Attiecību ezotērika: kādas iesaukas ir nevēlams dot vīriešiem

Komforta nodrošināšana!

Vīrietim mājas ir spēka vieta, šeit viņš atslābinās un iegūst spēku, lai dotos atkal un iekarotu šo pasauli jūsu dēļ. Ir nepieciešams, lai vīrietis justos droši, dodot viņam mājīgu zonu. Tas nozīmē, ka, izvēloties mīļoto vārdu, nevajadzētu spīdēt ar asprātību un norādīt viņa trūkumus. Piemēram: nemākulītis, dumiķītis, resnulītis, bumbulītis, tievulītis, rīma, stāstītājs.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kuras gaida veiksme 2019. gada pavasarī!

Tāpat kā sievietes, vīrieši mīl ar ausīm. Parastā lomu nošķiršana un savstarpēja cieņa dos harmoniju jūsu attiecībām. Aizvainojošu segvārdu vietā izmantojiet saldos vārdus: mans ideālais, mana otrā puse, mans karalis, mana laime, mans vienīgais, tikai mans, tu esi labākais, mans kungs, mans iedvesmas avots.

Viss individuāli

Lai kļūtu par īpašu personu kādam, dažkārt ir pietiekami, pievienot rozīnīti parastajās dienās. Kad jūs ejat ar visu dvēseli, pat izvēloties mīļoto vārdu, tas atmaksājas simtkārtīgi.

Unikālais vārds, ko neviens jums nav izmantojis, ir dvēseles gabals, kas spēj atvērt cilvēka sirdi. Mēģiniet pārdomāt savu mīļoto vārdu, ko jūs tikai zināt: eņģelis, alpīnists, sapņu turētājs, mans aizsargs, mans pirmais, manas dzīves jēga. Nekad neiemaisiet naudu attiecībās, jo tie ir dažādi enerģijas kanāli. Vārdi nedrīkst tikt izmantoti, lai atspoguļotu personas finansiālo stāvokli, vai viņš būtu briesmīgi nabags vai pasakains bagāts: Skrūdžš McDuks, Pluceknītis, kailvēderiņš, caurumiņš, tranžieris u.c.

Šādi segvārdi var izbeigt dzīvības enerģiju un sasniegumus, kā arī sajaukt naudu un mīlestību, tad attiecības būs atkarīgas no rēķinu skaita jūsu kabatā, kas sola īsu laulību.

It visā mīlestība

Lai uzturētu komfortablu atmosfēru, varat izmantot personas vārdu – jo tas ir visskaistākais vārds uz zemes. Ja nekas īpašs nenāk prātā, tad vārds un tā atvasinājumi ir vienkāršs veids, kā parādīt mīlestību, kas palīdzēs izvairīties no neērtām situācijām un pārpratumiem: Maksims, Maks; Aleksandrs, Saša, Saška; Aleksejs, Leška, Leliks; Edgars, Edža; Jānis, Jančuks.

LASI ARĪ: 8 lietas, kas jums jādara, lai piesaistītu veiksmi personīgajā dzīvē

Klausieties sava vīrieša viedokli, viņš nekavējoties pastāstīs, kā vislabāk viņu saukt. Pieeja atbildībai pret visu, īpaši mīlestībai un attiecībām: katrs vārds, ko jūs sakāt, ir enerģisks diriģents starp jums un tuviem cilvēkiem. Kā saka, ja jūs saucat personu ilgu laiku par cūku, tad kādu dienu viņš sāks rukšķēt. Tāpēc saucot par mīļoto, spēcīgo, atbildīgo, maigo, mēs viņā ieliekam saprašanu, kādu mēs viņu gribam redzēt.

Ja ģimenē ir problēmas, un sieva nesauc savu vīru nekā citādi kā par nelaimīgu alkoholiķi, tad viņa arī ieprogrammē savu dvēseli turpmākai alkohola atkarībai. Mūsu katrs vārds ir saikne ar vispārējo prātu un lūgumu piepildīt vēlmi. Tāpēc iemācīsimies pareizi formulēt tos un saukt mīļoto labākos segvārdos. Izmanto patīkamus vārdus ar pozitīvu enerģiju, kas nemazina cilvēka cieņu, bet gan ir kompliments, sirsnīgs un laipns: mans aizsargs, mans sapņu cilvēks, maigs romantiķis, labs, laipns, saprotams, patiess, reāls.

avots: vedmochka

Leave a Comment