Amulets pret finansiālām problēmām, kuru var pagatavot ar savām rokām

Amulets no seniem laikiem palīdzēja cilvēkiem piesaistīt veiksmi un atbrīvoties no problēmām. Un mūsdienās tas nav mainījies, jūs varat pagatavot spēcīgu talismanu, kas pasargās jūs no finansiālām grūtībām, un piesaistīs naudas plūsmu.

Amulets

Ar finanšu trūkumu mūsdienu pasaulē gandrīz ikviens saskaras, un bieži vien arī rūpīgs darbs nemainīs situāciju uz labo pusi: neskatoties uz visiem centieniem, ienākumi nepalielinās un vēlamais pieaugums tiek novirzīts citam darbiniekam.

Daudzi jautā par šīs netaisnības iemesliem. Pēc slavenā astrologa Tamaras Globas domām, atbilde ir vienkārša: tas ir veiksmes trūkums, kas ne vienmēr ir saistīts ar strādīgajiem un cītīgajiem cilvēkiem. Laimi var viegli piesaistīt . Šo funkciju veic spēcīgi talismani: viņi palīdz cilvēkiem kļūt laimīgiem, pelnīt atlīdzību par savu darbu un viegli sasniegt visus mērķus.

Lasīt arī: 10 labākie amuleti pret ļauno aci

Lai talismans būtu patiesi efektīgs, tas jāapvieno ar savu enerģiju. Tamara Globa pastāstīja, kā patiešām izveidot efektīvu amuletu no parādiem un finansiālām grūtībām .

 

Amulets – Kā radīt naudas talismanu ar savām rokām

Pat senos laikos tika novērots, ka spēcīgākie naudas talismani tiek iegūti no naudas, jo nauda iet pie naudas. Tāpēc, pirms tirgojot ar precēm, tirgotāji vērsās pie zinošiem cilvēkiem ar lūgumu apvārdot monētu uz veiksmi. Šāda monēta kļuva par spēcīgāko talismanu un amuletu pret maldināšanu, zādzībām un finansiālām problēmām. To turēja atsevišķi no citām monētām un nekad netērēja. Šādu amuletu var veikt pagatavot mūsdienu apstākļos.

Rituāla gadījumā jums ir nepieciešama monēta, svece, glāze ūdens un tukša tvertne. Vislabāk ceremoniju ir darīt augošā Mēnesī, lai kopā ar Mēness enerģiju arī jūsu finansiālais potenciāls palielinātos. Vakarā, esot vienatnē, veiciet rituālu. Aizdedziet sveci, ielieciet monētu tukšā traukā un sāciet pakāpeniski liet tajā ūdeni, sakot šādus vārdus:

“Ūdens aiznesīs nelaimes, problēmas aizmazgās, no parādiem attīrīs, to vietā veiksme nāks”.

Buramvārdi jums ir jāizrunā trīs reizes. Pēc tam monētu izņemiet no ūdens un turiet virs sveces liesmas, sakot:

“Liesma sadedzina parādus un neveiksmes, savukārt laimi man uzdāvinās.”

Uzgaidiet, līdz monēta atdziest, un tad novietojiet to tukšajā naudas maka nodalījumā. No šī brīža tas kļūs par talismanu un amuletu pret parādiem un finansiālām grūtībām.

Lai šis rituāls būtu efektīvs un jums būtu patiešām spēcīgs naudas amulets, Tamara Globa iesaka jums veikt rituālu ar vecu monētu. Vislabāk, ja tā ir dārgumu monēta. Šāda nauda, kas ilgu laiku guļ citu vērtību starpā, tiek uzlādēta ar visspēcīgāko pārpilnības enerģiju, un pēc papildu uzlādēšanas tā sāk novirzīt to īpašniekam. Šādas monētas atrašana nav viegla, bet Tamara Globa var jums palīdzēt: viņa zina, kāda monēta var kļūt par spēcīgāko monētas amuletu.

Lasīt arī: Labākie amuleti mājās: pret ļauno aci un nepatikšanām ģimenē

 

Amulets – Kāds naudas talismans ir piemērots jebkurai personai

Saskaņā ar Tamaras Globas teikto viens no spēcīgākajiem un efektīvākajiem talismaniem, kas šobrīd pastāv, ir Sibīrijas amuletu monēta. Tas tiek veidots saskaņā ar seno rituālu, kura laikā tas tiek pieskaitīts nākamā īpašnieka enerģijai.

Šādam naudas talismanam nav pat nepieciešama papildu uzlāde, tiklīdz jums tā ir, tā sāks pozitīvi ietekmēt finanšu sektoru, un īsā laikā jūsu dzīvi atstās parādus un finansiālas grūtības. Papildu rituāls var paātrināt efektu un labot talismana efektu, virzot to uz kanālu, kas jums ir svarīgs.

Amulets atņem negatīvo enerģētiku un finansiālas grūtības, piesaistot īpašniekam veiksmi. Talismans palīdz veiksmīgi tikt galā ar sarežģītiem gadījumiem darbā, rast risinājumus strupceļa problēmām un ātri sasniegt savus mērķus.

 

Arī interesanti: Piešūta poga kā aizsargs: 11 veidi, kā kļūt laimīgākai. Sapņi piepildās! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

 

Par vienu no spēcīgākajiem talismaniem kopš senseniem laikiem tiek uzskatīta laimes poga! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment