Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 9. līdz 15. septembrim: satiksiet pareizos cilvēkus, kuri mainīs jūsu dzīvi uz labāko pusi!

Zirgs

Zirgi nekad nedrīkst pārkāpt likumu. Pat mazākie pārkāpumi var būt liktenīgi jūsu maciņam un reputācijai. Tas pats attiecas uz satiksmes noteikumiem.

Jums vajadzētu vadīt automašīnu un šķērsot ceļu tikai saskaņā ar noteikumiem. Iespējams, ka Zirgu kļūdu dēļ viņu dzīvē sāksies tumša sērija.

Jums jābūt uzmanīgiem un apdomīgiem. Šis ir laiks, kad nevar pieļaut kļūdas. Otro iespēju nebūs.

Kaza

Šonedēļ Kazas gadā dzimušajiem pēc iespējas ātrāk jāatbrīvojas no atkritumiem, tostarp digitālajiem atkritumiem (vīrusi datorā, nevajadzīgas fotogrāfijas, kontakti).

Tas palīdzēs attīrīt enerģiju un kļūt mazāk uzņēmīgam pret negatīvām ietekmēm no ārpuses. Speciālisti iesaka neatlikt uz rītdienu to, ko varat darīt tagad.

Kazām ir jābūt atbildīgām un gatavām pārvarēt grūtības ceļā.

Pērtiķis

Pērtiķiem šajās septiņās dienās jābūt īpaši uzmanīgiem. Jebkurš risks var izraisīt nopietnas problēmas. Tas jo īpaši attiecas uz riskiem, kas saistīti ar finansēm.

Sazinoties ar cilvēkiem, fen šui eksperti iesaka šīs austrumu zīmes cilvēkiem pievērst uzmanību pašam pirmajam iespaidam, jo ​​tas būs vispareizākais.

Nedēļas beigās Pērtiķi var kļūt nemierīgi.

Lasi vēl: Šīs zvaigžņu zīmes gaida svarīgas izmaiņas: prognoze 2024. gada septembrim – kam būs jauni izaicinājumi un grūtības

Gailis

Gaiļiem jārisina problēmas un jākārto bizness bez steigas. Jums jābūt uzmanīgiem, pretējā gadījumā būs arvien vairāk nepatikšanas.

Speciālisti arī iesaka atcerēties, ka bezmaksas sieru var atrast tikai peļu slazdā. Kopumā no 9. līdz 15. noderēs nedaudz piebremzēt un atpūsties.

Ja pēkšņi kāds provocē Gaiļu cilvēkus, labāk lai viņi nepievērš uzmanību agresoriem.

Suns

Suns Cilvēki atradīsies notikumu epicentrā. Nedēļa no 9. līdz 15. septembrim būs ārkārtīgi dinamiska un pozitīva.

Visticamāk, nāksies daudz komunicēt ar jauniem cilvēkiem, un ne visiem var uzticēties. Tagad noteikti nav vērts vērtēt cilvēku pēc viņa izskata.

Neformāli ģērbies cilvēks var izrādīties ļoti gudrs un inteliģents, savukārt cilvēks uzvalkā var izrādīties ļoti neuzticams, toksisks un nepatīkams.

Cūka

Šo septiņu dienu laikā cūkām būs jāsaskaras ar citu cilvēku negatīvisma uzliesmojumiem. Noteikti nav jāatbild ar to pašu monētu.

Tas veicinās garastāvokļa pazemināšanos un nekādā veidā nepalīdzēs šīs austrumu zīmes cilvēkiem mazāk koncentrēties uz nepatikšanām.

Labākā kvalitāte, kas tagad būs cenā, ir sirsnība un takts. Apkārtējie to visu novērtēs.

Šonedēļ svarīgi cīnīties ar  negatīvo attieksmi, kas neļauj sasniegt vēlamo. Fen šui eksperti novēlu jums veiksmi un pozitīvu noskaņojumu. Lai viss ieplānotais tiek īstenots dzīvē.

Leave a Comment