Burkānu sula: 7 vērtīgākās šīs sulas īpašības, par kurām tu līdz šim neko nenojauti

Burkānu sula

Burkānu sula  ir vērtīgāka nekā mēs domājam. Kuram gan vecmāmiņa nav teikusi – jo vairāk ēdīsi burkānus, jo Tev būs labāka redze?

Mēs visi jau kopš mazotnes zinām, cik burkāni ir vērtīgi, taču patiesībā šīs dārzenis spēj daudz vairāk, nekā tikai uzlabot mūsu acu veselību!

Ār*tniecības un profilakses nolūkos no burkāniem spiež svaigu sulu, kas, pirmkārt, daudz ātrāk un labāk uzsūcas un, otrkārt, ļoti augstā koncentrācijā satur visas mūsu organisma vērtīgās vielas, tāpēc mēs esam apkopojuši 7 vērtīgākās burkānu sulas īpašības, kas, visticamāk, pārliecinās Tevi nelielā daudzumā šo sulu dzert regulāri. Ieteicamais kurss – 2 nedēļas dzer, bet pēc tam mēnesi atpūties!

1. Burkānu sula: stiprina imunitāti

Labāku līdzekli novājinātai imūnsistēmai neatrast, jo burkānu sula ļoti lielā daudzumā satur vitamīnus: C, A, PP, E, tāpēc dzeriet to, stipriniet savu imunitāti un neslimojiet!

 

2. Novērš sirds Sli**bas

Beta-karotīns, ko lielā daudzumā satur burkānu sula, normalizē sirds muskuļa darbību.

 

3. Uzlabo redzi

Burkānu sula

 

Kā jau augstāk tika minēts, burkānu sula ir spējīga uzlabot redzi, jo tā satur A vitamīnu, kas var ne tikai uzlabot redzi, bet arī novērst dažas acu saslimšanas.

 

4. Vēža profilaksei

Daudzi pētījumi ir pierādījuši, ka burkānu sulas lietošana samazina risku saslimt ar krūts, plaušu un resnās zarnas vēzi. Burkānu sula cīnās arī ar brīvajiem radikāļiem mūsu organismā un palēnina novecošanās procesu.

5. Pozitīvi ietekmē ādas stāvokli

Ja Jūsu āda ir sausa un iekaisusi, zvīņaina un ar sarkaniem plankumiem – organismam pietrūkst A vitamīns, jo tas aizsargā ādu no ārējās vides negatīvajiem faktoriem un novērš priekšlaicīgu ādas novecošanos.

morkovnyy-sok-2

6. Stiprina nervu sistēmu

Sula – tā ir ļoti labs veids, kā nomierināt nervus, tāpēc tā palīdz pret nogurumu, nervu pārslodzi, hipertensiju un stresu.

Lasi arī: Burkānu kotletes: labākā recepte – ātri pagatavojamas, lēti un vienkārši!

7. Aknu atjaunošanai

Burkānu sula nelielos daudzumos ir vajadzīgs dzert arī tad, ja vēlaties veikt ķermeņa attīrīšanu un detoksikāciju, tomēr šādā gadījumā sulai būtu vēlams pievienot krējumu vai saldo krējumu, kas palīdzēs A vitamīnam labāk uzsūkties.

 

Arī interesanti: Kā izaudzēt lielus un saldus burkānus? SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Leave a Comment