Flirta noslēpumi: kā apburt jebkuru zvaigžņu zīmes pārstāvi

Lai savaldzinātu cilvēku, dažreiz ir jāņem vērā ne tikai viņa raksturs un paradumi, bet arī Zvaigžņu zīme. Ievērojot vienkāršus ieteikumus, drīzumā varēsi apburt jebkuru.

Daudzi cilvēki uzskata, ka flirts ir īsta māksla. Dažreiz, lai parādītu savas jūtas, nepietiek tikai ar sarunu ar cilvēku un mājienu par savu līdzjūtību, jums vajadzētu paļauties uz citiem, efektīvākiem veidiem. Zvaigžņu eksperti apliecina, ka katram zvaigžņu apļa pārstāvim ir zināmas vājības, kuras uzzinot, bez lielas piepūles var apburt sev tīkamo cilvēku. Eksperti vērš jūsu uzmanību uz flirta noslēpumiem, ar kuru palīdzību jūs varat iekarot jebkuras Zvaigžņu zīmes sirdi .

Auns

Apburošs Auns ir stipru un pacietīgu cilvēku uzdevums. Šī Zvaigžņu zīme nav piemērota banālām pavedināšanas metodēm, un atslābināta uzvedība un atklātas sarunas viņu drīzāk atbaidīs, nevis ieinteresēs jūs. Pēc savas būtības šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji ir ļoti jutekliski, taču pastāvīgi domā par jebkuru situāciju, analizē to un paredz sekas, kas liedz vienkārši atpūsties un izbaudīt pretējā dzimuma uzmanību. Neskatoties uz to, Auns lielu nozīmi piešķir sava sarunu biedra izskatam. Dodoties uz randiņu ar šo zvaigžņu zīmi, ir svarīgi apsvērt katru mazāko sava tēla detaļu. Ja tikšanās laikā būsi ģērbies dīvainā tērpā un daudz bezgaumīgu aksesuāru, visi mēģinājumi viņu savaldzināt būs neauglīgi.

Vērsis

Ja vēlies savaldzināt Vērsi, izmanto prātu, nevis ārējos datus. Protams, kā jebkurš cilvēks, arī šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvis pievērsīs uzmanību tā izskatam, kurš viņam pievērš īpašu uzmanību. Tomēr viņam daudz svarīgāk ir ērti justies blakus sarunu biedram. Daudzi maldīgi domā, ka šādos kautrīgos labsirdīgos cilvēkos aizraušanos visvieglāk ir uzjundīt ar greizsirdības palīdzību, taču, ja šobrīd neesat attiecībās, tad negaidīsiet Vērša reakciju: viņš mierīgi jūs pametīs. savam pretiniekam. Ja patiešām vēlies pievērst šīs zvaigžņu zīmes uzmanību, centies būt uzmanīgāks pret to, ko viņš saka vai dara. Parādiet, ka jums patīk būt viņa tuvumā un klausīties viņa sarunas, un tad drīz viņš vēlēsies jūs padarīt par savu dvēseles radinieku.

Lasi arī: Finanšu prognoze: kādā vecumā kļūsi bagāts saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Kas visvairāk kaitina katru zvaigžņu zīmju pārstāvji. Neticēsiet, kādi sīkumi, pat var nokaitināt dažus!

Dvīņi

Dvīņi visā cenšas atšķirties no citiem cilvēkiem, un pat viņu dvēseles radiniekam jābūt īpašam. Lai savaldzinātu šo Zvaigžņu zīmi, tev jāparāda viņam sava individualitāte, un galvenais – jāpierāda, ka izceļas no “pelēkās masas”. Pat ja jūsu ārējie dati ir tālu no ideāla, tas nenozīmē, ka jūs nevarēsit viņu apburt, drīzāk, gluži pretēji, jūsu neparastais izskats un mazie trūkumi viņu piesaistīs. Turklāt šī Zvaigžņu zīme būs pat glaimota, ja ar tevi flirtēs citi pretējā dzimuma pārstāvji. Tādējādi viņš atkal būs pārliecināts, ka izdarījis pareizo izvēli. Dažreiz paši Dvīņi neiebilst pievērst uzmanību citiem, taču nevajadzētu krist galējībās un  taisīt skaļus skandālus. Viņi uzskata, ka flirts ir tikai veids, kā paaugstināt pašcieņu.

Vēzis

Lai savaldzinātu šo zvaigžņu apļa pārstāvi, tev jāpaziņo viņam, ka uzskati viņu par neatvairāmu. Jūs varat slavēt viņa ārējos datus, biznesa īpašības, seksualitāti: viņa reakcija uz visiem komplimentiem būs pozitīva. Tomēr, flirtējot, ir svarīgi saprast, ko jūs vēlaties no paša Vēža. Ja vēlaties īslaicīgu romantiku, pievērsiet vairāk uzmanības viņa izskatam. Jūs varat izteikt komplimentus viņa tērpam, aksesuāriem un pat viegli pieskarties viņam, dodot mājienu, ka viņš patiešām pamodina tevī īpašas jūtas. Ja jūsu mērķis ir nopietnas attiecības, neesiet pārāk nejaušs. Šajā gadījumā jums jārīkojas kā gādīgam vecākam, kurš vienmēr var viņu uzklausīt, sniegt palīdzību un nožēlot grūtos brīžos. Tomēr neejiet pārāk tālu, izrādot pārmērīgu aprūpi, pretējā gadījumā jūs varat viegli būt starp viņa draugiem un varbūt palikt tur uz visiem laikiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment