Kāpēc mēs esam nelaimīgi

Loģiskas atbildes nāk pašas, bet ne viss ir tik vienkārši laimes un nelaimes jautājumos. Šeit ir jāiedziļinās, ieskatoties cilvēku domās, savos instinktos un bailēs.

Merilina Kerro jau runāja par to, kā atbrīvoties no dzīves nelaimēm, norādot, ka galvenais un noteicošais faktors laimes vai nelaimes veidošanā ir enerģija. Katrs cilvēks veido savu likteni, padarot sevi laimīgāku vai otrādi. Deviņdesmit deviņu procentu cilvēku problēma ir tā, ka, viņuprāt, ir neticami grūti sasniegt laimi, radot sev šķēršļus.

Nelaimes cēloņi

Var būt daudz iemeslu, kāpēc mēs esam bēdā. Galvenais no tiem ir ķermeņa ierobežotā enerģija. Ir jāsaprot, kāpēc cilvēks pasliktina savu auru, lai iznīcinātu pašu problēmas cēloni.

Vispirms apskatīsim problēmas mehānismu. Kad ar enerģiju viss ir kārtībā, tad domas ir pozitīvas. Visums dod mums to, par ko mēs domājam, nevis to, par ko mēs cīnāmies. Galvenais šajā pasaulē ir cilvēku domas un viņu sapņi. Mūsu domas tiek projicētas uz esamības audekla, dodot mums veiksmi biznesā. Ja cilvēka enerģija ir augsta, tad sliktas domas reālajā pasaulē nonāk sliktāk, bet labās labāk.

Ja cilvēkam ir problēmas ar enerģiju , viņš domā lēnāk, ātrāk nogurst, sliktāk guļ. Tas viss kopā noved pie vispārēja depresijas un nelaimes stāvokļa kopumā.

Lasi arī: Ceļš uz harmoniju: kā pārstāt dusmoties un atbrīvoties no aizvainojuma

Lasi arī: Vīramātes-tirānes vainas dēļ es pameta vīru, tagad viena audzinu divus bērnus, lai viņu neredzētu

Melnu dzīvībai svarīgu svītru parādīšanās iemesli ir alternatīvi. Viens no tiem ir lāsti vai ļaunas acis, kas var salauzt pat enerģētiski spēcīgākos cilvēkus. Te neko nevar izdarīt – vajag pieņemt visu kā ir un strādāt pēc citas shēmas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment