Biezpiena sacepums ar īpašu “odziņu” – recepte, kas pārsteigs

Biezpiena sacepums

Biezpiena sacepums nav tikai ēdiens… tas ir jāprot pagatavot (mēs tev passtāstīsim kā)! Lai gan šo desertu sauc par sacepumu, pēc garšas tas vairāk atgādina maigu un gaisīgu suflē. Īpašais “knifs” – krēmīga, viegla tekstūra un apburoša baltās šokolādes garša.

Pat ja tev negaršo biezpiens (nekādā veidā!), šis gardums būs tev patīkams pārteigums un izņēmums!

Lai to pagatavotu, vislabāk izmantot maigu biezpienu un krējumu ar 15% tauku saturu. Graudaino biezpienu noteikti jāizberž caur sietu. Ja ievērosi visus nosacījumus, sacepums izdosies burvīgs!

Lasi vēl: Fiksās biezpiena bulciņas – gardas un viegli pagatavojamas!

Biezpiena sacepums – sastāvdaļas

Biezpiens 250 g
Piens 100 ml
Manna 2 ēdamkarotes
Cukurs 2 ēdamkarotes
Ola 1 gab.
Balta šokolāde 50 g

Šķir nākamo lapu un uzzini recepti!

Leave a Comment