Bagātības numeroloģija: kā tērēt un kur ieguldīt naudu, lai piesaistītu finansiālu veiksmi

Trīs . Aprēķinu laikā iegūtais skaitlis Trīs norāda, ka noteikti jāpievērš uzmanība tā sauktajiem garīgajiem pirkumiem: dažādām reliģiskām lietām, ar Dievu saistītiem priekšmetiem, ticībai. Tāpat speciālisti numeroloģijas jomā iesaka tērēt naudu labdarībai, īpaši, ja jums to ir daudz, jo tas ir ļoti svarīgi. Kas attiecas uz noguldījumiem, jūs varat vienkārši atvērt bankas kontu, neuztraucoties par papildu priekšrocībām.

Četri . Saskaņā ar numeroloģiskajiem kanoniem Četri ir universāls skaitlis. Tas nozīmē, ka šādi cilvēki var tērēt naudu jebko. Galvenais, lai iepirkšanās būtu mērena, jo skaitlim 4 ļoti nepatīk pārmērības. Viņai raksturīga mērenība, kas skaidri jāredz, rīkojoties ar naudu. Numerologi atzīmē, ka cilvēkiem, kuriem ir patrons Četrinieka personā, ir ārkārtīgi svarīgi ieguldīt pa druskai no visa – dažādās akcijās, dažādās valūtās. Dažas glabāšanai skaidrā naudā, bet dažas uz kartes vai kādās vērtīgās lietās.

Pieci . Skaitlis 5 “atspoguļo” cilvēka uzvedību. Ja viņš vēlas daudz nopelnīt, tad viņam būs nauda. Ja viņš gribēs tērēt līdzekļus, viņi aizies. Galvenais šeit ir meklēt līdzsvaru. Nekādā gadījumā nevajag ķerties klāt naudas uzkrāšanai, būt mantkārīgam, taču pārmērīga dāsnums var sagraut arī tos, kuru patrons ir skaitlis 5. Kas attiecas uz noguldījumiem, tad šiem cilvēkiem ir pilnīga brīvība. Galvenais ir gudri pārvaldīt naudu.

Seši . Svarīgākā izdevumu pozīcija cilvēkiem ar mecenātu skaitļa 6 priekšā ir vaļasprieki, radošums, attīstība un jaunu zināšanu apgūšana. Seši mīl, ja cilvēks tērē naudu kaut kam neparastam – kaut kam, kas padara viņu labāku, gudrāku un gudrāku. Piemēram, mēs varam runāt par ceļošanu. Jūs varat droši tērēt papildu naudu ceļojumiem. Lai finanses strādātu pašas par sevi, varat ieguldīt akcijās, vērtspapīros, juvelierizstrādājumos.

Lasi arī: Numerologi pastāstīja kā tavs dzimšanas datums ietekmē tavus panākumus darbā, naudā un mīlestībā?

Lasi arī: Kāda maka krāsa piesaistīs naudu: numerologu ieteikums kā izvēlēties pēc sava dzimšanas datuma

Septiņi . Cilvēki, kuriem ir septiņu patrons, var ieguldīt jebko – veiksme viņiem sekos. Protams, noteikti nav vērts tos nepārdomāti tērēt vai ieguldīt, taču, ja vismaz nedaudz padomā un analizēsi situāciju pirms atbildīgā soļa, vari palikt neveiksmīgi. Galvenā izdevumu pozīcija 7. numura cilvēkiem ir izskats, kā arī pareizas darba atmosfēras radīšana.

Astoņi . Cilvēkiem ar numuru Astoņi ir jāiegulda nekustamajā īpašumā, neparastās un likvīdās lietās, kuru vērtība aug. Par laimi, viņiem bieži paveicas ar šādiem darījumiem. Runājot par iepirkšanos kopumā, ir svarīgi atcerēties par mērenību. Astotnieks kā finansiālais patrons cilvēkam ļoti paveicas ar atlaidēm un dažādām akcijām.

Deviņi . Aprēķinu laikā iegūtais skaitlis 9 norāda, ka cilvēks nevar aizņemties un aizdot naudu. Ja iespējams, labāk iedot nedaudz naudas mīļotajam vai draugam, bet neaizņemties lielas naudas summas no neviena. Deviņiem tas nepatīk. Var iegādāties dārgas pirmās nepieciešamības preces, jo komforts cilvēkiem ar šādu numuru bieži vien ir prioritāte. Labāk ir investēt kādos jaunos biznesa projektos.

Eksperti novēl jums finansiālus panākumus. Ja vēlaties vienmēr būt virs ūdens un zināt, kā pareizi rīkoties ar naudu, iesakām sekot līdzi mūsu finanšu zvaigžņu prognozēm.