Horoskops 16.februārim: esiet piesardzīgi no nelabvēļiem!

Kopumā diena nesola neko negatīvu, bet nekad nevari būt pārāk uzmanīgs! Vēl jo projām būs jūtamas saules aptumsuma enerģijas ietekmes!

Auns

Dienu vēlams pavadīt svaigā gaisā  – atpūšoties patīkamā kompānijā. Darbus vēlams darīt nesteidzoties, bez liekas piepūles. Centieties izvairīties no fiziskas piepūles.

Vērsis

Diena nesatur negatīvu informāciju. Jūs varat plānot visas darbības. Bet esiet rezervēts un būs labi, ja nodarbosieties ar apkārtējiem cilvēkiem. Jūs varat aizskart personu un pat to neuztvert. Neatsakieties no palīdzības, kas jums tiks piedāvāta šajā dienā.

Dvīņi

Centieties neuzsākt jaunas lietas. Jūs vēl neesat gatavs darbam, ko jums piedāvā. Ja jautājums ir vērts, tas nekur nepaliks. Tagad nav labs laiks, lai attīstītu mīlas attiecības, jo ir iespējamas strīdi, maldinājumi un citas nepatikšanas.

Vēzis

Ātrs dzīves ritms un notikumu daudzveidība neļaus jums stāvēt uz vietas. Nebaidieties no pārmaiņām. Mēģiniet plānot visu, nevis pakļauties drudžainai. Lielāku uzmanību pievērsiet mājsaimniecību problēmām, iztīriet māju, izmetiet vecās, nevajadzīgās lietas. Patīkami pārsteigumi var sagaidīt romantiskās attiecībās.

Lasīt arī: Atklājumi par pārtiku, kas jūs pārsteigs

Lauva

Nepalaidiet garām notikumus, kas var ietekmēt jūsu nākotni. Pat ja jūs vienkārši uzaicina apmeklēt kādu pasākumu, noteikti ejiet. Tagad ir visas iespējas noķert veiksmi aiz astes. Visticamāk, jūs saņemsiet interesantus ieteikumus.

Jaunava

Neļaujiet sev būt slinkiem. Daudzas no “tumšajām lietām”, kas notikušas tavā dzīvē, sāks noskaidroties un viss notiks. Tagad paļaujieties tikai uz sevi. Jums pašam ir jāapzinās visi jautājumi un notikumi, kā arī jāatceras pat vismazākās detaļas.

Svari

Jums var būt interesantas idejas. Nevilcinieties sazināties ar tiem, kuri var palīdzēt. Jums nopietni jāanalizē mūsu finansiālās spējas un jādomā par to, kā izvairīties no zaudējumiem un saglabāt stabilitāti. Tas ir labs laiks, lai satiktos ar cilvēkiem, kam ir siltas jūtas.

Skorpions

Ir grūti prognozēt, kā jūs uzvedīsieties vienā vai otrā situācijā. Jūs varat reaģēt uz vienu un to pašu paziņojumu dažādos veidos, un ir absolūti neiespējami noteikt, kas ietekmēs jūsu reakciju.

Lasīt arī: Spēcīgu amuletu pret parādiem un finansiālām problēmām var pagatavot ar savām rokām

Strēlnieks

Tagad ir labs laiks profesionālam darbam, un jums būs iespēja tikt galā ar daudzām lietām. Nav izslēgtas jaunas romantiskas paziņas. Iepriecinās tuvie cilvēki. Izvairieties no nopietnas naudas izšķiešanas. Jums nevajadzētu ņemt aizņēmumus un aizdot.

Mežāzis

Neuztraucieties par jautājumiem, kurus šajā posmā jūs nevarat izdarīt. Diena var kļūt daudzsološa attiecībā uz mīlestības attiecībām, izklaidi, atpūtu un ceļošanu. Uzņemties iniciatīvu, atrast vecus draugus un organizēt tikšanos.

Ūdensvīrs

Nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus. Radoša pieeja jebkuriem biznesa solījumiem, ja ne pilnīgu panākumu, tad vismaz apmierinošs rezultāts. Darbā un jo īpaši mājās, mēģiniet kontrolēt savas emocijas, piesargieties no necienīgiem paziņojumiem par kādu no jūsu apkārtējās vides.

Zivis

Tagad mums izdosies apiet šķēršļus, kurus kaitinošie cilvēki var izveidot jūsu ceļā. Bet nemēģiniet noskaidrot attiecības un kaut ko pierādīt. Lai sasniegtu labus rezultātus, jums jārīkojas pašiem. Tas jums ietaupīs daudzas rūpes un veltīgas cerības.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment