, tā kā, lai gan viņam jau ir 71 gads, viņš noteikti turpina būt visnotaļ aktīvs savā sfērā.

“Smukulītis” ir bijis precējies ar Toniju Hadsoni, taču jau tālajā 1995. gadā viņi izšķīrās. Viņiem ir divi bērni, taču izrādījās, ka Dirkam ir arī bērns no iepriekšējām attiecībām, kas bija adoptēts un par kuru viņš uzzināja tikai vēlāk.

Šķir lapu tālāk, lai apskatītu, kā leitnants Templtons izskatās tagad un cik ļoti atbilst savai iesaukai “Smukulītis” 

COMMENTS

Leave a Comment