Brūno acu enerģētika- mīti un fakti par brūnacainiem cilvēkiem

Fakti par cilvēkiem ar tumši brūnām acīm

Šo cilvēku varavīksnene bieži vien ir pilnīgi melna un velk sevī kā atvarā, ar ko tad arī ir izskaidrojams tas, kāpēc viņi tik ļoti pievelk apkārtējos. Tumši brūno acu īpašnieku enerģētika ir ļoti spēcīga. Viņiem pilnīgi noteikti piemīt izteiktas līdera spējas, kas palīdz viņiem ieņemt atbilstošu pozīciju gan darbā, gan sabiedrībā.

prchfg

Šie cilvēki ir ļoti impulsīvi, kas, protams, var novest pie dažādām kļūdām. Ja viņi dusmojas, tad viņu dusmas nav nekādas mazās, taču, lai cik dīvaini tas nebūtu, tas viss viņiem nebūt netraucē kontaktēties ar cilvēkiem.

Gaiši brūno acu enerģētika

Šo cilvēku enerģētika atšķiras ar daudz lielāku stabilitāti. Pretēji tiem, kuriem ir tumši brūnas acis, gaiši brūno acu īpašnieki ilgāk neaizmirst pārmetumus un grūtāk piedod, turklāt viņiem ir tendence neļaut vaļu savām emocijām.

schermata-2011-01-14-a-12-22-03-98775_0x440

Šis cilvēku tips nevēlas rīkoties, bet gan visu apdomāt, kas ir pilnīgi pretēji tiem, kuriem ir tumšāki brūnas acis. Gaiši brūno acu īpašnieki ir daudz pasīvāki un viņiem piemīt tādas rakstura iezīmes kā kautrīgums un neizlēmība.

Mīti un fakti par brūnacainiem cilvēkiem

Senos laikos valdīja priekšstats, ka raganām var būt ne tikai zaļas acis, bet arī brūnas, tātad tumši brūnās acis varēja kļūt par sava veida iebiedēšanas faktoru. Bioenerģētikas speciālisti apgalvo, ka brūnacainajiem cilvēkiem ir iedzimta spēja uzlikt lāstu, taču tas viss, protams, ir jāatklāj un jāattīsta.

Lasi vēl: Zilo acu enerģētika- mīti un fakti par zilacainiem cilvēkiem; #4 nezināju!

Vēl viena brūno acu iezīme – vampīrisms, jo, ņemot vērā to, ka šiem cilvēkiem piemīt ļoti liela enerģija, viņi to arī diezgan daudz patērē, bet, lai šīs enerģijas krājumus papildinātu, viņi neapzināti var kļūt par enerģētiskajiem vampīriem.

Šie cilvēki ir ļoti apburoši, un to atzīst ļoti daudzi. Viņiem piemīt īpaša spēja iepatikties, kas, iespējams, ir rezultāts tam, ka šie cilvēki spēj atrast kopīgu valodu ar visiem, kuriem vēlas, taču, ņemot vērā to, ka bieži vien viņi krīt no vienas galējības otrā, viņu enerģētika atrodas ļoti bīstamā stāvoklī.

Leave a Comment