Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2023. gada augustā: vienam naudas lietās veiksies, citam attiecībās!

Augusts var būt ļoti izaicinošs sakarā ar Veneras un Merkura retrogrādu, taču tas nenozīmē, ka jums un man nebūs veiksmes. Gluži pretēji, visas Zīmes saglabās iespēju gūt panākumus, bet starp visām divpadsmit var izdalīt pāris svarīgākos laimīgos.

Jaunava

Jaunavas būs spēcīgās pozīcijās, taču tikai līdz 23. augustam. Tomēr, neskatoties uz to, viņi varēs izdarīt visu vissvarīgāko pirms sava galvenā patrona – Merkūrija – apgrieztās kustības. Vajag tikai sasprindzināties un nolikt malā domas par problēmām. Domas par panākumiem viņiem atvērs jaunas durvis un liks doties kalnup.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: daudziem labāk sastādīt plānu mērķu sasniegšanai, pretējā gadījumā cietīsiet zaudējumus!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam gaisa stihijas zvaigžņu pārstāvjiem: lasi un uzzini, kuru no jums sagaida biroja romāns, bet kuru finansiāls atbalsts

Jums ir jāiegulda savs laiks biznesā un darbā. Mīlestības sfēra nedaudz pagaidīs, taču noteikti nevajadzētu no tās pilnībā abstrahēties, jo augustā var būt daudz tādu, kas vēlas viņus iepazīt un flirtēt. Svarīgākais augusta laimes nosacījums šīs Zīmes cilvēkiem ir plāna klātbūtne, apņēmība.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment