Austrumu prognoze žurkai 2024. gadam: pārsteigumi, pārmaiņas un atjauninājumi sagaidāmi jūsu dzīvē!

Zaļais pūķis kā viesulis slīdēs cauri daudzu zvaigžņu zīmju dzīvēm, un Peles (Žurkas) gadā dzimušie nebūs izņēmums. 2024. gada prognoze Žurkai sola daudz pārsteigumu un pārsteigumu, pārmaiņas un jauninājumus visās dzīves jomās.

Tavs uzdevums ir neapjukt un paspēt ķert veiksmi aiz astes, nepalaidot garām iespēju vērst notiekošo sev par labu. Turiet acis vaļā un aiciniet palīgā atjautību un atjautību, viņi jums ir palīdzējuši daudzas reizes, un viņi jums palīdzēs arī tagad!

Kas sagaida Žurku 2024. gadā

Pūķis ir varena, spēcīga, neparedzama un impulsīva mītiska būtne, un gads, kas paies tā paspārnē, būs interesants un ļoti notikumiem bagāts. Šis periods būs īsts spēku pārbaudījums, taču sabiedriskas, sabiedriskas Žurkas ar attīstītiem instinktiem to izturēs godam. Galvenais ir nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus, dot sev iespēju visu pārdomāt un savākt pēc iespējas vairāk informācijas, tad kļūdas risks ir minimāls.

Papildus daudzām izmaiņām Pūķis nes panākumus un veiksmi. Jebkuras izmaiņas, pat tās, kas sākotnēji šķiet negatīvas, galu galā izrādīsies uz labu. Tā, piemēram, pametot vienu darbu, jūs iegūsit daudzsološāku un ienesīgāku amatu, un tas, kas šķita sāpīgs komandējums, pārvērtīsies aizraujošā ceļojumā.

Arī personīgajā dzīvē notikumu kaleidoskops ir neizbēgams. Tie, kuri gada sākumā nedomāja par precībām un nebija pat partnera, nākamo zvanu var satikt kā laimīgus jaunlaulātos. Būs daudzsološas paziņas, varēsi būtiski paplašināt savu sociālo loku un iegūt jaunus draugus un domubiedrus.

Mīlestība

Personīgā dzīve ritēs pilnā sparā un sagādās daudz pārsteigumu, starp citu, ne vienmēr patīkamus. Tātad jūsu maigais un flegmatiskais dvēseles radinieks pēkšņi var radīt greizsirdības ainu Latīņamerikas seriāla stilā. Iespējamas vētrainas cīņas, taču tikpat vētrainas būs arī mīlestības izpausmes. Un, lai emocionālās “šūpoles” nenogurdinātu, aiciniet palīgā savu humora izjūtu.

Lasi arī: Austrumu prognoze trusim (kaķim) 2024.gadam: ja pieliksi pūles, gūsi uzvaras!

Lasi arī: Andžela Pērla devās ēterā, lai pastāstītu, kas sagaida zvaigžņu zīmju pārstāvjus 2024. gadā, Pūķis gatavo dāvanas ikvienam

Vientuļajām Žurkām Pūķis sola daudz interesantu romantisku paziņu. Flirts, īslaicīgi romāni, nesaistošas ​​lietas… Vienkārši esi uzmanīgs un neliec partnerim liekas cerības, ja neesi noskaņots nopietnām attiecībām – gada briesmīgais īpašnieks tev nepiedos melus un nodevību. , un noteikti atradīs veidu, kā iemācīt jums mācību.

Karjera un nauda

Pūķis sniegs iespēju pacelties pa karjeras kāpnēm tiem, kam nav slinkums strādāt pie sevis. Reģistrējieties papildu apmācības kursiem, izpētiet jaunus apvāršņus un uzlabojiet savas esošās prasmes. Tas ļaus ne tikai uzlabot savas profesionālās īpašības, bet arī nostiprinās savu autoritāti kolēģu, priekšniecību un partneru acīs. Tas jo īpaši attiecas uz tiem, kuri uzskata, ka viņi jau sen ir pārsnieguši savas pozīcijas un ir pelnījuši paaugstinājumu.

Pūķis sniegs pietiekami daudz iespēju uzlabot savu finansiālo stāvokli. Parādiet neatlaidību un vēlmi smagi strādāt, un jūs saņemsiet atalgojumu. Tikai atceries, ka principiālais gada valdnieks necieš krāpniekus un tos, kas meklē pārāk vieglus ceļus. Tāpēc, atklāti sakot, izvairieties no avantūristiem naudas pelnīšanas veidiem, kas vairāk atgādina krāpšanu, nevis pienācīgu darbu. Un mēģiniet neņemt kredītus, dariet to tikai tad, ja tas ir absolūti nepieciešams. Noteikti nav vērts krist parādos, lai dotos uz modernu kūrortu vai iegādātos jaunākā modeļa sīkrīku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment