Atvadas no pagātnes: no kādām domām jums jāatbrīvojas, lai kļūtu laimīgāks

Aizvainojums un dusmas

Domas ar aizvainojuma nokrāsu ir visbīstamākās no visām. Nevajag domāt par to, kā kādam atriebties vai atkal un atkal ritināt ainu, kurā tikāt aizvainots. Mēģiniet piedot tiem cilvēkiem, kuri jūs sāpināja. Lai to izdarītu, jums nav viņiem jāzvana vai jāraksta. Vienkārši atlaidiet situāciju savā dvēselē, beidziet apvainoties.

Jā, vieglāk pateikt nekā izdarīt, bet, kamēr nepiedosi citiem cilvēkiem, tu nevarēsi kļūt patiesi laimīgs. Aizvainojums ir ļoti neatlaidīga un spēcīga sajūta, kas dvēseles dziļumos var dzīvot gadiem un gadu desmitiem.

Vēl trakāk ir, ja aizvainojums savijas ar dusmām. Šajā gadījumā cilvēks ļoti ātri zaudē savu vitālo enerģiju, viņa čakras aizveras, un karma strauji piepildās ar negatīvismu. Cilvēki ar paaugstinātām dusmām iekšienē cieš no dažādām slimībām un neizskaidrojamām kaitēm daudzkārt biežāk nekā apkārtējie.

Domas par kāda cita panākumiem

Citiem vārdiem sakot, tas ir par skaudību. Tev var šķist, ka tevī nav ne grama skaudības, bet, ja tu padzeni galvā domas par to, cik labi dzīvo kāds cits, bet ne tu pats, vari būt drošs, ka esi greizsirdīgs. Balta skaudība ir tad, kad priecājies par kādu, bet visu laiku par to nedomā.

Lasi arī: Naudas šķīvji: kādu trauka materiālu izvēlēties, lai piesaistītu finanšu veiksmi

Lasi arī: Flirta noslēpumi: kā apburt jebkuru zvaigžņu zīmes pārstāvi

Ja jūs salīdzināt sevi ar kādu, sniedzat sev novērtējumu, skatoties uz citu cilvēku panākumiem, tas ir ļoti slikti. Jūs noteikti nebūsiet laimīgs šajā amatā. Ir izeja – jāstrādā pie sevis. Jums ir jāsaglabā savas domas un jāturpina virzīties uz savu sapni. Ir jāatbrīvo citu cilvēku lietas un panākumi. Katram savs ceļš. Dažiem tas ir viegli, citiem tas ir ērkšķains un sarežģīts. Pat ja jūs piederat pie otrā tipa cilvēkiem, neuztraucieties, jo grūtības pievieno gudrību.

Tādas domas kā “es nevaru”, “man nesanāks”

Nekādā veidā neierobežojiet sevi. Pat ja kāds cits jums teica, ka jūs kaut ko nevarat izdarīt, tā nav taisnība. Jūs varat pilnīgi visu. Vienīgais, kas jums var pietrūkt, ir ticība sev un rīcības brīvība.

Centies nesadraudzēties ar cilvēkiem, kuri tev cenšas pierādīt, ka nespēsi sasniegt to, par ko sapņo. Tie ir toksiski cilvēki, kas inficē jūs ar šādām ierobežojošām domām, kas ir neticami kodīgas, bīstamas. Dažreiz ir grūti no tiem atbrīvoties.

Vēl sliktāk ir tad, ja mēs paši sevi pārliecinām par nederīgumu un vājumu. Ja pagātnē jūs nevarējāt kaut ko izdarīt, tas nenozīmē, ka jūsu “es nevaru” vajadzētu būt jums līdzi līdz jūsu dzīves beigām. Nepārbaudiet sevi, mēģiniet atkal un atkal.

Speciālisti iesaka jums tikt galā ar  kaitīgām enerģijas saitēm. Tas palīdzēs retāk stāties pretī pagātnei jebkurā tās izpausmē. Veiksmi jums un tikai patīkamas domas.

COMMENTS

Leave a Comment