Kāda maka krāsa piesaistīs naudu: numerologu ieteikums kā izvēlēties pēc sava dzimšanas datuma

Makam jābūt īpašam, jo ​​no tā daudzējādā ziņā ir atkarīgi finansiālie panākumi. Neviens negrib zaudēt naudu, tāpēc daudzi vēršas pēc palīdzības pie bioenerģētikas un numeroloģijas.

Numeroloģija palīdzēs noskaidrot, kā dzimšanas datums ir saistīts ar maciņam labvēlīgu krāsu. Fakts ir tāds, ka finansiālā veiksme  ir atkarīga ne tikai no aktīvām darbībām, bet arī no situācijas, no pareizajiem “ieročiem”. Jūsu domas, izskats un, protams, maka izskats ir ļoti svarīgas lietas.

Galvenā informācija

Fen šui eksperti saka, ka maciņam jābūt sarkanam. Daļa patiesības šajā neapšaubāmi ir, taču, ja ņem vērā visus šajā jomā veiktos pētījumus, tad vislabāko, lai piesaistītu labu, būs jūsu īpašās laimes krāsas somiņa, kurā būs sarkana lentīte. Tātad jūs vienlaikus nogalināt divus putnus ar vienu akmeni.

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – būs iespēja uzlabot attiecības

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies Krā***ki

Izvairieties no apaļiem makiem. Lai tas būtu kvadrātveida vai taisnstūrveida. Standarta veidlapa ir labākais veids, kā palīdzēt īpašniekam novērst finansiālas problēmas. Makam nekad nevajadzētu beigties bez naudas. Vienmēr ir jābūt vismaz vienai monētai un vienai banknotei. Vērtībai absolūti nav nozīmes. Jums ir jābūt mazam talismanam, kas vienmēr būs jūsu makā . Nelieciet tur fotogrāfijas, kartītes, vizītkartes. Lai to izdarītu, jums ir jāizmanto citas ierīces. Maks ir tikai vieta naudai. Tajā pašā laikā tam vienmēr vajadzētu izskatīties svaigam. Ja sāk parādīties skrāpējumi vai, vēl ļaunāk, caurumi, tas ir jāmaina pēc iespējas ātrāk.

Numeroloģija un krāsu izvēle

Pēc dzimšanas datuma jūs varat noteikt, kura maka krāsa jums nesīs veiksmi. Jums jāaprēķina personīgais numurs. Piemēram, jūs esat dzimis 17.11.1998. Saskaitiet visus skaitļus, līdz iegūstat skaitli no 1 līdz 9. 1+7+1+1+1+9+9+8=37. 3+7=10. 1+0=1. Vienība šajā gadījumā būs likteņa skaitlis.

Numerologi un bioenerģijas eksperti identificē tikai trīs maka pamatkrāsas: sarkanu, zilu, melnu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment