Atklāj, kas ir tavs lielākais ienaidnieks, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi!

Vai jūs esat kādreiz iedomājušies, kura no Zodiaka zīmēm ir jūsu lielākais ienaidnieks? Astrologi ir izcēluši likumsakarības, pēc kurām uzreiz ir saprotams – no kuras Zodiaka zīmes mums katram jāturas pa gabalu, lai neiegūtu sev nevajadzīgus ienaidniekus.

Auns

Šīs zīmes pārstāvji vienkārši ciest nevar kaitinošus cilvēkus. Auni pēc savas horoskopa zīmes ir pilni enerģijas un dzīvesprieka. Šīs zīmes pārstāvji nespēj sadzīvot ar pasīviem, vienaldzīgiem un slinkiem cilvēkiem.
Tieši šī iemesla dēļ Auni bieži strīdas ar Dvīņiem. Iemesls tam ir Dvīņu iedzimtais pesimisms un depresija par dzīvi.

Vērsis

Vērši ir ļoti nopietni, bezkompromisu un ļoti atbildīgi cilvēki, kas nespēj ciest sev līdzīgus cilvēkus. Vēršiem citos cilvēkos patīk atsaucība, labsirdība un spēja otru atbalstīt.

Šīs zīmes pārstāvji nespēj paciest Mežāžus. Tas viss ir tādēļ, ka viņiem pirmajā vietā ir nauda, bet alkatība un skopums aizmiglo viņiem acis, liekot rīkoties tikai savas labklājības vadītiem.

Dvīņi

Dvīņi ir ļoti dzīvespriecīgi un nemierīgi cilvēki, kas tieši šo īpašību dēļ bieži vien mēdz ieslīgt depresijas stāvoklī. Šīs zīmes pārstāvji cenšas izvairīties no emocionāli blāviem cilvēkiem. Tipiskiem Dvīņiem ļoti grūti ir sadzīvot kopā ar garlaicīgajām un reizē pat drūmajām Zivīm.

Vēzis

Vēži ir pārlieku mierīgi un reizēm pat atdalīti cilvēki. Viņiem patīk mierīga laika pavadīšana un monotons dzīves ritms. Viņi nekad nekur nesteidzas. Viņiem vislielākais ienaidnieks ir Skorpions. Nemierīgi, dzīvīguma un drāmas pilni. Vēžiem nepatīk pārlieku aktīvu personību izdarības.

Lauva

Lauvas ir ārkārtīgi pašpārliecinātas būtnes. Viņi ir brīvi, drosmīgi un atjautīgi cilvēki, tādēļ viņi nespēj paciest tieši tādus pašus cilvēkus, kā viņi. Viņu galvenais ienaidnieks ir Jaunavas, kuri ir tieši tik pat pašpārliecināti un augstprātīgi. Taču Lauva uzskata, ka ir tikai viens karalis, un tas ir viņš.

Jaunava

Jaunavām vienmēr visam jāatrodas savās vietās. Tas attiecas uz pilnīgi visu. Visvairāk no visa viņi baidās no haosa – gan domās, gan apkārtējā vidē. Šīs zīmes pārstāvji cenšas izbēgt no jebkādām nekārtībām, lai neatrastos uz nervu sabrukuma, depresijas un dvēseles plosošas situācijas robežas. Tieši tādēļ Jaunavām visvairāk nepatīk Ūdensvīri, kas visu rada bardaku un nekārtības.

Svari

Svari izstaro nemieru un harmoniju vienlaikus. Viņi ir labdarīgi un mierīgi cilvēki. Šīs zīmes pārstāvji nespēj paciest tos, kas vēlas pār viņiem komandēt. Visvairāk par visu viņi nespēj paciest to, ka uz viņiem kliedz.

Tieši tādēļ Svari nedraudzējas ar Auniem. Auni ir ļoti valdonīgi un impulsīvi cilvēki, kuri pēc savas dabas līdzinās tankam, kas visam dodas cauri. Svariem šādi cilvēki nepavisam neiet pie sirds.

Lasi vēl: «Precīzākais Horo***ps» Lietas, ko par savu Zodiaka zīmi tu vēl nezināji!

Skorpions

Varētu šķist, ka šīs zīmes pārstāvji ir ļoti mierīgi un klusi cilvēki. Taču, līdzko jūs viņus iepazīsiet, sapratīsiet, ka viņi ir nežēlīgi, atriebīgi un mānīgi tipi. Skorpioni neieredz sapņainos Ūdensvīrus. Viņiem viņi šķiet nevīžīgi, garlaicīgi un vispār kā ne no šīs pasaules nākuši. Skorpioni nekad nedraudzēsies ar Ūdensvīriem – punkts!

Strēlnieks

Strēlnieki ir ļoti pašpārliecināti, pilni ar enerģiju un mundrumu. Šie cilvēki ierindojas visveiksmīgāko cilvēku topa augšgalā. Strēlnieki ir nekaitīgi ienaidnieki. Viņi nespēj ilgi dusmoties uz tiem, kas viņus apbižo.

Privātajā dzīvē viņiem viss vienmēr ir vislabākajā kārtībā, bet darbā viņus sagaida veiksme. Vispār jau Strēlnieki no visām zodiaka zīmēm ir ļoti cienīti, tādēļ viņiem ienaidnieku kā tādu nemaz nav.

Mežāzis

Mežāži ir nenogurdināmi, jo viņi teju nekad nejūt nogurumu. Viņi nekad nestāvēs vienā vietā, vienmēr virzās tikai uz priekšu. Tieši tādēļ viņi nespēj paciest kaitinošus cilvēkus, kam nepatīk aktīvs dzīvesveids un kuri labāk izvēlas sēdēšanu mājās. Mežāžus ienaidnieks – Vēzis.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem raksturīgs ir nepastāvīgums. Viņi ir ļoti ziņkārīgi, mīl izpētīt visu jauno. Viņi ciest nespēj “vecās paaudzes” cilvēkus, kas ir pieraduši pie visa vecā un arī turpina ievērot šādu konservatīvismu.

Ūdensvīri sāk celt paniku tad, kad kādam viss ir konkrēti saplānots. Viņu galvenais ienaidnieks ir Vērsis.

Zivis

Šie ir ļoti viegli aizvainojami, mierīgi un, pats galvenais, radoši zodiaka zīmes pārstāvji. Viņi vienkārši nespēj paciest nemierīgos, skaļos un dzīvesprieka pilnos Strēlniekus. Zivīm mazliet skauž Strēlnieku dzīvesveids. Tas ir tādēļ, ka viņiem ir ļoti grūti iepazīties ar jauniem cilvēkiem, jo viņiem ir bail, ka viņu klusā un mierīgā pasaulīte tiks izjaukta.

Avots:

Leave a Comment