Austrumu saderības horoskops katrai no zodiaka zīmēm – cik labi tu saderi ar savu mīļoto?

 

Vīrietis – Žurka

(1948., 1960., 1972., 1984., 1996., 2008., 2020.)

Couples-love-17221552-500-332

Sieviete – Žurka

Lielisks potenciāls, pilnīga sapratne, uzticīga un ilga mīlestība, maigums. Viņi kopā spēs gan lieliski izklaidēties, gan radīt māju sajūtu!

Sieviete – Vērsis 

Laba laulība – sieva nodarbosies ar mājsaimniecību un vadīs vīru, kas viņam liks justies aprūpētam, un viņš gribēs sievai pateikties par to, ka noņēmusi no viņa pleciem šīs sadzīviskās rūpes – katrs savā vietā!

Sieviete – Tīģeris

Vīrietis nepieņems sievietes lielo vēlmi kāpt pa karjeras kāpnēm, tāpēc traucēs viņai, kas padara šīs attiecības diezgan neveiksmīgas!

Sieviete – Trusis

Neveiksmīga savienība! Attiecībās nebūs patiesuma! Sieviete vienmēr centīsies būt galvenā, bet vīrietis baidīsies no viņas, tāpēc rīkosies aiz muguras!

Sieviete – Pūķis

Skaists romāns! Vīrietis teiks komplimentus un glaimos sievietei! Ja partnerim pietiks pacietības to darīt visu mūžu, tad arī laulība ar šādu sievieti būs harmoniska.

Sieviete – Čūska

Sievietei – ideālās laulības! Partnerim Čūskas vētrainā daba visu laiku dos iemeslu greizsirdībai! Vīrietim nāksies samierināties, ka uz viņa sievu vienmēr kāds skatīsies!

Sieviete – Zirgs

Sieviete ar savām jūtām smacēs vīrieti, lamatas partnerim, jo viņš nevarēs ne aiziet, ne šķirties – sieviete viņu var šantažēt līdz pat pašnāvības draudiem!

Sieviete – Kaza

Nestabila laulība. Attiecības būs balstītas uz naudu. Ja vīrietis spēs nodrošināt savu dāmu, viņa paliks ar viņu, bet diez vai dos viņam pretī to, kas pienākas!

Sieviete – Pērtiķis 

Iemīlējušies un laimīgi. Nekad nebūs garlaicīgi. Ja vīrietis mīlēs, viņš savai sievietei piedos visas viņas izdarības!

Sieviete – Gailis

Perspektīvas attiecības, it īpaši, ja sieviete bieži vien nepārkāps sava vīrieša personīgās robežas. Viņš pret viņu ir žēlsirdīgs un nemaz tik daudz neprasa pretī!

Sieviete – Suns

Ja sieviete tiks galā ar savu greizsirdību, tad attiecības var izveidoties diezgan harmoniskas, pretējā gadījumā – vīrietis lielāko daļu sava laika sāks pavadīt ārpus mājas – komandējumos, pie draugiem vai vienkārši aizkavēsies darbā!

Sieviete – Cūka

Apšaubāma laime, jo viņi ir pārāk dažādi. Lai gan pie pienācīgas pienākumu un teritorijas sadales, viņi var būt laimīgi! Viss ir atkarīgs no abu prātu gudrības!

 

Vīrietis – Vērsis

(1949., 1961., 1973., 1985., 1997., 2009., 2021.)

black-amp-white-couple-hug-love-Favim.com-635686

Sieviete – Žurka

Viss ir lieliski! Vīrietis šādā savienībā ir mierīgs un laimīgs! Sieviete viņu gudri un nemanāmi vada!

Sieviete – Vērsis 

Tāda laulība bieži vien turas uz ģimenes tradīcijām un bērniem, pie tam abi ir laimīgi, jo var dzīvot tā, kā pieraduši bērnībā! Problēmas var rasties radinieku iejaukšanās dēļ!

Sieviete – Tīģeris

Konservatīvais Vērsis nekad nepieņems Tīģera ilgas pēc brīvības! Patstāvīga greizsirdība, kas var novest līdz pat fiziskai iespaidošanai! No šādām attiecībām labāk izvairīties!

Sieviete – Trusis

Apšaubāma savienība! Vērtības sakrīt, bet rakstura ziņā pārāk dažādas personības! Sievietei jābūt apveltītai ar lielu pacietību, lai pieņemtu vīrieša mūžīgo stūrgalvību!

Sieviete – Pūķis 

Labāk neielaisties tādās attiecībās! Vīrietis – Vērsis ir īsts skopulis, bet sievietei – Pūķim patīk labi ģērbties un nēsāt dārgas rotas, kas arī novedīs visu līdz konfliktiem par izšķērdību un skopumu.

Sieviete – Čūska

Sievietei būs garlaicīgi kopā ar konservatīvo Vērsi, un viņa meklēs piedzīvojumus citur! Kamēr tas paliks noslēpumā tīts, viss būs labi, bet, ja vīrietis sāks nojaust par to, ka neapmierina savu sievieti, no bēdām neizbēgt!

Sieviete – Zirgs

Grūtas attiecības.  Sieviete cietīs, jo viņas jūtīgajai dabai trūks romantikas un dvēseliskas (reizēm arī seksuālas) tuvības! Laulību prognoze – nelabvēlīga!

Sieviete – Kaza

No šādām attiecībām labāk izvairīties, jo Kaza ir fantazētāja, bet Vērsis – 100 % materiālists! Jebkuru fantāziju viņš pieņem kā melus, un uzticības trūkums novedīs pie patstāvīgiem konfliktiem!

Sieviete – Pērtiķis 

Nestabilas attiecības! Nevērīgā Vērša attieksme kaitinās sievieti, viņa norobežosies, bet Vērsis var kļūt vardarbīgs! Ja sieviete ir iemīlējusies, viņa var mēģināt dzīvot šādās attiecībās, taču laime diez vai būs ilga!

Sieviete – Gailis

Lieliskas attiecības! Vērša uzticība ir tā, kas liek sievietei just viņa rūpes, viņai ir labi un viņai noteikti nav jāsatraucas par to, ka viņš varētu viņu krāpt!

Sieviete – Suns

Interešu konflikts. Šie divi uzticību saprot katrs pa savam. Sieviete sāks pazust darbā vai līdzīgi domājošo vidū, bet vīrietis sēdēs mājās un dusmosies.

Sieviete – Cūka

Romāns var būt ļoti skaists, laulībā gan varētu būt problēmas! Sieviete nespēs izturēt spiedienu no vīra puses, kas novedīs pie tā, ka agri vai vēlu viņa sāks pretoties, bet tas ģimenes dzīvi pārvērtīs kaujas laukā.

 

Vīrietis – Tīģeris

(1950., 1962., 1974., 1986., 1998., 2010., 2022.)

black-amp-white-hands-love-photography-Favim.com-253142

Sieviete – Žurka

Viss atkarīgs no sievietes. Ja viņa neapslāpēs vīrieša alkas pēc piedzīvojumiem, tad viņi var nodzīvot ilgu un laimīgu kopdzīvi.

Sieviete – Vērsis 

Attiecības, kurām nav perspektīvas. Pastāvīgas apsūdzības un attiecību skaidrošana. Sieviete mēģinās piesiet vīrieti, bet viņš ātri vien aizbēgs uz vietu, kur viņam tiks dota lielāka brīvība.

Sieviete – Tīģeris 

Kā romāns – burvīgs, taču ģimenes dzīve diez vai būs izdevusies, jo personīgās intereses un ambīcijas var izrādīties svarīgākas par laulību un mīlestību.

Sieviete – Trusis 

Ja sieviete šajās attiecībās neaizskars viņa jūtas ik uz soli un neuzspiedīs viņam tās vērtības, pret kurām viņš ir vienaldzīgs, šīm attiecībām varētu būt potenciāls. Sievietei gan tas prasīs pastāvīgu piekāpšanos savam vīrietim.

Sieviete – Pūķis

Šī ir prāta, ķermeņa un dvēseles savienība vai arī gluži otrādi – pilnīgu pretpolu savienība! Ja sieviete spēs būt noderīga vīrietim, tad viņi lieliski sadzīvos, taču, ja nē – Tīģeris uzsāks citas partneres meklējumus.

Sieviete – Čūska 

Nelabvēlīga prognoze. Sieviete pastāvīgi dos padomus, ko vīrietis – Tīģeris nepieņems. Viņš pats zinās, kā ir labāk, kas bieži vien izsauks konfliktus un nesapratni attiecībās.

Sieviete – Zirgs

Labas perspektīvas. Praktiski ideāla temperamentu saderība, taču visā pārējā – katrs nodarbojas ar savām lietām un nemāca dzīvot viens otru. Tiesa gan, ka sievietei daudz laika var nākties veltīt mājas darbiem, lai apmierinātu sava vīrieša prasības.

Sieviete – Kaza

Savienība, kas nav ieteicama. Vīrietis – Tīģeris ātri salauzīs sievieti, liekot viņai dzīvot pēc saviem noteikumiem, taču viņas maigā un ātri ievainojamā daba var to arī neizturēt.

Sieviete – Pērtiķis 

Kā romāns – labs, bet laulība sarežģīta, jo šīs sievietes ļaunprātība var novest vīrieti līdz neprātam ar visām no tā izrietošajām sekām.

Sieviete – Gailis

Neslikta savienība. Sieviete paļausies uz vīrieti un leposies, ka viņai blakus ir tik bezbailīgs un nenogurdināms vīrietis.

