Austrumu prognoze Kazai (Aitai) 2024.gadam: neizbēgamas izmaiņas!

Labsajūta

Veltiet laiku, lai izrakstīties, pat ja jūtaties labi. Šajā periodā var likt par sevi manīt iepriekšējo gadu stress un pārslodze, turklāt visnepiemērotākajā brīdī. Labāk ir spēlēt droši un novērst spēka zudumu – iziet vitamīnu kursu un veiciet profilakses pasākumus. Un arī neignorējiet sportu, bet nogurdinošu treniņu vietā sporta zālē dodiet priekšroku kaut kam mazāk nogurdinošam, piemēram, peldēšanai vai jogai. Tas ne tikai uzlabos pašsajūtu un uzlabos labsajūtu, bet arī sniegs lielisku garastāvokli.

Kazu (aitu) sieviete

Pūķa gads prasīs būt gatavam risināt sarežģītas problēmas. Nepadodies grūtībām, savelciet sevi un rīkojieties, jums veiksies. Tikai neciet netaisnību pret sevi no priekšniecības puses – ja situācija darbā pasliktinās un alga neatbilst slodzes līmenim, meklē citu vietu. Ja jūs tagad nenovērtēs, maz ticams, ka jūs novērtēs nākotnē.

Kazu sievietes personīgā dzīve Pūķa gadā būs jūtu un emociju piepildīta. Bet atcerieties, ka jūs nevarat ienirt tajās ar galvu un ļauties mirkļa impulsiem. Un, pirms vērtē kādu cilvēku vai notikumu, vai sper kādu soli pretī attiecību uzsākšanai vai pārtraukšanai, visu rūpīgi pārdomā, lai vēlāk nenožēlotu.

Kazu (aitu) vīrietis

Pūķa gads kazavīram iezīmēsies ar manāmiem panākumiem profesionālajā jomā. Tomēr negaidiet, ka jūsu ceļā nebūs aizķeršanās vai aizķeršanās – būs pietiekami daudz grūtību un šķēršļu. Bet nepadodieties, viltīgais Pūķis pārbauda jūsu spēkus, un, ja jums pietiks pacietības un neatlaidības, atlīdzība par jūsu darbu negaidīs ilgi.

Gan biznesā, gan personīgajā sfērā tavs palīgs būs tavs personīgais šarms un spēja uzklausīt citus. Cilvēki novērtē uzmanību, tāpēc parādiet to, neskopojieties ar smaidiem un komplimentiem. Galvenais nepārspīlēt, citādi būsi pazīstams kā glaimotājs un “slidens”.

Prognoze 2024.gadam kazai (aitai) pa elementiem

Uguns kaza (aita): dzimušie 1967.gadā

Gada sākumā Ugunskazai vajadzētu atturēties no lieliem tēriņiem – pretējā gadījumā vismaz līdz vasaras beigām un, iespējams, līdz rudenim jūs attapsies salūzis. Tāpēc neplānojiet šim periodam nekādus pirkumus, izņemot pašus nepieciešamākos, mēģiniet ietaupīt vismaz nedaudz naudas. Un septembrī vai augusta beigās dodieties atvaļinājumā – jums ir jāpieliek spēks, jo rudens un ziemas sākums būs piepildīts ar daudzām raizēm.

Metāla kaza (aita): dzimušie 1931. un 1991. gadā

Metāla kazai vajadzētu atcerēties, ka, neskatoties uz piederību šim elementam, labsajūta un nervi joprojām nav no dzelzs. Pievērsiet uzmanību savam stāvoklim, īpaši, ja ciešat no hroniskām slimībām. Lielisks variants būtu ceļojums uz sanatoriju, vēlams nesezonā, pavasarī vai rudenī.

Lasi arī: Austrumu prognoze zirgam 2024.gadam: saņemsiet atlīdzību par savu darbu!

Lasi arī: Austrumu prognoze čūskai 2024.gadam: jaunas iespējas un pārmaiņas!

Zemes kaza (aita): dzimušie 1979.gadā

Nākamajā gadā Zemes kazas kļūs neparasti azartiskas. Vēlēsies riskēt, izmēģināt ko jaunu, piedzīvot spēcīgas sajūtas. Tomēr zvaigznes iesaka atcerēties, ka ar mēru viss ir labi – pārāk aizraujoties, sekas var būt neprognozējamas un diez vai patīkamas.

Koka kaza (aita): dzimušie 1955. un 2015. gadā

Pūķa gadā Meža āzim ir rūpīgāk jāpaskatās apkārt, lai nepalaistu garām izdevīgas iespējas. Tomēr, dzenoties pēc laimes putna, neķer visu uzreiz – pabeidz vienu projektu, pirms ķeries pie cita. Atcerieties, ka, dzenot divus putnus ar vienu akmeni, jūs riskējat palikt bez laupījuma.

Ūdens kaza (aita): dzimušie 1943. un 2003. gadā

Šogad Ūdens kazas vēlmes bieži piepildīsies kā uz burvju mājienu. Mērķi tiks sasniegti ātri un šķēršļi būs viegli pārvarēti. Tas var likt jums kļūt pārāk pašpārliecinātam un noniecināt citus. Zvaigznes iesaka saīsināt sevi, šāda uzvedība var sadusmot gada valdnieku, un veiksme no tevis novērsīsies uz ilgu laiku.

Talismani Kazai (Aitai) Zaļā pūķa gadā

Talismani, amuleti un amuleti palīdzēs kazai pasargāt sevi no skaudības, ļaunas acs un ļaundaru mahinācijām, kā arī piesaistīt veiksmi un naudas plūsmu.

Amulets cilvēkiem, kas dzimuši Kazas gadā – šī dzīvnieka tēls, figūriņas un aksesuāri kazas formā. Akmeņi – smaragds, kalnu kristāls, mēnessakmens, amolīts, žadeīts, safīrs, karneols, hrizokola. Dzeltena krāsa.

Leave a Comment