Austrumu prognoze Gailim 2024. gadam: šķēršļi un pārbaudes – garlaicīgi nebūs!

Labsajūta

Nākamais gads prasīs pastiprinātu Gaiļa aktivitāti, kas nozīmē, ka tas var izraisīt fizisku un emocionālu izsīkumu. Lai novērstu enerģijas zudumu un emocionālu izdegšanu, veltiet pietiekami daudz laika atpūtai. Un arī uzraugiet savu pašsajūtu – neignorējiet slimības pazīmes, neārstējieties, nekavējoties sazinieties ar speciālistu.

Un 2024. gads ir labākais laiks, lai beidzot atmestu kaitīgos ieradumus. Pūķa spēcīgā enerģija palīdzēs jums pārvarēt jebkuru atkarību un “pārstartēt” uz pareizu dzīvesveidu.

Gaiļa sieviete

Gaiļu sieviešu uzmanība 2024. gadā lielākoties tiks vērsta uz personīgo attiecību sfēru. Daudz laika veltīsi draugiem, mīļajiem un ģimenei. Jums var būt nepieciešams aktīvi piedalīties kāda jūsu radinieka dzīvē, sniegt palīdzību, palīdzību un atbalstu. Un, ja jums ir bērni, viņu audzināšanai būs jāpievērš nedaudz vairāk uzmanības nekā parasti, pirms neliela problēma pāraugs lielā.

Profesionālajā sfērā viss ritēs kā parasti. Ir iespējama zināma izaugsme pa karjeras kāpnēm, taču galvu reibinoši panākumi karjerā nav gaidāmi. Ražīgākais gads būs tiem, kas nodarbojas ar radošumu un jaunas profesijas apgūšanu.

Gaiļa vīrietis

Gaiļu vīriešiem gads tiks sadalīts divos periodos – pirmajā pusē jādomā par “akmeņu kaisīšanu”, otrajā pusē būs laiks tos savākt. Un tas, cik bagāta būs raža, ir pilnībā atkarīgs no jums. Aktīva sevis pilnveidošana pirmajā pusgadā palīdzēs sasniegt labākus rezultātus – pilnveidot prasmes, pilnveidot finanšu pratību, meklēt izdevīgas iespējas. Un neaizmirstiet nodibināt kontaktus ar “noderīgiem” cilvēkiem un atrast domubiedrus!

Personīgajā jomā jums būs jāatrisina daudz “aktuālu” jautājumu. Nebēg no problēmām, kas sakrājušās, tiec ar tām galā tagad, vairs nav kur to atlikt. Neatsvaidziniet savu otro pusīti, kura vēlas ar jums kaut ko pārrunāt, pārtrauciet attiecības ar dažiem cilvēkiem, ja jūs ilgu laiku neesat par viņiem interesējušies, un nebaidieties spert pirmo soli pretī tiem, kuriem ir ar kuru jūs strīdaties, bet vēlaties samierināties.

Prognoze 2024.gadam Gailim pa elementiem

Uguns Gailis: dzimušie 1957., 2017. gadā

Uguns gailim būs daudz iespēju realizēt savas idejas un ieceres, taču tikai tad, ja nemēģināsi visu izdarīt uzreiz. Plānošana, plānošana un vēl vairāk plānošanas ir tas, kas palīdzēs sasniegt savus mērķus. Un, protams, neļaujiet sev pārgurt, pilnībā nenododieties pat visinteresantākajam uzdevumam. Atpūta, izklaide un komunikācija ir nepieciešama tikpat ļoti kā sasniegumi biznesa jomā.

Metāla Gailis: dzimušie 1981.gadā

Metāla Gailis saskarsies ar izaicinājumiem personīgo attiecību jomā. Komunikācija ar dažiem cilvēkiem no jūsu vides jums vairs nesagādās prieku, un šajā gadījumā jums nevajadzētu turpināt kontaktu – tas jau sen ir novecojis. Nebaidieties būt vienam, atcerieties, ka veco vietā vienmēr nāk kaut kas jauns.

Lasi arī: Austrumu prognoze Pērtiķim 2024.gadā: pārmaiņas visās dzīves jomās!

Lasi arī: Austrumu prognoze Kazai (Aitai) 2024.gadam: neizbēgamas izmaiņas!

Zemes Gailis: dzimušie 1969.gadā

Zemes Gailim ir jābūt gatavam tam, ka šogad uzmanības centrā būs jāatrodas biežāk nekā jebkad agrāk. Jūsu apdomība, spēja domāt saprātīgi un rast inovatīvus risinājumus kalpos kā savdabīgs magnēts citiem. Cilvēki vērsīsies pie jums pēc padoma, palīdzības, atbalsta. Bet, piedaloties kāda cita dzīvē, neaizmirstiet, ka jūsu interesēm, mērķiem un uzdevumiem joprojām jābūt pirmajā vietā.

Koka Gailis: dzimušie 1945., 2005. gadā

Zvaigžņu eksperti Koka Gailim prognozē, ka Pūķa gadā liktenis jūs izaicinās ne reizi vien. Negaidi uz vieglām uzvarām un esi gatavs cīnīties! Nepadodies, pat ja situācija šķiet bezcerīga, pārliecinoši pārvari šķēršļus. Jums ir pietiekami daudz spēka un pieredzes, lai sasniegtu savus mērķus, tāpēc nepadodieties savam sapnim, bet turpiniet to īstenot.

Ūdens Gailis: dzimušie 1993. gadā

Ūdensgailim Pūķa gads iezīmēsies ar zināmu emocionālu nestabilitāti – nevaldāmo enerģiju nomainīs melanholija un slinkuma lēkmes. Laba atpūta un komunikācija ar mīļajiem palīdzēs izturēt šādas “šūpoles” un izvairīties no emocionālas izdegšanas. Zvaigznes iesaka arī apgūt kādu interesantu, aizraujošu hobiju, nodarbe “dvēselei” ļaus periodiski novērst uzmanību no aktuālām problēmām, uzturēt labu garastāvokli un pozitīvu attieksmi.

Talismani Gailim Zaļā pūķa gadā

Amuleti un talismani palīdz bloķēt negatīvās enerģijas, aizsargā pret ļaunu aci un piesaista bagātību un mīlestību.

Akmeņi, kas nes veiksmi Gaiļa gadā dzimušajiem, ir ahāts, ametists, akvamarīns, granāts, smaragds, lazurīts, rodolīts, markazīts, topāzs, serafinīts, citrīns. Augi – gladiolas, palmas, apelsīnu koks. Krāsa – gaiši pelēka.

Leave a Comment