Ātrās frizūras: oriģinālas idejas 5 minūtēs

Ķekars

Cits piemērs no populāras frizūras, no pjedestāla ir uzlabota versija ķekaram, kas dos jums noslēpumu un īpašu šarmu. Atstājiet vairāk matu galvas kreisajā pusē, nekā labajā pusē, un no šiem vairākiem pavedieniem sapiniet franču bizi līdz kaulam zem auss. Nostipriniet to ar gumiju. Tad ņemiet nesapītos matus, un ar ķemmes aso galu, izveido mīkstas vaļīgas cirtas. Savērpiet tos kopā ar franču pīnes galu nekārtīgā saišķī un nostipriniet ar matadatām.

Lasīt arī: Saules aptumsums 2018. gada 15. februārī

Vēl viens veids, kā izveidot ātru ķekaru, ir gumijas virtulis, kā piemēram, Rīzai Viterspūnai. Papildus šim, jums būs vajadzīgas daži mazi krabīši un divas gumijas. Salieciet matus augstā astē, nostipriniet ar vienu gumiju. Izvelciet to caur virtuli, pēc tam nolaidiet galvu uz leju un sadaliet matus apļa virzienā tā, lai tas būtu pilnībā pārklāts ar matiem. Paceliet galvu un nostipriniet matus ar otru gumiju. Matu galus paslēpiet zem virtuļa, ar matadatām.

Mezgli

Keitas Midltones stilā var izveidot romantisku tēlu . Pirmkārt, uzlieciet īpašas putas uz nedaudz mitriem matiem un nožāvē ar fēnu, noliecot galvu uz leju. Izmantojot apaļu suku vai brasu, vērsiet galus uz augšu. Izvairieties no pakauša daļas, satveriet augšējās matu šķipsnas no abām pusēm un pagrieziet tos pirkstos. Lai izveidotu mezglu imitāciju, ir nepieciešams sakrustot šķipsnas, pārlikt kreiso daļu pār labo pusi, pēc tam piešķirt tai apaļu formu, izveriet virskārtu caur izveidoto gredzenu un pievelciet. Nostipriniet mezglu ar matadatām.

Lasīt arī: Kā likt vīrietim neprātīgi iemīlēties sevī atkarībā no viņa horoskopa zīmes

Mezgliņa vienkāršāku versiju var atkārtot, savācot augšējās matu daļas gar galvas perimetru astē. Apakšējo matu šķipsnas sapin klasiskās pīnēs kreisajā pusē. Tad pagriežot pīni ap asti, pievelciet to ar gumiju. Un vissvarīgākais, neaizmirstiet papildināt savus matus ar skaistu matu saspraudi, lai pabeigtu tēlu.

 

Avots: fashiontime.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment