Ātrs psiholoģiskais tests tiem, kuri ir grūtas izvēlas priekšā. Izvēlieties vienu no kārtīm un uzziniet, kas jums ir jādara

Nereti gadās tā, ka mums ir ļoti grūti izlemt, ko darīt konkrētā situācijā.

Mēs ne vienmēr ejam taisni uz priekšu. Bet gadās arī tā, ka dažreiz mēs nespējam pārvietoties nevienā no iespējamajiem virzieniem. Mēs stāvam un gaidām, un ceram uz nezināmo.

Tikmēr manna no debesīm nenokrīt, mūsu situācija kļūst arvien neskaidrāka, mēs iedzinām sevi strupceļā. Šādos brīžos mūs vislabāk raksturo brieduma trūkums, bezatbildība un nespēja pieņemt konkrētus lēmumus. Bet tam tā nav jābūt. Šis īsais tests palīdzēs jums atrisināt šo problēmu.

Ar šo testu viss ir ļoti vienkārši, gluži kā metot monētu. Jūsu priekšā ir četras kārtis. Sākotnēji jūs gribēsiet izvēlēties ikvienu no četrām kārtīm, bet pacentieties atslēgt domas un ļaujiet zemapziņai izvēlēties. Sirds dziļumos jūs zināt īsto izvēli.

 

Pirmā kārts

Jūsu problēma drīz pazudīs kā nebijusi. Nesteidzieties, jo steiga neko labu neatnesīs. Rīkojoties nedomājot, jūs tikai varas saasināt situāciju. Šajā gadījumā nekas nenotiks ātrāk. Dariet to, kas jums padodas vislabāk un dariet to konsekventi. Spītība un neatlaidība ir jūsu labākie palīgi. Pateicoties tiem, jūsu plāni varēs realizēties.

 

Otrā kārts

Šobrīd jūsu priekšā visas durvis ir atvērtas. Jums ir absolūta rīcības brīvība. Jums jāstrādā savu panākumu labā, bet tajā pašā laikā jāapzinās, ka jūsu ienaidnieki neatdos to, ko esat sasnieguši, lai kā arī jūs to vēlētos.

 

Trešā kārts

Ja vēlaties gūt panākumus biznesā, tad mēģiniet neradīt ap sevi pārāk lielu troksni. Pārāk sevi nelieliet, tādā veidā jūs sabojāsiet visus savus plānus. Neuzticieties kuram katram, jo var gadīties, ka līdzās var būt kāds nelabvēlīgs cilvēks. Jūs nevarat uzticēties visiem un ticēt tam, ka neviens jūs nekad nenodos. Cilvēki jūs pazīst kā radošu un gudru cilvēku, bet jums nevajag viņiem pierādīt savu vērtību. Attīstieties pamazām un realizējiet dzīvē savus plānus.

Lasi arī: Astroloģe Marina Skadi: Zodiaka zīmes, kuras sagaida veiksme 2020 gada otrajā pusē

 

Ceturtā kārts

Daudz kas ir atkarīgs no jūsu materiālā stāvokļa un finansēm. Skaidrs rīcības plāns, pārliecība par sevi un savām iespējām palīdzēs jums sasniegt izvirzītos mērķus. Galvenais neapjukt un neļaut sevi pārliecināt, ka jūs kaut ko nevarat. Tieši šo lozungu izmanto visi tie, kuri jūs apskauž.

COMMENTS

  • […] Ātrs psiholoģiskais tests tiem, kuri ir grūtas izvēlas priekšā. Izvēlieties vienu no kārtīm… […]

  • […] Lasi arī: Ātrs psiholoģiskais tests tiem, kuri ir grūtas izvēlas priekšā. Izvēlieties vienu no kārtīm… […]

  • <cite class="fn">Skolnieciņš no svētbirzs</cite>

    Novēlu mūsu valstij mieru un saticību. Aizlūgsim Latvju Dievus pār mūsu cēlajiem un brašajiem karavīriem, kuri sasirguši ar kovid-19 sērgu. Iedegsim zaļu svecīti pie loga un lūgsim Latvju Dievus, kaut mūsu karavīri drīzi izveseļotos! Pieliksim plaukstu pie koka mežā un lūgsim Dabas Māti, lai Dabas Māte – mūsu radītāja – izdziedē latvju karavīrus no kovid-19 sērgas! Pastiepsim rokas pretī debesīm un klajā laukā lūgsim Pērkonu – Debesu Tēvu – lai Pērkons sargā mūsu dižos karavīrus no kovid-19 sērgas! Apciemosim savus senčus kapos un noliksim svecītes ar ziedu pušķi, lūgsim lai Veļu Māte – viņsaules pavēlniece – dāvā mūsu drosmīgajiem karavīriem ilgu mūžu. Dzīvosim apzinīgi un godīgi. Iekursim savā pagalmā ugunskuru par godu Latvju Dieviem. Kvēpināsim kadiķa zariņus un vērmeļu buntes. Lūgsim Latvju Dievus no visas sirds, lai Latvju Dievi aizsargā mūsu valsts robežas! Lai Laima – likteņa pavēlniece – dāvā mums laimīgu dzīvošanu. Nēsāsim dzintara krelles ar senlatvju spēka zīmēm, turēsim cieņā savu senču gudrības un godāsim Latvju Dievus! Novēlu mūsu drošsirdīgajiem karavīriem stipru veselību un izturību! Svētīgi, Skolnieciņš no svētbirzs
    [Latvju Skaudības Dievs] (Skauģu Skauģis) [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība
    #veselība #saticība #drošība #PozitīvāDomāšana #Laima #Māra #Pērkons #DabasMāte #VeļuMāte #LatvjuDievi #iecietība #LatvjuDievuSvētība

  • […] Lasi arī: Ātrs psiholoģiskais tests tiem, kuri ir grūtas izvēlas priekšā. Izvēlieties vienu no kārtīm… […]

Leave a Comment