Biezpiena sacepums ar īpašu “odziņu” – recepte, kas pārsteigs

biezpiena_sacepums

 

 

Biezpiena sacepums – pagatavošana

Sablendē biezpienu, pienu ar augstu tauku saturu, mannu, cukuru viendabīgā masā. Pievieno olu. Sajauc ar putojamo slotiņu.

Šokolādi sadala gabaliņos, iejauc biezpiena masā.

Liek masu cepamajā formā, kas pirms tam ieziesta ar sviestu.

Cep līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 30 minūtes. Var gatavot multivārāmajā katlā režīmā “Cepumi” 35 minūtes.

Lasi vēl: Cik kaloriju dienā jāpatērē sievietēm? Atkarīgs no vecuma un dzīvesveida!

Ja esi īsts saldummīlis pirms pasniegšanas var apsmērēt ar iebiezināto pienu. Garšos lieliski! Ēst var gan karstu, gan aukstu.

 

Arī garšīgi: Fantastisks biezpiena sacepums ar šokolādi, kurš garšos ne tikai bērniem! SPIED ŠEIT! 

Leave a Comment