Jauns Mēness, 2019. gada 5. aprīlī: ko drīkst un ko nedrīkst darīt šajā dienā

Jaunais Mēness ir enerģiski spēcīga diena. 2019. gada 5. aprīlī Mēness enerģija mainīsies, un astrologu ieteikumi būs ļoti labvēlīgi tiem, kas vēlas pavadīt laiku ar labumu un izvairīties no nepatikšanām.

Piektdien, Jaunais Mēness notiks Auna zvaigznājā, ko uzskata par neatlaidības, impulsivitātes, centību un spēka simbolu. Diena solās būt diezgan labvēlīga, un eksperti iesaka pavadīt laiku ar priekšrocībām. Plānotie gadījumi, protams, varēs tikt izpildīti, ja uzmanība netiks novērsta uz otršķirīgiem darbiem un nepārsledzās no viena uz otru.

LASI ARĪ: Retrograda Jupiters 2019. gadā no 10.aprīļa līdz 11.augustam – iedvesmos garīgo izaugsmi un novedīs pie sevis atklāšanas ceļa!

Aprīļa jaunā Mēness iezīmes

Jaunais Mēness notiks piektdien, 11.50. Venēras aizbildnībā pavadītā diena būs piepildīta ar radošu enerģiju, kas dod priekšroku ne tikai romantiskiem randiņiem, bet arī ar finansēm saistītu jautājumu risināšanai.

Auna zīmes enerģija šajās dienās nebūs pārāk agresīva, bet Jauns mēness ir nodevīga diena tiem, kas nav pieraduši klausīties savu intuīciju un pievērst uzmanību detaļām.

Jaunā Mēness un Auna savienība ir laiks aktīvai cīņai par savu labklājību, kad ir atvērtas perspektīvas gan karjeras izaugsmei, gan steidzamu jautājumu risināšanai saistībā ar mājām, ģimeni, naudu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment