Horoskops 7. martam – saglabājiet mieru grūtā situācijā!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 7. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Garie ceļojumi un ceļojumi vai atpūta dabas cienīšanā tuvinieku kompānijā mazinās nervu nogurumu. Zvaigznes iesaka domāt par savām romantiskajām attiecībām un hobijiem. Nostalģiskās ilgas pēc bijušām attiecībām vai labas vēlmes iegūt ekstravaganci var dot jums daudz maz ļoti nepatīkamu pārsteigumu.

LASI ARĪ: 6 hormoni ir atbildīgi par tauku uzkrāšanos un lūk, kā tos izslēgt

Vērsis

Diena ir labvēlīga jauna biznesa uzsākšanai, ceļošanai, karjerai. Noteikti sāciet īstenot savus plānus – veiksmes varbūtība ir ļoti augsta. Zvaigznes sola gūt panākumus visos centienos, bet jums nevajadzētu būt izšķērdīgiem – jūs varat izmest naudu vējā. Var būt svarīga iepazīšanās vai negaidīts apstākļu kopums, kas pozitīvi ietekmēs lietu attīstību.

Dvīņi

Dzīves potenciāls sāks pieaugt. Pašpaļāvība un spēja vadīt līdzīgi domājošus cilvēkus palīdzēs jums kļūt par situācijas kapteini. Zvaigznes apgalvo, ka jums būs iespēja izmantot visas jūsu iespējas, lai sasniegtu savu loloto sapni.

Vēzis

Palielinās dzīves potenciāls, seksuālā enerģija un optimisms. Sievietes-Vēži var sagaidīt pārsteigumu, patīkamu ziņu vai dāvanu no mīļotā. Iespējams, ka vīrieši-Vēži, iekulsies mīlestības tīklos, bet tā vietā, lai pavadītu labi laiku ar savu mīļoto, viņi saskaras ar nepieciešamību veikt apgrūtinošus pienākumus.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kuras gaida veiksme 2019. gada pavasarī!

Lauva

Izdevīga diena radošo profesiju pārstāvjiem, īpaši teātra figūrām un skolotājiem. Viņi varēs izteikt sevi lieliski, lai izpaustu visu savu sajūtu bagātību. Politiskajām Lauvām jānosaka to robežas. Vēlme aizstāvēt var vērsties pret jums.

Jaunava

Labvēlīga diena. Veic pozitīvas tendences un pietiks mierīgi darboties: emocijas nenoies no parastā kursa. Iespējams, lai sasniegtu mērķi, būs jāizmanto viss šarms.

Svari

Labvēlīga diena sanāksmēm ar savu mīļoto, romantisku iepazīšanos, intīmām attiecībām. Būs izdevīgi parādīt jūsu talantus un spējas. Drosme un apņēmība darbībās dos taustāmus rezultātus.

LASI ARĪ: Urāns Vērsī: jauna pieeja tam, kas mums ir un kas mums nav

Skorpions

Labvēlīga diena. Zvaigžņu atrašanās vieta sola labu veiksmi. Jūsu dzīves potenciāls ir labākais. Visi darbi gūs pozitīvus rezultātus. Skorpionu vīrieši varēs pārvērst savas idejas realitātē, pakāpties pa karjeras kāpnēm vai saņemt prieku no saviem priekšniekiem. Skorpionu sievietēm ir ieteicams racionālāk apvienot darbu ar vietējiem vai mātes pienākumiem.

Strēlnieks

Diena ir labvēlīga komunikācijai, jauniem paziņojumiem, biznesa kontaktu veidošanai, ikdienas problēmu risināšanai. Nav izslēgta tikšanās ar vecu paziņu vai iepriekšējo attiecību atjaunošana ar vecu draugu, kas kādu iemeslu dēļ tika pārtraukts.

Mežāzis

Labvēlīga diena kopīgiem pasākumiem vai kolektīvai atpūtai. Dienas pirmajā pusē ir iespējams emocionāls līdzsvars, harmoniskas attiecības ar partneri un mierīgi mājīgi prieki. Sliktas ziņas vai saziņa ar sliktajiem darbiniekiem var mainīt situāciju vai izraisīt nervu sabrukumu.

LASI ARĪ: Ko mīlestībā nozīmē skaitlis 1111?

Ūdensvīrs

Iespējams, ka šodien jūs varēsiet veiksmīgi atrisināt radušās mīlestības problēmas. Labvēlīgs apstākļu kopums, maksimāla elastība komunikācijā, spēja mainīt uzvedības taktiku atkarībā no situācijas palīdzēs vīriešiem pārvarēt grūtības vai uzvarēt pretinieku. Negaidīts notikumu pagrieziens nav jūsu labā. Sievietes saskaras ar ģimenes problēmām un sadzīves darbiem, kas radīs papildu izmaksas. Gatavojieties nopietnām problēmām ar draugiem vai tuviem cilvēkiem.

Zivis

Labvēlīga diena plānu īstenošanai dzīvē. Iespēja, ka jūs varēsiet uzlabot savu finansiālo situāciju, ir lieliska šodien, bet gaidāmie izdevumi absorbēs visu peļņu. Profesionālajā darbības jomā var rasties sarežģījumi, kas izriet no nepildītiem solījumiem.

avots: vedmochka

Leave a Comment