Atklājas “nesmukumi” Latvijas modes pasaulē; Slavena modele virs neklusē un izrēķinās ar Amoralle

“Teikt, ka esmu skaista, ir ļoti iedomīgi,” modele turpina. “Jā, mani var uztaisīt ļoti skaistu. Bet man ļoti patīk tas, ka sajūtos uz mirkli skaista bez skropstu tušas, bez drēbēm – kaila.”

 

Skaļš skandāls pāršalcis populārā pašmāju apģērbu zīmola “Amoralle” vārdu. Par sadarbības pārtraukšanu ar zīmolu paziņoja viena no Latvijas populārākajām modelēm – Māra Sleja, un viņas drosme lika skaļi izteikties vēl pulciņam, vēsta Skaties.lv.

11. decembrī viena no Latvijas atpazīstamākajām modelēm Māra Sleja sociālajā tīklā “Instagram” publiskoja zīmolam “Amoralle” neglaimojošu ierakstu, kas aizsāka veselu lavīnu.

“Pārtraucu ilggadējo sadarbību ar zīmolu “Amoralle”. Paldies pacietīgajām šuvējām, cilvēcīgajam grāmatvedības departamentam un visiem radošajiem cilvēkiem, kas agrāk strādāja šajā uzņēmumā. Lai jums veicas!

P.S. Ja arī turpmāk redzat mani kādā no “Amoralle” izmantotajiem medijiem, tad zināt, ka tas ir iemūžināts ne vēlāk kā 01.11.2019.,” publiski paziņoja Māra.

https://www.instagram.com/p/B543eP8plJY/

Lasi arī: Šarlīze Terona nejauši atklāj kailu “intīmo vietiņu” draugiem, priecājoties par nominācijas piešķiršanu

Vairāki simti ar “like” atzīmi bija atbalstījusi Māras lēmumu un nostājušies populārās modeles pusē.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko par to visu saka citas Latvijas slavenība un modes pārstāvji

COMMENTS

  • <cite class="fn">dadzis</cite>

    Man ir sajūta, ka pati Māra Sleja ir ne visai tīra – amorāla… Kaut kas viņā ir tāds ļoti nepatīkams – iedomība, uzpūtība, augstprātība, necieņa pret citiem…

Leave a Comment