Banānu mizas noslēpumi! Daba dalās savā bagātībā. Tu noteikti vairāk nemetīsi banānu mizu ārā uzzinot visus veidus kā izmantot to!

Nobrāzumi un skrāpējumi uzreiz sadzīst banānu mizas nomierinošo vielu ietekmē.

 

Ja jums ir iedūsies skabarga, arī miziņa palīdzēs tikt galā ar problēmu, tas stimulēs svešķermeņa izdalīšanos no ādas un dezinficēs brūci.

Problemātiskai ādai banānu mizas izmantošana ir lieliska ideja. Naktī ierīvējot ādu ar pīlingu, uzreiz sajutīsi iekaisuma samazināšanos, un seja izskatīsies ziedoša.

Banāniem piemīt maģiska spēja samazināt ādas sausumu un mazināt niezi, tāpēc tie pat palīdz ar tādām problēmām kā psoriāze. Apdegumiem ļoti noderīgi ir arī uzlikt banāna mizu uz bojātās vietas.

Regulāri uzklājot banānu mizu uz pieres, izlīdzināsies grumbas un samazināsies poras uz sejas. Šķiet dīvaini, bet šāds pārsējs no mizas lieliski tiek galā arī ar galvassāpēm, caur ādu piesātinot ar barības vielām, pie reizes pamēģini!

Lasi arī: Svarīgākās Zvaigžņu zīmju pārstāvju priekšrocības: ar ko tu esi labāks par citiem

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2023. gada augustā: vienam naudas lietās veiksies, citam attiecībās!

Katru dienu balinot zobus ar banāna mizu, uzreiz pamanīsiet rezultātu. Tas ir efektīvs un drošs līdzeklis pret emalju.

Banānu miza ir neaizstājama mājas uzkopšanas laikā

Tas spēj nomainīt mēbeļu pulējumu, brīnišķīgi noslaukot netīrumus un piešķirot spīdumu dažādām virsmām. Lai mēslotu savus iecienītos telpaugus, izmantojiet banānu mizas kā kompostu, lai puķu podi kļūtu ātrāki un veselīgāki.

Neaizmirstiet pastāstīt saviem draugiem par šīm izcilajām banānu mizas priekšrocībām!