Šarlīze Terona nejauši atklāj kailu “intīmo vietiņu” draugiem, priecājoties par nominācijas piešķiršanu

Tam var būt grūti noticēt, bet es nekad neesmu bijusi nominēta Ekrāna aktieru ģildes balvai (Screen Actors Guild Award – SAGA). Es zinu, es zinu, bet tā ir taisnība. Lai gan es varu iztēloties, ka tas, ka tiec izraudzīts balvai, visticamāk ir diezgan aizraujošs brīdis.

Patiesībā man vairs nav jāiztēlojas, jo aktrise Šarlīze Terona dalījusies ar video, kas pierāda, cik satraucošs šis mirklis īstenībā ir.

Iepazīstieties ar Šarlīzes jautro (un diezgan atklājošo) reakciju zemāk esošajā videoklipā:

Dienvidāfrikas zvaigzne dalījās ar video ar saviem vairāk nekā 700 tūkstošiem Twitter sekotāju, pievienojot sekojošu pierakstu: “Ups. Mazliet kļuvu pārāk aizrautīga, uzzinot par SAGA balvas nomināciju mūsu filmas “Skandāls” aktieriem… APSVEICU JŪS VISUS, SKAISTIE CILVĒKI!!! Esmu tik pateicīga par iespēju piedalīties šajā ceļojumā kopā ar jums visiem”.

44 gadus vecā aktrise ir nominēta kā “Labākā aktrise pirmā plāna lomā” par viņas veikumu režisora Džeja Rouča filmā “Skandāls”.

Viņas filmas partneres Margo Robija un Nikola Kidmena nominētas kategorijā “Labākā aktrise otrā plāna lomā”.

Teronas vaļsirdīgais video parāda brīdi, kad viņa uzzina par savu nomināciju, atpūšoties mājās kopā ar dažiem draugiem. Pēc labo ziņu atklāšanas viņa, tērpusies vien halātiņā, lēkā pa gultu, nejauši atkailinot dažas savas intīmas ķermeņa daļas.

Tiesa, internetā ievietotajā videoklipā šie “pikantie” brīži tiek notušēti.

Lasi arī: Lūk kāpēc cilvēki, kuri jums sūdzas un čīkst, atņem tavu dzīvības enerģiju

Neskatoties uz šo “negadījumu”, Šarlīze sakārtoja halātiņu un turpināja svinēt kopā ar savu suni, kurš izskatījās neticami laimīgs par savu talantīgo saimnieci.

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO

COMMENTS

Leave a Comment