Austrumu prognoze žurkai 2024. gadam: pārsteigumi, pārmaiņas un atjauninājumi sagaidāmi jūsu dzīvē!

Labsajūta

Nākamajā gadā Žurkas būs aktīvas un enerģiskas, jutīsi emocionālu uzrāvienu, vēlmi pārvietot kalnus. Bet tieši tas var neļaut pamanīt pirmās slimības vai noguruma pazīmes. Centieties pievērst pienācīgu uzmanību savam stāvoklim, neignorējiet profilaksi, dodiet sev iespēju atpūsties un, ja rodas satraucoši simptomi, meklējiet profesionālu palīdzību. Par ļaunu nenāks arī regulāri vitamīnu kursi, vingrošana un garas pastaigas svaigā gaisā.

Žurku sieviete

Zvaigznes iesaka Žurku dāmām nepaciest negodīgu attieksmi, it īpaši, ja runa ir par darbu. Ja jums uzmācas priekšnieks vai kolēģi, droši meklējiet jaunu darbu. Nebaidieties palikt novārtā; Pūķis dod priekšroku tiem, kas vēlas attīstīties, un, ja jūs izrādīsit pienācīgu degsmi un strādāsit pie savām profesionālajām īpašībām, jūsu jaunajā vietā viss izdosies. Gads ir labvēlīgs arī sava biznesa uzsākšanai.

Jums vajadzētu pievērst uzmanību arī savam izskatam. Aktīvais dzīves ritms ne vienmēr ļauj parūpēties par sevi, bet centies atrast laiku, lai apmeklētu skaistumkopšanas salonus, masāžas telpu un trenažieru zāli.

Žurku vīrietis

Nākamais gads no Žurku vīriem prasīs koncentrēšanos un domāšanas skaidrību – viņiem bieži nāksies ātri pieņemt lēmumus, pielāgojoties apstākļiem. Dažreiz jums šķitīs, ka jūsu pūles ir veltīgas, taču turpiniet rīkoties, nepadodieties, un jūsu neatlaidība nesīs augļus.

Turklāt zvaigžņu eksperti brīdina sabiedriskus un bieži pārlieku runīgus Žurku vīrus nebūt pārāk atklātiem pat ar draugiem. Kāds no jūsu iekšējā loka var jums pievilt, izmantojot saņemto informāciju tādā veidā, kas nepavisam neatbilst jūsu interesēm.

Prognoze 2024. gadām Žurkām pa elementiem

Uguns žurka: dzimušie 1936. un 1996. gadā

Ugunsžurkai pirmā puse būs visproduktīvākā. Līdz pavasara vidum jūs varēsiet īstenot vairākus uzdevumus, un jūsu pūles sāks nest augļus. Vasarā zvaigznes iesaka īpaši piesardzīgi nodarboties ar aktivitātēm brīvā dabā – traumu risks ir ļoti augsts. Līdz rudenim tavs enerģijas līmenis pazemināsies, var izjust spēka zudumu, kā arī gribēsies atpūsties, tāpēc labāk ieplāno atvaļinājumu augustam vai septembrim.

Metāla žurka: dzimušie 1960. gadā

Metāla žurkai Pūķa gads iezīmēsies ar baltu svītru karjeras un finanšu jomās. Jums būs iespēja sasniegt visu, par ko sapņojāt, atmaksāt parādus un iegūt kaut ko tādu, ko iepriekš nevarējāt atļauties. Bet ar nosacījumu, ka jūs ļoti aktīvi “sitat ar ķepām” – Pūķim nepatīk slinki vieglas naudas meklētāji.

Lasi arī: Austrumu prognoze trusim (kaķim) 2024.gadam: ja pieliksi pūles, gūsi uzvaras!

Lasi arī: Andžela Pērla devās ēterā, lai pastāstītu, kas sagaida zvaigžņu zīmju pārstāvjus 2024. gadā, Pūķis gatavo dāvanas ikvienam

Zemes žurka: dzimušie 1948. un 2008. gadā

Zvaigznes iesaka Zemes Žurkai īpašu uzmanību pievērst finanšu jomai. Jums ir nosliece uz izšķērdību un bieži ļaujas nepārdomātiem izdevumiem. Padomājiet par to, kā plānot savus tēriņus un izvairīties no spontāniem pirkumiem, pretējā gadījumā jūs galu galā sabojāsit. Un arī uzmanieties no krāpniekiem, apšaubāmiem projektiem, kas sola ātru peļņu, un investīcijām par aizdomīgi augstām procentu likmēm.

Koka žurka: dzimušie 1984. gadā

Koka žurkas priekšplānā izvirzīsies personīgo attiecību sfēra. Iepazīšanās, jauni draugi, romāni, romāni, tikšanās, šķiršanās… Piedzīvosi emociju viļņus, taču pilnībā nepadodies savām jūtām. Atcerieties, ka Pūķa gadā ir iespēja pacelties pa karjeras kāpnēm, nepalaidiet garām ienesīgas izredzes.

Ūdens žurka: dzimušie 1972. gadā

Gada kungs ir ļoti labvēlīgs pret Ūdensžurku, lai gan neatteiksies ar viņu izspēlēt joku. “Joka” rezultāts var būt absurdas un dažreiz komiskas situācijas, kurās jūs nonākat. Pastāv arī liela iespējamība pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, emociju uzliesmojumus burtiski no zila gaisa… Taču tava attapība tevi nemainīs – tu atradīsi izeju no jebkuras situācijas.

Talismani Žurkām Zaļā pūķa gadā

Personīgais talismans palīdzēs Žurkai pasargāt sevi no neveiksmēm un pārvērst jebkuru situāciju savā labā. Šīs zīmes metāls ir zelts. Akmeņi – ametists, dimants, smaragds, granāts, malahīts, safīrs, dzintars. Krāsas – melna, sarkana.

Leave a Comment