Numeroloģija sapnī: ko nozīmē skaitļi sapņos

Sapņiem ir īpaša, svēta nozīme. Miega laikā cilvēka apziņa nonāk miera stāvoklī un atpūšas, un zemapziņu viņu aizstāj.

Zemapziņa ir saistīta ar dievišķo enerģiju, kosmosa spēkiem, tajā ir zināšanas par pagātni, tagadni un pat nākotni. Miega režīms ir veids, kā zemapziņa var sazināties ar personu, spēj nodot svarīgu informāciju, kas var glābt jūs no nepatikšanām vai palīdzēt saprast sarežģītu situāciju.

Lasīt arī: Spēcīgu amuletu pret parādiem un finansiālām problēmām var pagatavot ar savām rokām

Bieži vien zemapziņa pārraida informāciju vizuālajā ziņā: objektu, dabas parādību, cilvēku un pat skaitļu attēlos. Zināt skaitļu nozīmi sapnī, palīdzēs pareizi interpretēt sapni.

Nulle sapnī. Kāds ir sapnis par nulli?

Nulle ir liktenīgs simbols. Tam piedēvē pēkšņas pārmaiņas dzīvē. Svarīgi ir arī tas, kur tieši šis skaitlis tika attēlots:
• Nulle, kas attēlota uz cilvēka kailā ķermeņa, nozīmē izveseļošanos no ilgstoši mokošas Sli**bas. Sli**ba ne vienmēr attiecas uz kādu, kurš sapņo sapni, tas var būt Sli**ba, kas moka tuviniekus, mīļotos.
• Nulle, attēlota uz drēbēm – straujas izmaiņas sociālajā statusā uz labāko pusi. Nulle tikai paredz, bet nenorāda, kas tieši mainīs sabiedrības sociālo stāvokli: veiksmīga laulība, karjeras izaugsme vai pēkšņs mantojums.
• Nulle, attēlota uz ēkas, pie kuras stāv cilvēks, – uzlabo saikni ar šo personu, samierināšanās pēc strīda, savstarpēja sapratne ar to.
• Nulle, ko cilvēks pats raksta sapnī – gulētāja liktenis ir viņa rokās, un drīz vien iespēja mainīt to uz labo pusi.

Kopumā skaitlis nulle sapnī ir labvēlīga zīme.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment