Vai atceries Maiju no filmas Maija un Paija? Lūk, kā viņa izskatās tagad!

maija-paija

“Maija un Paija” – filma, kas liek aizdomāties par tikumu un dzīves vērtībām. Gunārs Piesis sižetā liek mums iziet cauri veselai emociju gammai caur galveno varoni Maiju- sākot ar bēdām un uztraukumu, beidzot ar prieku. Bet kā Maija izskatās tagad?

Maiju mēs visi no filmas atceramies kā pavisam jaunu, savā ziņā naivu meiteni ar pelēkbrūnu matu krāsu un smalkiem sejas vaibstiem, bet tagad 29 gadus vēlāk Maija jeb Elīna Siliņa ir pieaugusi un galanta sieviete, kurā vairs tikai nedaudz var saskatīt mūsu tik pazīstamo vienkāršo meiteni Maiju. Elīnai diemžēl Maijas loma ir vienīgā – viņa pieaugot karjeru izveidoja politikas un uzņēmējdarbības jomās.

2011. gadā pievienojusies Zatlera Reformu partijai (ZRP). No šīs partijas saraksta kandidēja Saeimas ārkārtas vēlēšanās un tika ievēlēta 11. Saeimā. Savukārt jau 16. oktobrī kopā ar pieciem citiem ZRP biedriem pameta partiju, tādējādi protestējot pret nedemokrātisko lēmumu pieņemšanu ZRP iekšienē, izveidojot tā saukto “Olšteina sešinieku,” kuri vēlāk nodibināja biedrību “Brīvie demokrāti.”

Lasi arī:  Kas tevi gaida 2020. gadā? Izvēlies mandalu un uzzini!

Vēlāk SIliņa atgriezās uzņēmējdarbībā. Viņa ir trīs bērnu mamma, un izskatās lieliski!

Ja vēlies redzēt kā 29 gadus vēlāk izskatās Maija jeb Elīna Siliņa, tad pāršķir nākamo lapu!

 

COMMENTS

Leave a Comment