Sieviete – Suns

Kā viens otra atbalstītāji – brīnišķīgi! Iespējams dienesta romāns vai ilga draudzība, mīlestības maz, saista tikai kopīgas lietas.

Sieviete – Cūka

Labas perspektīvas. Vīrietim nav ieteicams daudz runāt par savām lietām. Laulība labvēlīga, ja pie tās piestrādās abi divi.

 

Vīrietis – Trusis

(1951., 1963., 1975., 1987., 1999., 2011., 2023.)

tumblr_n4peo9VrfF1spnc0yo1_500

Sieviete – Žurka 

Labāk neriskēt! Diez vai vīrieša intereses sakritīs ar sievietes – Žurkas interesēm. Pastāvīga pretošanās un konflikti.

Sieviete – Vērsis 

Nestabilas attiecības. Sieviete komandēs, taču vīrietis tikai pasmiesies par viņu, tādā veidā graujot viņas pašcieņu. Tā kā sievietes – Vērši jokus nesaprot, it īpaši pret sevi vērstus, tad no tādas laulības labāk izbēgt!

Sieviete – Tīģeris

Sarežģītas attiecības. Dažādas vērtības, gandrīz nekā kopīga, taču var izveidoties diezgan kaislīgs romāns. No laulības labāk izvairīties, jo tajā varētu būt daudz krāpšanas – pie tam tieši dvēseliskās!

Sieviete – Trusis

Nav vērts nemaz censties! Par spīti tam, ka viņi abi ir diezgan līdzīgi, viņiem tomēr labāk ir apkārtējo cilvēku sabiedrībā, ar kuriem var izklaidēties nevis tur, kur jādala pienākumi un jāuzņemas kaut kāda atbildība.

Sieviete – Pūķis 

Ilgstošas attiecības diez vai ir iespējamas. Sievietei šajās attiecībās būs garlaicīgi, jo viņa nesapratīs vīrieša humoru un viņu kaitinās viņa draugi, tomēr, ja romāns starp viņiem sākas pienācīgā vecumā (ne pārāk agrā), tad viss var izvērsties diezgan labvēlīgi.

Sieviete – Čūska 

Sievietes gudrība un pievilcība padarīs šīs attiecības gandrīz ideālas. Tiesa gan, ka vīrietis vienmēr baidīsies un būs greizsirdīgs, lai gan pats ar savu biežo prombūtni  var sievieti novest līdz krāpšanas mēģinājumam.

Sieviete – Zirgs 

Izredzes labas. Vispirms viņiem jākļūst par draugiem, jāiemācās saprast vienam otru no pusvārda, tad arī atnāks mīlestība un to izdosies saglabāt visa mūža garumā.

Sieviete – Kaza

Lieliska savienība, daudz kas kopīgs, tai skaitā arī mīlestība pret teatralitāti, līdz ar ko tad arī sekss starp viņiem mēdz būt vienkārši pasakains!

Sieviete – Pērtiķis

Kā romāns – gana labs, laulību neiesaka, jo, kamēr viņi kopā vai arī katrs atsevišķi izklaidēsies, mājās būs pilnīga nekārtība, taču, ja viņi satiksies pēc 40 gadu vecuma, tad viņi varētu izveidot stipru un labvēlīgu ģimeni!

Sieviete – Gailis

Sarežģītas attiecības – strīdi, abpusējas pretenzijas, pacietības un siltuma trūkums. Sieviete vēlas “spīdēt” visiem, bet vīrieti tas kaitina!

Sieviete – Suns

Lieliskas perspektīvas – katram no viņiem piemīt tas, ko otrs meklē savā partnerī, līdz ar to viņi lieliski papildina viens otru! Ja sieviete ar kaut ko aizraujas, tad vīrieša mieram pienāk gals!

Sieviete – Cūka 

Labvēlīga savienība. Viņiem kopā ir labi, tomēr, ja kāds no viņiem tiks nodots, tad tas viss nonāks līdz atriebībai un laulībai būs beigas!

 

Lasi vēl: Seno ģermāņu horoskops. Kādas rakstura īpašības dāvā katrs koks?

 

Vīrietis – Pūķis

(1952., 1964., 1976., 1988., 2000., 2012., 2024.)

tumblr_nvveo46zOh1uad2ggo2_500

Sieviete – Žurka

Laba un cerību pilna savienība! Sieviete padarīs sava partnera dzīvi komfortablu un palīdzēs viņam viņa lietās. Vīrietis to novērtēs un dāsni viņai par to atlīdzinās!

Sieviete – Vērsis

Šo attiecību prognozes ir visai nelabvēlīgas – mūžīgas skaidrošanās par tēmu, kurš ir galvenais, greizsirdība un sadursmes visdažādāko iemeslu dēļ!

Sieviete – Tīģeris 

Konfliktējošas attiecības, kas patiesībā ir pietiekami izturīgas! Vīrietis sievietei būs kā skolotājs, kurš viņu mācīs, un viņa viņā klausīsies, iegūstot pavisam jaunas dzīves mācības! Viņiem nekad vienam ar otru nebūs garlaicīgi!

