Bumbiņas, ceptas magoņu mērcē

Pamēģiniet pagatavot šīs gardās bumbiņas, gardajā magoņu mērcītē!

Bumbiņām:

Lasīt arī: Atklājumi par pārtiku, kas jūs pārsteigs

• 600 grami biezpiena
• 2 olas
• 5 ēdamkarotes miltu
• 3 ēdamkarotes cukura, šķipsniņa sāls.

Mērcītei:

• 300 g skāba krējuma,
• 5 ēdamkarotes magoņu,
• 3 ēdamkarotes cukura,
• 1 tējkarote vaniļas cukurs
• sviests formai.

Kā pagatavot bumbiņas, kas cepti magoņu sēklu mērcē

Biezpienu samaisiet ar cukuru, vaniļas cukuru, sāli un olām, pievieno miltus, samaisa līdz viendabīgai masai.

Lasīt arī: Spēcīgu amuletu pret parādiem un finansiālām problēmām var pagatavot ar savām rokām

Kastrolī uzvāriet ūdeni, pieberiet sāli tam. Samitriniet rokas, atdaliet no mīklas, mazus mīklas gabaliņus, sarullējiet bumbiņās un vāriet, līdz tie uzpeld.

Sildiet cepeškrāsni līdz 180 ° C. Ieeļļojiet formu ar sviestu, ielieciet tajā gatavās bumbiņas.

Magones samaisiet ar cukuru un vaniļas cukuru blenderī, samaisiet ar skābo krējumu. Pārlejiet pāri bumbiņām mērci un cep apmēram pusstundu.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment