Attiecību ezotērika: kādas iesaukas ir nevēlams dot vīriešiem

Parastajā dzīvē mēs bieži saucam par mīļoto saīsinātā mīļvārdiņā, kaut kam līdzīgam zaķītim vai lāčuks, kas kā pieradis. Bet, ja jūs domājat, ka katram vārdam, ko mēs sakām skaļi, ir enerģija, kāda enerģija ir mīļvārdiņam? Un vai šī jutība ir labvēlīga attiecībām?

Vīrietis ģimenē, saskaņā ar ezotēriskajiem kanoniem, vienmēr dod, un sieviete to pieņem. Bet vai mājsaimniecības dzīve vienmēr ļauj tam sekot? Enerģija mums ir pilnīgi atšķirīga: vīrietis ir progresa virzītājspēks, sieviete ir miers un pastāvība. Vēdu enerģijas centri veido katra cilvēka auru un atšķirt mūs no viena, atkarībā no konkrētas čakras aktivitātes. Apskatīsim tautas iesaukas vīriešiem, kuras bieži izmanto sievietes, un analizēsim tās no ezotērikas viedokļa, atklājot lietu slēpto nozīmi.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nebaidās veikt pirmo soli!

Tātad, populārākie iesaukas ir: zaķis (zaķītis, zaķēns), lāčuks, lauvēns, tīģerēns, peciņa, zivtiņa, mazulītis, pončiks.

Vīrietis nav zaķēns!

Daudzi jauc mīlošās sievietes aprūpi ar “puņķu noslaucīšanu”. Mēs esam pieraduši izturēties pret vīrieti kā tuvu radinieku vai pat kā bērnu, bet viņam gēnos ir ielikts rūpēties par savu mīļoto. Saskaņā ar Vēdām (seno svēto hinduistu mācību kolekcija) vīrieša enerģija vienmēr ir aktīva, atšķirībā no pasīvās sievietes, tā cenšas nostāties par mājas, pajumtes un ģimenes aizsardzību. Vīrietis jūtas labi, kad viņš ir „spēcīgais plecs”, un viņš ir vajadzīgs kā pieaugušais un neredz viņu kā bērnu. Ja situācija nebūs kontrolēta, tad sieviete laika gaitā dos arvien vairāk un vairāk, un vīrietis to paņems, un sievietes trauks būs tukšs, līdz ar ko ģimenes kuģis atsitīsies pret sadzīvi.

LASI ARĪ: Istabas ziedi Zodiaka zīmei: izvēlieties augu-talismanu

Labāk ir aizstāt parastos dzīvniekus ar skaistiem un patīkamiem vārdiem īstam vīrietim: mīļotais, spēcīgais, maigais, dārgais, mans varonis.

Ir grūti izlabot situāciju, kad sieviete uzņemas visu uz sevis, jo vīrietis iemācās nedarīt neko, tāpēc ir svarīgi nemazināt viņa cieņu iesaukā, nesamazināt viņa lomu ar mazajiem sufiksiem, vajag ļaut vīrietim palikt vīrietim pat mājīgā ģimenes atmosfērā.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment