Auzu pārslu cepumi ar banāniem 15 minūtēs – labākā recepte

Auzu pārslu cepumi

Auzu pārslu cepumi – sastāvdaļas:

• 2 lieli, gatavi banāni
• Glāze auzu pārslu
• Pēc garšas pievieno riekstus, rozīnes, cukātus

 

Auzu pārslu cepumi  – Pagatavošana:

1. Banānus notīra, liek šķīvī un saspaida ar dakšiņu. Pievieno auzu pārslas un vēlreiz kārtīgi samīca.

Lasi arī: Medus cepumi – garda recepte

 

2. No maisījuma veido cepumiņus un kārto uz pannas, uz kuras izklāts ar sviestu ieziests cepampapīrs. Cep 200 grādu temperatūrā 15 minūtes.

Jā, tas tiešām ir vienkārši. Un garšo patiešām labi!

 

Vēl citas cepumu receptes: 

Arī interesanti: Viss garšīgais ir vienkāršs – biezpiena cepumi! SPIED ŠEIT, lai uzzinātu receptu!

Cepumi „Sniega deja”. Paši gaisīgākie cepumi no visiem

Cepumi-tik maigi, ka mutē kūst. Recepte-īsts atradums!

 

COMMENTS

Leave a Comment