Sieviete – Trusis 

Brīnišķīgas attiecības! Vīrietis leposies ar savu sievieti, viņiem ir ļoti daudz kopīgā, līdz ar to viņiem kopā ir labi ne tikai mājās, bet arī ārpus tās – visdažādākajās situācijās!

Sieviete – Pūķis

Šo savienību varētu raksturot kā “sēdēšanu uz pulvera mucas”. Mūžīgās sadursmes un strīdi, ne tāpēc, ka starp viņiem nebūtu mīlestības, bet gan tāpēc, ka viņi vienkārši savādāk nevar, un viņiem tas patīk!

Sieviete – Čūska

Laba savienība. Viņi ir praktiski radinieki, viņus daudz kas saista, līdz ar to viņi spēj piedod viens otra kļūdas, pat krāpšanu! Viņiem vienmēr ir kaut kas, ko viņi viens otram var piedāvāt!

Sieviete – Zirgs

Izredzes ir, ja sieviete pārstās tīksmināties tikai par sevi un reizēm paslavēs arī savu vīrieti, jo viņas egocentrismu viņš viņai nepiedos!

Sieviete – Kaza

Sievietes mūžīgi nepamatotais uztraukums traucēs vīrietim, turklāt viņi visu laiku sacentīsies par visgudrākā, visskaistākā titulu!

Sieviete – Pērtiķis 

Neslikta savienība. It īpaši, ja sieviete kļūst ne tikai par mīļoto, bet arī par padomdevēju un atbalstītāju, jo vīrietis – Pūķis to novērtēs un pratīs būt pateicīgs!

Sieviete – Gailis

Ļoti perspektīva savienība. Sieviete izmanto sava vīrieša panākumus, lai sasniegtu savus mērķus, bet viņš ir lepns par to, ka ir spējis nest kaut kādu labumu savai mīļotajai!

Sieviete – Suns 

Diez vai šī savienība būs laimīga. Sieviete vīrieti redz tādu, kāds viņš ir, patieso būtību, neredzot viņa burvību un spožumu, bet vīrietim tas nepatīk!

Sieviete – Cūka 

Ja sieviete iemīlēs šo vīrieti, tad viss nokārtosies ļoti labvēlīgi – viņa veltīs vīrietim apbrīnu, morālo atbalstu un māju sajūtu!

 

Vīrietis – Čūska

(1953., 1965., 1977., 1989., 2001., 2013., 2025.)

black-white-zones-570x378

Sieviete – Žurka

Laime diez vai ir iespējama. Sieviete šajās attiecībās mīlēs un gribēs sajust gan mīlestību, gan atzinību no otras pusītes, taču vīrietis –  Čūska ir pietiekami auksts, viņš nav pieradis runāt par savām jūtām, tāpēc šo pāri, visticamāk, gaida pārmetumi, nesapratne un stress!

Sieviete – Vērsis 

Prognozes ir ļoti labas. Vīrietis ļaus sievietei komandēt, bet pats izbaudīs to, ko viņa dara ģimenes labā. Aiziet no sievietes – Vērša nav ieteicams!

Sieviete – Tīģeris

Labāk nemaz nemēģināt, viņi ir pārāk dažādi!

Sieviete – Trusis 

Otrajā dzīves pusē – lieliska savienība, taču jaunībā – apšaubāma! Jaunībā viņiem ir pašiem savas lietas, ko darīt, līdz ar to atbalstīt viens otru diez vai viņi sāks!

Sieviete – Pūķis 

Pūķi ar ķēdēm nenoturēsi, bet Čūska ir važu aušanas meistars, tāpēc, līdz ko sieviete sāks sajust, ka viņas brīvība tiek ierobežota, viņa aizbēgs! Vēl jo vairāk – ja vīrietis viņai neko vairāk par pieķeršanos nespēs piedāvāt!

Sieviete – Čūska

Ilgstoša un interesanta savienība, jo mēģinājumi “iekost” viens otram piešķir šīm attiecībām asumiņu! Viņi kopā iet arī pretī piedzīvojumiem, taču, ja viens no viņiem sāks nogurt no šīm attiecībām un vairs neizrādīs aktivitāti attiecībās, tad otrais bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem atstās viņu!

Sieviete – Zirgs 

Nelabvēlīga prognoze! Sievietei svarīgs ir tas, ko vīrietis šajās attiecībās noteikti nenovērtē! Vīrietis nespēs būt uzticīgs, bet sievietei tas ir pirmais attiecību priekšnoteikums!

Sieviete – Kaza

Šāda savienība būs labvēlīga tikai tādā gadījumā, ja vīrietim šajās attiecībās būs daudz naudas. Tādā gadījumā sieviete pielāgosies vīrietim un radīs viņam mājīguma sajūtu, ko vīrietis novērtēs!

Sieviete – Pērtiķis

Šīs attiecības ir iespējamas tādā gadījumā, ja šīs abas puses apvienos kāds kopīgs mērķis, bet tas mērķis noteikti nevar būt saistīts ar bērniem!

Sieviete – Gailis 

Viss ir iespējams! Daudz sarunu, pārdomu par dzīvi, maz aktīvas darbības, bet tas viņus abus arī apmierina!

Sieviete – Suns

Šo savienību var pamēģināt, ja nav iebildumu pret “vientulību divatā”. Vīrietis šajās attiecībās nodarbosies ar savām lietām, bet sieviete ar savām, jo pa lielam tomēr šo sievieti un vīrieti maz kas saista!

Sieviete – Cūka 

Labāk neriskēt! Pastāvīgi apvainojumi, krāpšana no vīrieša puses, pie tam viņa dzēlīgā valoda – viss šis sievieti var vienkārši novest līdz nervu sabrukumam!

 

Vīrietis – Zirgs

(1954., 1966., 1978., 1990., 2002., 2014., 2026.)

original

Sieviete – Žurka 

Labāk nemēģināt, jo attiecības var novest ne tikai pie nervu sabrukuma, bet arī pat domām par Slep**vību.

Sieviete – Vērsis 

Šī savienība diez vai ir iespējama, jo vīrietis attiecībās nespēs izturēt sievietes radīto despotiju!

Sieviete – Tīģeris 

Šīs attiecības varētu izdoties tādā gadījumā, ja katrai no iesaistītajām pusēm būs pašai sava aizraušanās, ar ko nodarboties, bet satiksies viņi regulāri guļamistabā, lai izbaudītu viens otra klātbūtni!

Sieviete – Trusis 

Lieliska savienība! Vīrietis sievietei dos visu, kas tai nepieciešams, un viņa viņam atbildēs ar to pašu!

Sieviete – Pūķis 

Nekādu perspektīvu – divi egoisti vienā mājā nevar sadzīvot!

Sieviete – Čūska 

Viss ir atkarīgs no sievietes – ja viņa izlems, ka šis vīrietis viņai noteikti ir vajadzīgs, tad viņa viņu pacietīs tik ilgi, cik vajadzēs un darīs visu, lai viņu savienība būtu laimīga!

Sieviete – Zirgs

Kaislīgas attiecības, laba seksuālā saderība, laulībā viss saliksies labvēlīgi, pateicoties tam, ka abi ir diezgan egoistiski – tiecoties uz saviem personīgajiem mērķiem, viņi atbalstīs arī ģimeni!

Sieviete – Kaza

Lieliskas perspektīvas! Vīrietis būs aizņemts ar savām lietām, bet sieviete mierīgi gaidīs viņu un viņa sasniegumus!

Sieviete – Pērtiķis 

Pilnīgs kopīgas izpratnes trūkums.

Sieviete – Gailis 

Šī sieviete un vīrietis noteikti nav piemēroti viens otram, jo sieviete attiecībās vēlas uzņemties vadību, bet vīrietis tiecas pēc neatkarības.

Sieviete – Suns 

Katrs aizņemts ar savām darīšanām, abi satiekas tikai pie vakariņu galda un gultā, tomēr arī šī savienība var būt laimīga!

Sieviete – Cūka 

Savienība ir iespējama, ja sieviete piekritīs samierināties ar vīrieša egoismu, taču diez vai tai būs lemts ilgs mūžs!

 

Vīrietis – Kaza

(1955., 1967., 1979., 1991., 2003., 2015., 2027.)

tumblr_ni3o9zkXqQ1sognc8o1_500

Sieviete – Žurka 

Noteikti izdzīvot nespējīga savienība, jo šis ir tieši tas gadījums, kad līdzība kļūst par šķērsli, pie tam diez vai sieviete būs ar mieru šo vīrieti nodrošināt!

Sieviete – Vērsis

Labāk netērēt laiku šāda veida attiecībām, jo sieviete šajā savienībā ātri vilsies tieši vīrieša – Kazas kaprīžu un vieglprātības dēļ, tāpēc viņa bez sirdsapziņas pārmetumiem no viņa izšķirsies!

Sieviete – Tīģeris 

Nekādu perspektīvu, vētrainā vīrieša rīcība un raksturs ātri izvedīs sievieti – Tīģeri no pacietības, un viņa ātri vien kļūs par vīrieša ienaidnieku!

Sieviete – Trusis 

Šajā savienībā abiem partneriem ir lielas izredzes uz laimīgu kopdzīvi, jo viņiem ir daudz kas kopīgs, sieviete – Trusis  ļoti labi izturēs visas vīrieša kaprīzes un radīs viņam tādus dzīves apstākļus, kādi ir nepieciešami viņa smalkajai dabai!

Sieviete – Pūķis

Pilnīga izgāšanās! Sievietei ir vajadzīga apbrīna, bet vīrietis šajās attiecībās sajūsminās tikai par sevi! Pie tam viņā nav tā spēka, ko sieviete – Pūķis augsti vērtē pretējā dzimumā!

Sieviete – Čūska 

Šādas attiecības diez vai ir iespējamas, ja nu vienīgi sieviete neizlems “nopirkt” sev jaunu “rotaļlietu” mīļākā izskatā – tad attiecības kādu laiku varētu būt diezgan harmoniskas!

Sieviete – Zirgs 

Ja šai sievietei nav labs finansiālais pamats zem kājām, tad viņai šim vīrietim nav ko vairs piedāvāt!

Sieviete – Kaza

Šo savienību vieno mūžīgas naudas problēmas, jo viņi abi nekad neprot nopelnīt tik, cik viņiem vajag, lai pietiktu dzīvei un izklaidēm!

Sieviete – Pērtiķis 

Kā romāns – jā, lūdzu, bet, tiklīdz kā sievietei beigsies nauda, bet vīrietim izsīks fantāzija, viņi izšķirsies!

Sieviete – Gailis 

Šīs attiecības drīzāk būs mākslīgi uzturētas, jo komplimenti nav pietiekams iemesls, lai savienība būtu ilgstoša un veiksmīga!

Sieviete – Suns

Prognozes nav iepriecinošas, jo sieviete ātri sapratīs, ka šis vīrietis piekopj tikai sarunas un solījumus, pie tam – viņi abi ir nelabojami pesimisti!

Sieviete – Cūka 

Savienība ir iespējama, bet, lai tā būtu arī veiksmīga, sievietei ir jāizdabā vīrieša kaprīzēm, bet viņam – jāiemācās neļaunprātīgi izmantot viņas uzticību!

 

Vīrietis – Pērtiķis

(1956., 1968., 1980., 1992., 2004., 2016., 2028.)

black-and-white-love-sea-Favim.com-345582

Sieviete – Žurka

Lieliskas perspektīvas, jo sieviete burtiski dievinās šo vīrieti, bet viņš viņas labā darīs visu, lai tikai viņas mīlestība pret viņu neapdzistu!

Sieviete – Vērsis 

Šajā pārī – sieviete būs tā, kura mīl, bet vīrietis vienkārši ļaus viņai to darīt, ja viņam ar šo sievieti būs labi, tad viņš paliks šajās attiecībās un atstās iespaidu, ka nemana viņas avantūrisko dabu, taču, ja viņam kaut kas nepatiks un viņš jutīsies slikti viņas sabiedrībā, viņa nespēs viņu noturēt!

Sieviete – Tīģeris 

Nelabvēlīga prognoze, jo vīrietis bieži vien kaut kādā veidā vērsīsies pret viņas patmīlību, bet viņa to ilgi nespēs izturēt, pat ja būs iemīlējusies!

Sieviete – Trusis 

Dzīvot spējīgas attiecības, jo viņiem vienam ar otru šajā savienībā ir jautri, taču tajā pat laikā, ja sieviete kļūs kā viens no bērniem, vīrietis var aizbēgt!

Sieviete – Pūķis 

Kamēr vīrietis rūpēsies par šo sievieti – viss ir iespējams, bet, ja šajā laikā sieviete savam partnerim paspēs no sirds pieķerties, viņi nodzīvos līdz pat zelta kāzām!

Sieviete – Čūska 

Perspektīvas ir, taču tikai tādā gadījumā, ja sieviete pārstās “šņākt”, bet vīrietis beigs “mētāties” ar savu gudrību, jo šiem diviem labāk savas asprātības ir vērst pret citiem cilvēkiem nevis vienam pret otru!

Sieviete – Zirgs

Šāda savienība var būt veiksmīga tikai kā īslaicīgs romāns, jo šī sieviete gaida dziļas un patiesas jūtas nevis lamatas un viltības pielietošanu, lai iegūtu viņas mīlestību!

Sieviete – Kaza

Attiecības – “es Tev, Tu man”, jo šajās attiecībās vīrietis dod sievietei naudu, bet viņa to tērē, lai liktu “iemirdzēties” abiem, par īstu mīlestību te nevar iet ne runas!

Sieviete – Pērtiķis 

Lieliska savienība – spilgta, interesanta, harmoniska un ilgstoša, viņi vienmēr viens otru atbalstīs!

Sieviete – Gailis 

Ja sieviete izrādīsies tik naiva, ka nepamanīs, kā vīrietis viņu izmanto, tad šī savienība var ilgt visu mūžu!

Sieviete – Suns 

Pilnībā dzīvot spējīgas attiecības, kas var izdoties tādā gadījumā, ja vīrietis sievietei veltīs pietiekami daudz uzmanības, par ko tad arī viņa viņam visu piedos!

Sieviete – Cūka 

Laba savienība, jo šis vīrietis ciena šo sievieti, tāpēc cenšas sargāt viņas jūtas un sievietei kaut kādā veidā nav jāapliecina sevi šajās attiecībās, lai pārspētu vīrieti!

 

Vīrietis – Gailis

(1957., 1969., 1981., 1993., 2005., 2017., 2029.)

black-and-white-cute-love-mickey-mickey-mouse-Favim.com-186122

Sieviete – Žurka 

Šī savienība ir nolemta neveiksmei tīri materiālo vērtību dēļ, jo sieviete necietīs, ka kāds tērē to, ko viņa ar grūtībām ir nopelnījusi!

Sieviete – Vērsis 

Prognozes nelabvēlīgas – viņiem abiem pārāk patīk komandēt!

Sieviete – Tīģeris 

Nav ieteicams riskēt, pie tam te briesmās var nonākt tieši vīrietis, jo šī sieviete nepārdzīvo strīdus, viņa vienkārši iznīcinās vīrieša patmīlību!

Sieviete – Trusis 

Šīs attiecības diez vai ir iespējamas, jo pat tad, ja sieviete būs iemīlējusies, viņa nespēs ilgi izturēt vīrieti, kurš ir izteikts lielībnieks, bet tajā pat laikā nedara neko savas ģimenes labā!

Sieviete – Pūķis

Šie divi ir ļoti līdzīgi viens otram, tāpēc ir izredzes, ka viņi kopā nodzīvos ilgu un laimīgu dzīvi, galvenais – lai sievietei paliek tā ilūzija, ka viņa šī pāra attiecībās dominē!

Sieviete – Čūska 

Visnotaļ perspektīva savienība, kurā sieviete necenšas ieņemt līdera pozīcijas, bet vīrietis pateicībā par to cenšas darīt visu, lai viņa būtu laimīga!

Sieviete – Zirgs

Šādai savienībai nav nākotnes, jo viņi ir pārāk atšķirīgi – ar dažādu vērtību sistēmu un skatu uz dzīvi!

Sieviete – Kaza 

Ļoti interesanta savienība, kurā vīrietis dara visu, lai nodrošinātu mīļotajai pienācīgus dzīves apstākļus, bet viņa pārmet viņam, ka viņš pārāk daudz strādā, bet, neskatoties uz to, viņi var būt laimīgi!

Sieviete – Pērtiķis

Šīs attiecības ir sarežģītas un nevienmērīgas, jo vīrietis, lai gan var dot šai sievietei materiālo nodrošinājumu, nevar padarīt viņu laimīgu, bet viņa viņam visu laiku pārmetīs to, ka viņai jau nevajag naudu, bet gan kaut ko citu!

Sieviete – Gailis 

Nav ieteicama savienība, jo tajā būs mūžīgas “gaiļu cīņas”!

Sieviete – Suns 

Nelabvēlīga savienība, kurā sieviete ātri nogurs no vīra uzvedības un viņa spēlītēm sabiedrībā!

Sieviete – Cūka 

Prognozes ir vairāk nelabvēlīgas nekā labvēlīgas, jo šie abi tiecas pretējos krastu virzienos – viņiem ir nesavienojami uzdevumi un mērķi!

 

Vīrietis – Suns

(1958., 1970., 1982., 1994., 2006., 2018., 2030.)

black-and-white-kiss-love-separate-with-comma-Favim.com-223662

Sieviete – Žurka 

Šie divi pilnībā sader viens ar otru, viņi abi ir reālisti un zina, ko grib no dzīves un savas otrās pusītes. Sieviete iegūst pieķeršanos, bet vīrietis – smalku un gudru sarunu biedru, pie tam viņiem ir ļoti līdzīgi temperamenti!

Sieviete – Vērsis 

Viss ir iespējams, ja vīrietis nesāks jaukties mājas lietās un komandēt, sieviete ļaus viņam strādāt tur, kur viņš jūtas vajadzīgs un atzīts!

Sieviete – Tīģeris 

Lielisks pāris! Nenogurdināmi cīnītāji, kuriem nebūs garlaicīgi vienam ar otru, jebkura lieta tiks atrisināta kopīgiem spēkiem! Viņi abi ir līdzīgi domājoši un arī seksā viņiem viss būs lieliski!

Sieviete – Trusis 

Laba un spēcīga savienība, kurā sieviete atrod, kā nomierināt vīrieti, harmonizēt viņa dzīvi, bet viņš ar baudu viņu aplido!

Sieviete – Pūķis 

Varētu sanākt skaists romāns, bet laulību saites diez vai ir iespējamas, jo vīrietim vienmēr būs daudz citu rūpju, bet šī sieviete nav sajūsmā par ilgu dzīvošanu savienībā ar vīrieti, kurš viņu neapjūsmo!

Sieviete – Čūska 

Perspektīvas ir, bet mazas, jo šajā savienībā sievietei nāksies samazināt savas prasības un visu mūžu būt uzticīgai savam vīrietim, pat domās!

Sieviete – Zirgs 

Ja sieviete nesāks iejaukties vīrieša lietās un atteiksies no domas ievilkt viņu savā interešu lokā – šī savienība var pat izdoties!

Sieviete – Kaza

Šajā savienībā vīrietis vienmēr būs neapmierināts ar sievietes uzvedību, bet sieviete ātri vien nogurs no viņa pragmatisma, līdz ar to – labāk pat nesākt!

Sieviete – Pērtiķis 

Šī savienība iespējama tikai uz lietišķu interešu pamata, abu cinisms diez vai ļaus viņiem ilgi atrasties pie “mīlas katla”, pie tam sievietei ātri vien apniks pārāk pareizais partneris!

Sieviete – Gailis 

Izredžu maz, taču nav tā, ka šī savienība ir neiespējama – ja sieviete vēlas kļūt par šī vīrieša sievu, viņai jāiemācās būt mājīgai un paklausīgai!

Sieviete – Suns 

Cieša un ilga savienība – mīlestība, pieķeršanās un abpusēja cieņa ļauj šiem abiem kopā nodzīvot laimīgu kopdzīvi!

Sieviete – Cūka 

Lieliska savienība, kurā sieviete jutīsies aizsargāta, bet vīrietis atgriezīsies mājās ar prieku!

 

Vīrietis – Cūka

(1959., 1971., 1983., 1995., 2007., 2019., 2031.)

black-and-white-couple-happy-igottapeenow-tumblr-com-love-rain-favim-com-101247_large

Sieviete – Žurka 

Šie abi kopā var būt laimīgi! Sieviete no šīs savienības iegūs ļoti daudz labumu, tāpēc nekādi nesāks terorizēt savu vīrieti!

Sieviete – Vērsis

Šī savienība padarīs nelaimīgus abus, jo sieviete nespēs partnerim dot to, ko viņš no viņas sagaida, bet tas novedīs pie krāpšanas, par ko viņa viņu sodīs, bet pati tajā pat laikā cietīs!

Sieviete – Tīģeris

Viss būs burvīgi, ja vien vīrietis neliks šai sievietei sēdēt mājās un cept pīrāgus! Šī savienība būs vēl veiksmīgāka, ja viņi abi apmainīsies vietām ar savām lomām ģimenes dzīvē – viņa kļūs par ģimenes apgādātāju, bet viņš – ģimenē uzturēs siltumu!

Sieviete – Trusis 

Attiecības sarežģītas, bet stabilas, galvenais – nepieļaut krāpšanu un lojāli izturēties vienam pret otru!

Sieviete – Pūķis 

Lieliska savienība, it īpaši sievietēm! Vīrietis šajās attiecībās viņai izdabās, lutinās un centīsies paglābt sievieti no sadzīviskajām problēmām, bet sieviete viņu darīs laimīgu kaut vai tikai ar savu klātbūtni vien!

Sieviete – Čūska

Nelabvēlīga savienība. Sieviete vīrieti apspiedīs, pie tam diez vai iegūstot no tā kaut kādu baudu, bet vīrietim šajās attiecībās visu dzīvi nāktos nodzīvot zem sievietes “papēža”.

Sieviete – Zirgs 

Viss atkarīgs no sievietes uzvedības un viņas vēlmēm – ja viņa savam partnerim pievērsīs lielāku uzmanību nekā pati sev, tad šī savienība var izvērsties par visnotaļ harmonisku, bet, ja viņa izrādīsies vienaldzīga, tad vīrietis dosies meklēt kādu iejūtīgāku sievieti.

Sieviete – Kaza 

Sievietei – šī savienība ir likteņa dāvana! Vīrietis šajā savienībā apmierinās visas viņas prasības, bet viņa darīs viņu laimīgu!

Sieviete – Pērtiķis 

Laba savienība, kurā sieviete cienīs savu vīrieti, izturēsies pret viņu kā pret ģimenes galvu, bet viņš viņai nodrošinās bezbēdīgu dzīvi!

Sieviete – Gailis

Savienība veiksmīga tieši sievietēm, jo vīrietis aizsargās savu sievieti un rūpēsies par viņu, bet, lai saglabātu šīs attiecības, viņiem periodiski vienam no otra ir jāatpūšas!

Sieviete – Suns

Labas nākotnes izredzes, jo ir līdzīgi uzskati attiecībā uz mīlestību, uzticību un ģimenes dzīvi, viņi cienīs viens otra personīgās intereses, partnera teritoriju un vienkārši viens otru!

Sieviete – Cūka 

Lieliska un stabila savienība, viņiem ir kopīgas vērtības, viņi spēj piekāpties viens otram un rast kompromisus!

COMMENTS

Leave a Comment