Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 29. jūlija līdz 4. augustam: periods nebūs viegls, būs jāpieliek pūles!

Pūķis

Visiem nogurušajiem pūķiem vairāk laika jāvelta atpūtai un atveseļošanai.

Ja šīs austrumu zīmes cilvēki vēlas spert nākamo soli uz panākumiem, viņiem būs jāpārvar bailes no nepazīstamā un neparastā.

Speciālisti iesaka izmēģināt ko jaunu, atrast interesantu hobiju un nodarbi. Tas palīdzēs kliedēt melnos finanšu mākoņus, kas sakrājušies virs jūsu galvas.

Čūska

Čūskas sagaida grūta pirmdiena, taču šī dzīvnieka gadā dzimušajiem fen šui speciālisti iesaka iemācīties novērtēt to, kas viņiem ir – bez negatīvisma un bez sūdzībām pret likteni.

Ja pēkšņi situācija finanšu vai mīlas jomā šobrīd nav tā labākā, nevajag iet uz visu vai neko.

Ir nepieciešams atstāt vietu iespējamai atkāpšanās iespējai. Riski un piedzīvojumi var atņemt Čūskai draugus, naudu, autoritāti, mīlestību un pašapziņu.

Zirgs

Ja Zirgi ir apņēmības pilni uzvarēt un gūt panākumus, viņiem veiksies.

Ir svarīgi atcerēties, ka ideālu cilvēku nav. Pirmkārt, tas palīdzēs pieņemt savus trūkumus.

Tas arī palīdzēs jums kļūt labdabīgākam pret saviem mīļajiem, draugiem un kolēģiem.

Laika posmā no 29. jūlija līdz 4. augustam jāiemācās cilvēkos saskatīt tikai labāko. Pretējā gadījumā dzīve būs daudz grūtāka.

Kaza

Kazu ceļā bieži var sastapt cilvēkus, kas nav no labākajiem. Jums ir pēc iespējas mazāk jāuztraucas par sīkumiem.

Ļaušanās pesimismam ne pie kā laba nenovedīs. Gluži pretēji, negatīvas domas var radīt lielas nepatikšanas un problēmas dzīvē.

Vari atjaunināt savu garderobi un strādāt pie sava stila koriģēšanas, taču pagaidām labāk izvairīties no krasām ārējām metamorfozēm. Tas paaugstinās jūsu garastāvokli un palielinās motivāciju.

Pērtiķis

Pērtiķi ir cilvēki, kuriem šonedēļ ir svarīgi pēc iespējas vairāk laika veltīt izklaidei un atpūtai.

Protams, ir arī jāstrādā, bet brīvajā laikā labāk nenovīst. Relaksācijai un jautrībai jābūt mērenai, bez ekstrēmiem sporta veidiem un veselības apdraudējumiem.

Lasi vēl: Tests: noskaidrojiet, cik tīra ir jūsu karma

Piemēram, jūs varat noskatīties interesantu filmu. Varat arī pagatavot kaut ko garšīgu. Katram, kurš ir iemīlējies, ir svarīgi dot savai otrajai pusītei vairāk brīvības.

Gailis

Cilvēku. Gaiļa gadā dzimušajiem šonedēļ būs patīkamas tikšanās ar labiem cilvēkiem.

Noderēs, ja pa rokai vienmēr būs pozitīvu cilvēku kontakti, kuri, ja kas notiks, vienmēr varēs sniegt noderīgu padomu vai vienkārši morāli atbalstīt ar kādu labu vārdu.

Tagad nekādā gadījumā nevajadzētu sasniegt mērķus, izmantojot viltību, maldināšanu vai brutālu spēku. Tas var ārkārtīgi negatīvi ietekmēt turpmāko likteni un karmu.

Suns

Ja Suņi izjūt stagnāciju un motivācijas trūkumu, tad pastāv iespēja, ka viņi ir pārstājuši sekot savam liktenim.

Viss, kas šiem cilvēkiem šobrīd vajadzīgs, ir tikai mērķis. Viņiem jāatgādina sev, kāpēc viņi no rītiem ceļas uz darbu, kāpēc viņi dzīvo kopā ar savu otro pusīti.

Ja pēkšņi Suņi stipri nogurst, viņiem būs jāsāk koncentrēties nevis uz rezultātu, bet gan uz procesu.

Cūka

Šo septiņu dienu laikā cūkas varēs rast atbildes uz dažiem sev svarīgiem jautājumiem, ja, protams, to vēlēsies un virzīsies uz to.

Austrumu prognožu jomas speciālisti iesaka šī dzimšanas gada cilvēkiem pēc iespējas vairāk laika veltīt sevis attīstībai.

Var doties arī īsos izbraucienos. Augusta sākumā Visums aktivizēs šo cilvēku spēcīgās īpašības, lai viņu dzīve mainītos uz labo pusi.

Eksperti novēlu jums panākumus visos jūsu centienos. Ja jums ir lolota vēlme, kā arī sajūta, ka esat tuvu tās sasniegšanai, mēģiniet veikt rituālu, lai paātrinātu savu mērķu sasniegšanas procesu .

Leave a Comment