Ceļš uz harmoniju: kā pārstāt dusmoties un atbrīvoties no aizvainojuma

Ceļš uz harmoniju

Laiks dziedina, jā, bet dažreiz pat tā nav izeja. Aizvainojums var būt pārāk spēcīgs. Sēžot laikapstākļus gaidot pie jūras, varat zaudēt daudz laika, tāpēc sekojiet ekspertu ieteikumiem, vairojot savu enerģiju – tad aizvainojums pāries pats no sevis.

  • Vienmēr ieskauj sevi ar pozitīvismu. Tas attiecas arī uz cilvēkiem, ar kuriem sazināties. Šis ir viens no trim veidiem, kā padarīt savu enerģiju pozitīvu .
  • Izmantojiet īpašus apgalvojumus vai vienkārši sakiet sev biežāk, ka esat laimīgs. Labu apliecinājumu piemēri: “Es esmu spēcīgs cilvēks, kurš var pārdzīvot jebkādas problēmas”, “Man nav problēmu”, “Es varu kontrolēt sevi, jo esmu stiprs”, “Es kontrolēju savu likteni, jo zinu, ko vēlos. “.
  • Gadās, ka ir pārāk grūti novērst uzmanību no likteņa vai neuzticamu cilvēku sitieniem. Šajā gadījumā nodarbini sevi ar kaut ko radošu, atrodi sev jaunu hobiju, liekot sliktām domām aiziet otrajā plānā.
  • Ja tevi kāds tik ļoti aizvaino, ka vēlies atriebties, nesteidzies veidot viltīgus plānus. Lai taisnīgums gūtu virsroku, pietiek vienkārši izsvītrot no dzīves to, kurš maldināja jūsu uzticību. Atbrīvojieties no fotoattēliem un videoklipiem, nogrieziet kontaktus, bet neatgriezieties atmiņā šai personai.
  • Trenažieru zāle un fiziskās aktivitātes kopumā ļoti labi palīdz atbrīvoties no negatīvisma. Sāc iet uz treniņu, lai izplēstu savas emocijas uz boksa maisa, pieraksties uz dejām, ar katru dienu kļūstot skaistāka – vārdu sakot, izvēlies sev tīkamu nodarbi. Ķermeņa un gara harmonija ir pareizais ceļš uz laimi un veselību.

Mūsu pasaule ir tik stipri piesārņota ar negatīvismu, ka ar sliktām domām no šī kara vienkārši nav iespējams atbrīvoties. Tomēr nemaz nav nepieciešams piedot, jo īpaši tāpēc, ka tas vienkārši ne vienmēr ir iespējams. Bet saprotiet, ka jūs veidojat savu likteni. Daudz kas ir atkarīgs no tā, kā jūs reaģējat uz šo vai citu cilvēku rīcību. Atriebība, dusmas un aizvainojums ir liekas lietas, kurām ir vērts tērēt laiku, kad apkārtējā pasaule ir tik milzīga un daudzveidīga. Ja esat pieradis katru dienu tikt aizvainots vai vakarā atceraties, kā no rīta uz ielas uzkāpāt uz kājas, ir pienācis laiks mainīt prioritātes.

Lasi arī: Vīramātes-tirānes vainas dēļ es pameta vīru, tagad viena audzinu divus bērnus, lai viņu neredzētu

Lasi arī: Pašhipnoze: iespaidīgs paņēmiens iesācējiem

Ceļš uz harmoniju ar sevi ved caur smagu darbu. Turklāt domas ir materiālas. Tāpēc labāk padomājiet par to, kuru mīlat, iztēlojieties, kā jūs atpūšaties un smaidāt, nevis par to, kā jūs ienīstat kādu no visas sirds.

Visbeidzot, valkājiet amuletus vai talismanus, kas var jūs aizsargāt vai vairot enerģiju. Dažreiz parasta lieta laimei palīdz atvadīties no pagātnes skumjām un nonākt pie harmonijas neatkarīgi no tā, vai tā ir sirdij dārga dāvana vai talismans, kas atvests no atvaļinājuma.

Ir daudz paņēmienu, kas var atbrīvoties no negatīvām domām. Lielākā daļa no tiem ir vienkārši un ģeniāli. Izmantojiet to cilvēku praksi un pieredzi, kuri dzīvoja pirms mums, jo tautas gudrība vienmēr būs galvenā bākugunis tiem, kas ir nomaldījušies.

Leave a Comment