Bagātības numeroloģija: kā tērēt un kur ieguldīt naudu, lai piesaistītu finansiālu veiksmi

Ikviens vēlas būt veiksmīgāks un bagātāks, bet ne visi zina, kā pārvaldīt savu naudu. Viena lieta ir pelnīt naudu un cita lieta ir pareizi ieguldīt. Šī iemesla dēļ mēs iesakām izlasīt šo rakstu, jo tas palīdzēs optimizēt izmaksas.

Bagātības skaitļa numeroloģiskais aprēķins

Lai uzzinātu, kāds skaitlis veido jūsu finanšu enerģijas plūsmas, jums būs jāpievieno visi dzimšanas datuma cipari ar numuru, kas atbilst vārda pirmajam burtam. Lai burtus pārvērstu par cipariem, izmantojiet šo tabulu:

 

Piemēram, jūsu vārda pirmais burts ir “P”. Dzimšanas datums – 8.12.1993. Burts “P” atbilst ciparam 5. Saskaitiet to visu kopā:

5+(8+1+2+1+9+9+3)=38. Saskaitām skaitļus, līdz iegūstam skaitli no 1 līdz 9.
3+8=11, 1+1=2 Tagad atliek tikai atšifrēt iegūto skaitli.

Lasi arī: Numerologi pastāstīja kā tavs dzimšanas datums ietekmē tavus panākumus darbā, naudā un mīlestībā?

Lasi arī: Kāda maka krāsa piesaistīs naudu: numerologu ieteikums kā izvēlēties pēc sava dzimšanas datuma

Bagātības skaitļa atšifrēšana

Viens . Ja aprēķinu laikā esat ieguvis Vienību, tad tas nozīmē, ka vissvarīgākā izdevumu pozīcija jums ir ģimene, māja, dzīvoklis, mājdzīvnieki. Pirmkārt, jums ir jāuzkrāj un jātērē nauda, ​​lai visi jūsu mīļie dzīvotu labi. Nebaidieties aizdot vai ziedot naudu. Tas ārkārtīgi labvēlīgi ietekmēs ne tikai finansiālos panākumus, bet arī karmu. Labākais investīciju veids jums ir sadzīves tehnika, būvmateriāli.

Divi . Skaitlis 2 iegūts tiem, kam lemts tērēt naudu jaunām emocijām, iespaidiem un sev. Nevilcinieties iegādāties jaunas drēbes, tērējiet naudu jaunam stilam, frizūrai. Iepirkšanās ir jāsniedz jums prieks un jāpalīdz justies stipram, skaistam. Runājot par investīcijām, jums vajadzētu pievērst uzmanību senlietām, rotaslietām, retām lietām.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment