Austrumu prognoze trusim (kaķim) 2024.gadam: ja pieliksi pūles, gūsi uzvaras!

Labsajūta

Lielākajai daļai cilvēku, kas dzimuši Truša gadā, praktiski nav nekādu sūdzību par labsajūtu. Un Zaļā Pūķa dominēšanas periodā nopietnas problēmas nav gaidāmas, ja nepārpūlēsies un nesāksi ievērot diētu.

Tie, kas cieš no jebkādām slimībām, piedzīvos pozitīvu dinamiku. Bet atveseļošanās vai ilgstoša uzlabošanās ir iespējama tikai tad, ja neignorējat ārstu norādījumus, ievērojat visus ieteikumus un piekopjat pareizu dzīvesveidu.

Truša sieviete (kaķis)

Nākamajā gadā Zaķa sieviete piedzīvos nozīmīgu notikumu, kas radikāli mainīs visu viņas dzīvi. Tas var ietekmēt gan profesionālo sfēru, gan personiskās attiecības. Tev pavērsies jauni ceļi un iespējas, un centies tās pareizi izmantot – beidz turēties pie savas “komforta zonas”, nebaidies to pamest!

Šis periods sola daudz paziņu. Iegūsi jaunus draugus, domubiedrus. Un, iespējams, jauna mīlestība – no Pūķa jūs varat sagaidīt jebkādus pārsteigumus. Vienkārši nesteidzieties romānā kā virpulī, dodiet sev laiku visu pārdomāt un labāk iepazīt cilvēku.

Trušu vīrietis (kaķis)

Lai sasniegtu jaunas virsotnes, Trušu vīriešiem būs jāiznīcina kaut kas vecs. Var nākties pamest iepriekšējo darbu, mainīt pilsētu vai pat dzīvesvietas valsti, piecelties no “pazīstamās” vietas, pārtraukt attiecības, kas vairs nesagādā prieku un velk uz leju… Nav jābaidās. pārmaiņām, taču arī lēmumus nevajadzētu pieņemt pārsteidzīgi. Pirms kaut ko mainīt savā dzīvē, nosver plusus un mīnusus.

Pūķa gads ir piemērots arī radošā potenciāla attīstīšanai. Katrs cilvēks ir apveltīts ar kādu talantu, tāpēc atklāj to sevī, ja vēl neesi! Uzticieties savai intuīcijai, un tā noteikti norādīs jūs pareizajā virzienā.

Prognoze 2024.gadā Trusim (Kaķim) pēc elementiem

Uguns trusis (kaķis): dzimšie 1987. gadā

Zvaigznes iesaka Uguns zaķim stiprināt ģimenes saites, ģimenes saites un draudzību. Neatsakiet palīdzību un atbalstu saviem mīļajiem, neskopojieties ar labiem vārdiem, pavadiet vairāk laika kopā. Un, ja vēlaties atjaunot attiecības ar cilvēku, ar kuru pašlaik strīdaties, speriet pirmo soli, neatlieciet izlīgumu tālāk.

Metāla trusis (kaķis): dzimušie 1951. un 2011. gadā

Metāla trusis nedrīkst uzņemties vairākas lietas vienlaikus. Jūs esat diezgan enerģisks un sabiedrisks, taču jūsu iespējas nav neierobežotas. Labāk ir izpildīt mazāk uzdevumu, bet apzinīgi, nekā vairāk, bet kaut kā. Turklāt pārāk liela aktivitāte un atpūtas trūkums var izraisīt strauju izdegšanu.

Lasi arī: Andžela Pērla devās ēterā, lai pastāstītu, kas sagaida zvaigžņu zīmju pārstāvjus 2024. gadā, Pūķis gatavo dāvanas ikvienam

Lasi arī: Alla Pugačova teica: “Es došos dzīvot uz Londonu.” Iemesls priecē

Zemes trusis (kaķis): dzimušie 1939. un 1999. gadā

Zemes trušiem ir jāizdomā savi dzīves mērķi un jāsāk virzīties pareizajā virzienā. Nosakiet, kas jums ir patiešām svarīgi, nosakiet prioritātes un neaizraujieties ar sīkumiem. Pozitīvas pārvērtības notiek tikai tad, kad cilvēks skaidri saprot, ko vēlas no dzīves, un rīkojas, nevis tikai sapņo.

Koka trusis (kaķis): dzimušie 1975. gadā

Koka trusis tuvākajā gadā var saskarties ar grūtībām profesionālajā jomā. Iespējams, ka daži projekti, kas iepriekš šķita ļoti perspektīvi, izrādīsies par manekeniem. Bet tam nevajadzētu jūs apbēdināt – esat ieguvis nenovērtējamu pieredzi, un jaunas iespējas neliks jums gaidīt.

Ūdens trusis (kaķis): dzimušie 1963. un 2023. gadā

Ūdens truši atradīsies dažādu notikumu centrā. Būs jāpiedalās jautājumos, kas nav tieši saistīti ar tevi – piemēram, vajadzēs palīdzēt kādam tuvam cilvēkam. Vasaras beigās vari justies neticami noguris, iepriekšējo mēnešu stress darīs savu. Nepiespiediet sevi kaut ko darīt ar spēku, labāk ir doties atvaļinājumā, iepriekš plānojot to augustam-septembrim.

Talismani Trusim (Kaķim) Zaļā pūķa gadā

Amuleti, amuleti un talismani palīdzēs Trušiem pasargāt sevi no skaudīgu cilvēku mahinācijām, intrigām un slimībām. Viņi arī piesaistīs veiksmi, harmoniju un finansiālo labklājību.

Zem šīs zīmes dzimušo talismans ir iņ. Akmeņi – pērles, malahīts, rodonīts, perlamutra, rubīns. Augi: jasmīns un lilija. Krāsas ir tumši zila un melna.

Leave a Comment