Bang & Olufsen pavasara/vasaras kolekcija 2019: Skandināvu vasara

Kopenhāgena 2019. gada 21. marts. Jaunā Bang & Olufsen Pavasara/vasaras kolekcija 2019 izceļas ar Skandināvijas vasaras maigajām un smalkajām krāsu gammām – Tu noteikti pazīsti to atsvaidzinošo un spirgto sajūtu, kad drūmie un aukstie ziemas mēneši nomainās pret silto un gaišo sezonu un daba atveras jaunam dzīves posmam.

SS19 Kolekcija pieejama ierobežotā daudzumā, kolekciju veido labākās klases austiņas, skaļruņi un aksesuāri jaunā, gaisīgā krāsu gammā, kas viegli paceļas no zemes un caur mežiem traucas pretī gaišzilajām debesīm. SS19 kolekcijas krāsu gammā ietilpst tonis Clay – dziļa un dabiska krāsa, kura izvēlēta iedvesmojoties no skandināvijas valstu vasaras un vērienīgajām piekrastes klintīm. Tonis Pine – tumši zaļā krāsa atgādina skandināvu mežu piesātināto svaigo gaisu un izteiktos kontrastus. Un tonis Sky – gaiši zils, viegls tonis, kas atgādina dzestru vasaras pēcpusdienas vēju.

Pavasara/vasaras sezonas kolekcijā 2019 ietilpst:

Beoplay E6 – vieglas, ausīs liekamas (in-ear) austiņas ar bagātīgu Bang & Olufsen skaņu, ergonomiski iederas aktīva dzīvesveida ikdienā. Stingrs bass un bagātīga, dinamiska skaņa, Beoplay E6 austiņas ir piemērotas pat visprasīgākajiem mūzikas cienītājiem. Izgatavotas no ilgtspējīgiem materiāliem, izturīgas pret putekļiem un traipiem. SS19 krāsas: Sky.

Beoplay H9i – labākās kvalitātes bezvadu austiņas, ar stiprinājumiem, lai nēsātu uz ausīm (over-ear), ar iebūvētiem mīkstiem, ādas spilventiņiem. Beoplay H9i austiņām piemīt papildu trokšņa izolācijas sistēma (Active noise cancellation), inovatīvs alumīnija saskarnes interfeiss un izcilā Bang & Olufsen Signature skaņa. Nekāda trokšņa, vien tīra skaņa. Darbības laiks līdz pat 18 stundām.

SS19 krāsas: Clay un Pine.

Beoplay A1 – viegli pārnēsājams Bluetooth skaļrunis, kas paredzēts gan mūzikai, gan zvaniem. Izcila veiktspēja un neliels izmērs, Beoplay A1 ir ideāls skaļrunis, ko paņemt līdzi dodoties ārpus mājām. Perfekti piemērots tiem, kas ciena izcilu skaņu un lielisku dizainu.

SS19 krāsas: Clay, Pine un Sky.

Aksesuāri – neliela izmēra maisiņš, paredzēts ausīs ievietojamajām austiņām (earphones) un nedaudz lielāka soma austiņām, kas nēsājamas uz galvas (headphones), abi aksesuāri izgatavoti no Ria materiāla no Kvadrat/Raf Simons kolekcijas. Iedvesma Ria krāsu gammai nāk no īpašas gleznošanas tehnikas – Pointilisma (Pointillism), kur dinamiski krāsu lauki tiek veidoti no precīziem, individuāliem punktiem.

Leave a Comment